Şimdi Ara

Brainwavz M2 İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
10.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • enginco06 nickli arkadaştan aldığım M2'ler bugün elime geçti. Öncelikle yazmak isterim ki, kendisi çok ilgili ve güvenilir bir satıcı.

    Kulaklıkları şık bir kutu içine koymuşlar. Kutunun içinde, kulaklıkların çevresini çevreleyen köpük benzeri bir koruma var. Aynı şekilde de altta bir sünger bulunuyor. Kulaklıkların taşıma çantası ortada, kulaklık uçları ise çantadan çıkmış bir vaziyette duruyor.
     Brainwavz M2 İncelemesi  Brainwavz M2 İncelemesi
    Kutu içeriğinden; kulaklıklar, taşıma çantası, kulaklık uçları ve kitapçık çıkıyor. Çantanın içini açtığımızda çantadaki fileye konmuş küçük kilitli bir pakette kulaklık uçlarını görüyoruz. Uçların yanında bir de yaka kıstıracağı bulunuyor. Pakette uçlar; büyük, küçük ve sünger olmak üzere üç taneler. Orta boyda olanı kulaklıklara takılı olarak geliyor.
     Brainwavz M2 İncelemesi  Brainwavz M2 İncelemesi  Brainwavz M2 İncelemesi
    Kulaklığın malzeme kalitesi oldukça iyi diyebilirim. Kablosu her an kopabilecekmiş gibi görünmüyor. Kulaklık yalıtımları kulaklığın dibine kadar giriyor. Bu benim oldukça hoşuma gitti; çünkü telefonumun yanında verilen kulaklıkların uçları cebimden çıkarırken sürekli yere düşmekten kayboldu. Bunlarda düşme diye bir problem olmayacaktır. Jackta da bir temazsızlık sorunu olacakmış gibi durmuyor.
     Brainwavz M2 İncelemesi  Brainwavz M2 İncelemesi  Brainwavz M2 İncelemesi

    Ses olarak, elimde bu kulaklığı karşılaştırabileceğim sadece MX360 olduğu için onunla kıyaslayabiliyorum. M2'de sesler daha derinden geliyormuş gibi çıkıyor. Henüz dinlediğim şarkılarda "Burada bu ses de mi vardı?" diye bir düşüncem olmadı. Genel olarak Melodic Death Metal tarzında dinlediğim için benim için önemli olan sadece baslar değil tüm enstrümanları dengeli bir şekilde duyabilmekti. M2'nin istediğimi verdiğini söyleyebilirim. Baslar hiçbir şekilde diğer sesleri bastırmıyor. Tüm sesler dengeli bir biçimde ayarlanmış. Ekolayzır ayarlı daha kaliteli bir MP3 çalar ile ve biraz Burn-in sonucu daha güzel sesler alınabileceğini düşünüyorum.
    Yalıtım konusunda, şuan evde olduğum için pek bir şey söyleyemem. Yarın dışarı çıktığımda yalıtımını da test etme imkanı bulduğumda yazımı güncelleyeceğim. Sonuç olarak M2 fiyatını hakeden bir ürün olmuş.
    Edit: Fotoğrafın biri anlamsızca başka bir fotoğraf ile değişmiş, onu düzelttim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SeRHaT_ -- 25 Haziran 2011; 20:39:54 >







  • Hayırlı olsun kardeşim, güle güle kullan..
  • Teşekkür ederim hocam. Dün Metallica Black albümünü DTS olarak dinledim ve kulaklık gayet kaliteli bir ses verebilmeyi başardı.
  • hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun serhat
  • Sağolasın Ömer.
  • Hayırlı olsun ürünün
    Bende ürünü alalı neredeyse 1 hafta olacak.
    içinde 1 çift foam tip olması beni çok mutlu etti, inanılmaz rahat ve güzel izolasyon sağlıyor..
    ses kalitesi olarak pc'den flac. olarak 1-2 şarkı dinleme fırsatım oldu genel olarak baslar sıcak,midler güzel,tizler ise rahatsız edici değildi
    fiyatına göre gerçekten çok güzel ürün tavsiye ediyorum
  • hayırlı olsun,f/p açısından güzel kulaklıktır
  • Teşekkür ederim arkadaşlar. Ben de Gurkansamet ile aynı düşünceleri paylaşıyorum. Bilgisayardan tam olarak kulaklığı test etmek için birkaç DTS albüm dinledim ve tatmin olduğumu söyleyebilirim. Bir de ben hiç sünger uçları denemedim, acaba denesem mi? Normal uçlardan ses olarak mı yoksa ergonomi olarak mı daha iyiler? Kulaklıkla ilgili tek sıkıntım, özellikle sol kulağımdan sanki hep çıkıyormuş gibi bir hisse kapılıyorum ki bazen gerçekten kulaklarımdan yavaş bir şekilde çıkıyor. Bu yüzden her seferinde geri takmak durumunda kalıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SeRHaT_ -- 9 Haziran 2011; 7:24:43 >
  • http://www.complyfoam.com/ baya kaliteli uçlar üretiyorlar ve m2 ile 1 çift gelmesi çok güzel :D ileride Tx serisi süngerinden almayı düşünüyorum
    Ses ve komfor konusuna gelirsek:sünger hafızalı bir sünger ve vücut ısısıyla kolayca şekil alıyor.Güzel olan ise bıraktığınızda eski haline geri geliyor.Yani sıkıştırıp kulağınıza soktuğunuzda kulak kanalının şeklini alıyor ki bu yalıtım ve komfor için mükemmel Bir an önce dene bence
  • comply.ler kullanim acisindan cok rahat ama sesi olumsuz yönde fazlaca etkiliyor bence.. O yuzden alisamadim bir tùrlù..
  • Konfor olarak her ne kadar güzel olsa da eğer kulaklığın, örneğin baslarını tavan yaptırıp diğer sesleri öldürmesine neden olursa o küçük paketin içinden sonsuza kadar çıkamazlar.
  • Hayırlı olsun. Bende trash metal ağırlıklı ve kulağıma hoş gelen club tarzı olur rap olur müzikleri dinleyen birisiyim. Bu kulaklık ile Soundmagic PL50 arasında kaldım. Acaba kulağın bass performansı nasıl?
  • Ben kulaklıkta bastan çok tüm seslere önem veren birisiyim. Yine de basları fena sayılmaz. Diğer kulaklığı bilmediğim için bir karşılaştırma yapamayacağım.
  • brainwavz m2'nin bass performansı pl50'den çok daha iyidir, hatta genel olarak brainwavz m2 , soundmagic pl50'yi rahat döver
  • enginco06 M2 yi kaça sattın ve halen elinde var mı acaba? Yurt dışından pl30 sipariş ettim ancak uygun fiyatla bir adette M2 alabilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berdush

    enginco06 M2 yi kaça sattın ve halen elinde var mı acaba? Yurt dışından pl30 sipariş ettim ancak uygun fiyatla bir adette M2 alabilirim.

    Pm'den cevap verildi.
  • peki deneyenler için soruyorum m2 ile m3 arasındaki ses farkı aradaki40-50 tl'lik fiyat farkına değer mi? konfor ve izolasyon bakımından m2 m3'ten biraz daha iyiymiş verilen puanlara göre. o halde m2 almak daha mantıklı değil mi? ses karakterleri çok farklı değildir muhtemelen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sivert

    peki deneyenler için soruyorum m2 ile m3 arasındaki ses farkı aradaki40-50 tl'lik fiyat farkına değer mi? konfor ve izolasyon bakımından m2 m3'ten biraz daha iyiymiş verilen puanlara göre. o halde m2 almak daha mantıklı değil mi? ses karakterleri çok farklı değildir muhtemelen.

    m3un sahne yapisi bariz derecede daha iyi. Ancak bass yapisi yonunden eksik kaliyor. Seste detaya daha cok onem veririm dersen m3, dengeli ama saglam bass dersen m2..
  • M2 nin basları gayet yeterli geldi bana, en güzeli de bassları diğer seslerde olduğu gibi daha doğal haliyle vermesi.
    Bu işin sonu yok anladım, bu bela bize epey masraf açmaya devam edecek belli oldu:)
    Tatilden dönüşte sanırım kendimi forumda kaliteli bir flac player ararken bulacağım.. Bu kulaklığı alt kalite cihazlarla kullanmak ona hakaret etmek gibi bişey:)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.