Şimdi Ara

Supernatural (2005-2020) | 15 Sezon (439. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.589
Cevap
68
Favori
610.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
  • Bu bölüm bencede vasattı eski av bölümleri çok daha güzel oluyordu, diziyi uzatmakla iyi yapmadılar. Mother of All a bağlayacaklar sonunda bu bölümler çerezlik arada bence..:=)

Samsung UE40D6500

Bones . Chuck . Dexter . Fringe . Game of Thrones . House MD . How I Met Your Mother . Sherlock . Spartacus Blood and Sand . Supernatural . The Big Bang Theory . The Office . The Walking Dead . True Blood
  • bence bu sezon böyle devam etcek ve 7. sezon olcak orda Mother la uğraşcaklar
  • Bu sezon son demişti senaristler ama geçen senede bitiricez demişlerdi uzattılar yine bir şekilde bağlayıp uzatırlar heralde sonuçta dizinin belli bir temposu var bununla bir sene daha götürürler...:=)

Samsung UE40D6500

Bones . Chuck . Dexter . Fringe . Game of Thrones . House MD . How I Met Your Mother . Sherlock . Spartacus Blood and Sand . Supernatural . The Big Bang Theory . The Office . The Walking Dead . True Blood
  • kıytırık bir bölümdü...

Aşağıdaki gelecek bölüm için...

Önümüzdeki bölümde Rafael bizim elemanları öldürmek ister, ancak Balthazar Wincehster Biraderleri korumak için onları paralel evrene yollar...Paralel evrende Supernatural adlı bir dizide oynarlar vs.

Bu arada Ruby adlı iblisi canlandıran ablamız gerçekte Jared Padalecki (Sam) ile evliymiş, yeni duydum..

15.6" LED 768p HD | Intel® Core™ i5-4200H Dual-Core CPU 2.8 GHz up to 3.4 GHz | NVIDIA® GeForce® GTX850M 2 GB DDR3 GPU | 500 GB 5400 RPM HDD | 4 GB 1600 MHz DDR3L RAM | Super-Multi DVD | 3 in 1 Card Reader | Bluetooth 4.0 HS | VGA Web Camera | Windows 8.1 Pro
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`

Vasat bölümdü. Bu sezon bitsin artık dizi

Dizi bitsin artık.Cumartesi günleri alışkanlık olduğu için izliyorum artık

Umarım dizinin kalitesine yakışan bir bölüm olur.
    AMD Phenom II X6 1055T | MSI 870A-G54 | Corsair Vengeance 4x2 GB DDR3 1600MHz CL9 | Samsung HD502HJ 2x500 GB (RAID 0) | HIS HD 4770 | LG Flatron M2262D | Xigmatek Asgard II Pure Black Edition | Xigmatek NRP-PC 602 600W
    Brainwavz M2 İncelemesi | Logitech G500 Resimli Macro Anlatımı | Xigmatek Asgard II Pure Black Edition Kasa ve Xigmatek NRP-PC602 600W PSU İncelemesi
  • bu haftaki dizilerde birşey var sanırım, house md de buna benzer bir tarzla ilginç bir bölüm yaptı.

06x15 bu sezonun en iyi bölümü olduğunu düşünüyorum. herşeyiyle harika bir bölümdü, acayip eğlendim

bazı şeyleri vurgulamaları güzel olmuş, hani bazen diyoruz ya bu dizi neden devam ediyor? eğlenceli çünkü. sebep aramaya gerek yok. (bu şekilde eğlenceli yapmaya devam ettikleri sürece tabi)

ilk defa dizinin devam etmesini istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karberion -- 26 Şubat 2011; 8:02:43 >
    Başlama Tarihi :2011.26.02
    Çeviri Miktarı : %50
    Son Güncelleme :26-02-2011 10:16:54
    Durumu : Aktif

89 kişi bu altyazıyı bekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wéndigo

altyazı çıktı

http://divxplanet.com/sub/s/195857/Supernatural.html

Çok gönderme yapmılar ya his name is misha..misha!! jared'in evi jay-z diye çağırması cass'in tweet çılgınlığı çok güzel bir bölümdü iyi güldürdü ama misha ölünce üzüldüm ya..

eric kripke ve robert singer ın öldüğü sahneye bittim yav ve bi sahneyi çekmeye çalısıyolar cass raphaeldan bahsediyor bizimkilerin yaptığı hareketlere ödlüm resmen sanki ilk dizi deneyimleri gibi saçmalıyolar

böyle bölümler istiyoruz artık
    Guaranteed
  • quote:

Orijinalden alıntı: NidderuN

quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

Bölüm sıradandı ama
    Dean'in arabadan kaçışı süperdi

Araba o yere girmeden önce özür dilemesi bitirdi beni

ben de acaip güldüm
    Orada öyle bir isim var ki
    Kuldan öte kuldan ziyade
    O'nu düşün o'na sığın
    O senden öte benden ziyade
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.