Şimdi Ara

SUPERB 1.4 TSI COMFORT MU, JETTA 1.4 TSI EXCLUSIVE Mİ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
3.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Polemik

Bir yanda f/p kralı Suberb, diğer yandan prestij abidesi Jetta.

Zor karar, ama ben olsam segment farkı ve yüksek f/p gerekçeleri ile Suberb'e yönelirdim.

Suberb'in çok boş olduğunu düşünüyorsanız dolu bir Octavia da düşünebilirsiniz.

Bu yoruma şapkamı çıkarırım

SUPERB 1.4 TSI COMFORT MU, JETTA 1.4 TSI EXCLUSIVE Mİ?

• Bence de Elegance Octavia'ya bakın.. Jetta'ya nazaran daha doğru bir seçim olabilir . Kasayı da yeni makyajladı..Daha geç eskir..

Biz de Comfort Superb - Elegance Octi arasında kaldık. Elegance octi aldık. Konfor yönünden pek bi eksisi yok. Superb in arkası efsane geniş.. Ama evet comfort boş.

Jetta yeni kasa değiştirmiş olsa, jetta-octi-superb arasında düşünün derdim ama, seçenekleriniz sadece bunlarsa, herşeye rağmen superb derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quiet_dead

quote:

Orijinalden alıntı: fan of honda toyota cars

İkisi de değil sıfır km bir corolla al sanayinin yolunu unut

Ne corollaymış arkadaş periyodik bakımı geldiğinde ne olacak araç kendi kendine bakım mı yapacak?

Yoksa yağını suyunu koyup binmek yeterlimi?

Benzinde koymuyolar ha..Sadece yağ ve su..İyiymiş

• superb

Nedense bir kaç gündür açılan tavsiye konularında araçların birisi bariz bir şekilde baskın olduğu için yorumlar çok daha kolay yapılabiliyor.
  • elegance octavia derim
  • elegance superb sahibi olarak konuşmaya hakkım olduğunu düşünüyorum birkere yol tutuşu konforu mükemmel

dün istanbula gittk geldik 160 a sabitledim gidiyomu gitmiyomu anlamadım valla yol tutuşu mükemmel

elegance donanıma göre biraz boş olabilir bence seçenekleriniz

superb mi octavia mı? olmalı bana göre

ama superb elegance

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sdrturhan -- 25 Mart 2010; 9:57:09 >
  • superb kesinlile ben de araç almaya kalkarsam yakın zamanda bunu düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdrturhan

elegance superb sahibi olarak konuşmaya hakkım olduğunu düşünüyorum birkere yol tutuşu konforu mükemmel

dün istanbula gittk geldik 160 a sabitledim gidiyomu gitmiyomu anlamadım valla yol tutuşu mükemmel

elegance donanıma göre biraz boş olabilir bence seçenekleriniz

superb mi octavia mı? olmalı bana göre

ama superb elegance

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

eğer kefenin bir tarafında jetta varsa tartışmaya gerek bile yok.
    jetta dedinmi bir durup düşüneceksin.
    jetta gerek bagaj hacmi gerek aynı motoru kullanması gerekse burada saymakla bitiremeyeceğim her türlü pozitif özelliği ile superb yi 2 ye katlar 5 e böler 10 la çarpar.
    hatta sadece superb' yi değil yeri gelir mercedes s classtan daha konforludur yeri gelir bir m3 ile kapışabilir yeri gelir bir altea xl dan daha aile arabasıdır hatta abartmıyorum yeri gelir arazide range rover arkasından sadece toz yutar...
    ayrıca bir jetta sahibi olmanın kişiye katacağı ukalalık,kendi beğenmişlik,herşeyi bilirim tarzı yaklaşımlar ve herkesi hakir görmenin getireceği pozitif kişilik özelliklerini saymak bile istemiyorum.
    kısacası jetta anlatılmaz dostum sadece yaşanır ve özel insanlara özel bir arabadır.
    son olarakta arabalarla ilgili bunca yılda öğrendiklerimin bir tek cümle ile özetini yapayım
    jetta ve diğerleri... (amerikada böyle deniyor)

eksik...

yeri gelir kitap arasına ayraç olur, yeri gelir şarap şişesine tirbuşön, yeri gelir dişe kürdan, yeri gelir kafaya prozac olur...

• quote:

jetta gerek bagaj hacmi gerek aynı motoru kullanması gerekse burada saymakla bitiremeyeceğim her türlü pozitif özelliği ile superb yi 2 ye katlar 5 e böler 10 la çarpar.
    hatta sadece superb' yi değil yeri gelir mercedes s classtan daha konforludur yeri gelir bir m3 ile kapışabilir yeri gelir bir altea xl dan daha aile arabasıdır hatta abartmıyorum yeri gelir arazide range rover arkasından sadece toz yutar...
    ayrıca bir jetta sahibi olmanın kişiye katacağı ukalalık,kendi beğenmişlik,herşeyi bilirim tarzı yaklaşımlar ve herkesi hakir görmenin getireceği pozitif kişilik özelliklerini saymak bile istemiyorum.
    kısacası jetta anlatılmaz dostum sadece yaşanır ve özel insanlara özel bir arabadır.
    son olarakta arabalarla ilgili bunca yılda öğrendiklerimin bir tek cümle ile özetini yapayım

siz burda bizim bildiğimiz jettadan bahsediyorsunuz değil mi?

• quote:

ciddi ciddimi yazdınız yoksa mizahmı yaptınız anlamadım açıkcası

• Ben kesinlikle Jetta derdim. Vw Prestijin sembolüdür.
  • "Önyargılarımız... Görünmeyen duvarlarımız... Yıkmanın zamanı gelmedi mi?"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olivier_kahm -- 25 Mart 2010; 16:59:18 >
  • Yav olmuyor dostlar.. Yine olmadı.. Kopamıyorum 406 ımdan.. Satacağım diye çıkıyorum yola bu rahatlığı başka bir arabada bulamam diye vazgeçiyorum.. Dile kolay sevinciyle hüznüyle dolu dolu 7 yıl geçti arabamı alalı.. Artık o da aileden biri.. Kapının önünde olmayışını düşünemiyorum bile..

Vazgeçtim.. Satmıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysaglam

Yav olmuyor dostlar.. Yine olmadı.. Kopamıyorum 406 ımdan.. Satacağım diye çıkıyorum yola bu rahatlığı başka bir arabada bulamam diye vazgeçiyorum.. Dile kolay sevinciyle hüznüyle dolu dolu 7 yıl geçti arabamı alalı.. Artık o da aileden biri.. Kapının önünde olmayışını düşünemiyorum bile..

Vazgeçtim.. Satmıyorum..

Aracınızla aranızda duygusal bağ varsa değiştirmek zor olur tabi. Herhangi bir sorunu yoksa sizi yolda bırakmıyorsa aracınıza binmeye devam edin ta ki sizi yolda bırakmaya başlayana kadar.

• quote:

Yav olmuyor dostlar.. Yine olmadı.. Kopamıyorum 406 ımdan.. Satacağım diye çıkıyorum yola bu rahatlığı başka bir arabada bulamam diye vazgeçiyorum.. Dile kolay sevinciyle hüznüyle dolu dolu 7 yıl geçti arabamı alalı.. Artık o da aileden biri.. Kapının önünde olmayışını düşünemiyorum bile..

Vazgeçtim.. Satmıyorum..

bizede aynısı 2004 vectra ile olmustu ...

2004 vectra => 2009 c180k ya geçiş..

satarken gerçekten cok uzulmustuk..cok severdim vectrayı C serisini halen onun kadar sevememişimdir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

Vazgeçtim.. Satmıyorum..

bizede aynısı 2004 vectra ile olmustu ...

2004 vectra => 2009 c180k ya geçiş..

satarken gerçekten cok uzulmustuk..cok severdim vectrayı C serisini halen onun kadar sevememişimdir..

bizdede 2004 vectra vardı çok konforlu bir arabaydı bende çok üzülmüştüm bide vectrayı satınca yerine symbol aldık resmen attan inip eşeğe bindik hala resimlerine bakınca kötü olurum

• Demek ki arabaları nikaha almadan gönül eğlendirip bırakmak gerekiyor.
  • daha sonuçlanmadımı yahu bu konu ne jettaymış karşısındaki superb ile o kadar çekişmek her aracın hakkı değil sanırım iyiki karşısına kendi sınıfında bir araç girmedi zavallı ezilip giderdi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.