Şimdi Ara

!!!!!! SÜPER YENİ RESİMLER EKLENDİ 22' Viewsonic VG2230WM !!!!!!!!!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
3.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de ciddi ciddi bunu düşünüyorum. hem 22" hem fiyat iyi.
  • Hayırlı olsun, bi köşesine nazarlık koy monitörün.
    İyi günlerde kullan.
  • hocam walla nazarlık koy yaw...
    bayramdan sonraya kalırsa bende alıyorum...
    insallah..
  • quote:

Orjinalden alıntı: suganzm

hocam walla nazarlık koy yaw...
    bayramdan sonraya kalırsa bende alıyorum...
    insallah..

Bayramda el öpüp paramı toplayacaksın?

benim sipariş bugün öğleyin geliyor,
    sana da kalır inşallah,

selamlar
  • isteyen merak eden varsa gelip görebilir arkadaşlar teşşekürler utandırdınız beni
  • Hayırlı olsun, güle güle kullanın. SAMSUNG 225BW yerine rahatlıkla tercih edilebilecek bir monitör.
  • hayırlı olsun hocam güle güle kullan güzel monitör...
  • quote:

offf yaaaa....kardesim hayılı ugurlu olsun...wala monitorde gozum kaldı resmen...çok şık görünüyor...

hocam beykent hangi beykent yaw ??? istanbul mu ??? bu arada aldıgınız magazanın web sitesi falan war mı bişeyleri ???

teknolojix beylikdüzü-beykent

çok güvenilir bir mağaza

pc mi ordan topladım-müşteri hizmetleri süper:)

abi aşık oldum monitöre şubat başı bende monitörümü değiştiriyorum.kesinlikle bu monitörü aldırmaya çalışıcam babaya:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 16 Aralık 2006; 19:03:24 >
  • arkadaşlar bu monitörün haberini vermiştim ve kesinlikle kaçırılmayacak bir monitör parası olan alsın 2 yerde var biri teknolojixxx fiyatıda 225 ten 70 $ aşağıda 600 liraya geliyor
  • yaa kadıkoyde bir yerde 205bw için 610 ytl fiyat vermişlerdi...
    acaba bu monitor içinde soyle uygun bir fiyat verirler mi ???
    tabii bayramdan sonraya kalırsa...
  • Hayırlı olsun öncelikle.
    Bugün aynı ürünü Bimeks'de gördüm.359$ + KDV hesaplamadım ne kadar diye.Fakat kullanan arkadaşlarım da güzel yorumlar yaptılar.Oyun performansı hakkında bir şüphem yoktu zaten.Filmlerde blacklight olasılığı korkutuyordu onun da gereksiz olduğunu anladım.Ben de tavsiye ederim bu ürünü.Kaliteli ve kullanışlı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kül

Hayırlı olsun öncelikle.
    Bugün aynı ürünü Bimeks'de gördüm.359$ + KDV hesaplamadım ne kadar diye.Fakat kullanan arkadaşlarım da güzel yorumlar yaptılar.Oyun performansı hakkında bir şüphem yoktu zaten.Filmlerde blacklight olasılığı korkutuyordu onun da gereksiz olduğunu anladım.Ben de tavsiye ederim bu ürünü.Kaliteli ve kullanışlı

Sitesinde 399$+kdv diyor. Bir yanlışlık yok değil mi?
  • valla ben bimeksten bugün aldım. 635 ytl kdv dahil 10 ay taksitle. 399 $ + kdv ama kampanya var bimekste bütün ürünlerde bayrama kadar Yüzde 5 indirim var. ölü piksel çıkarsa 2 gün içinde değiştirme garantisi verdiler. çıkmaz inş.
  • samsung 225bw mi yoksa Viewsonic VG2230WM mi diye düşünüyodum 1 haftadır. viemwsonicte sonunda karar kıldım. 100 ytl fark vardı aralarında. sizce iyimi ettim kötümü bilmiyorum valla.
  • arkadaslar monıtorun cesıtlı acılardan resımlerı oyun ve fılm performanslarını gosteren bırkac resım koyabılırmısınız......sımdı ıyıce karıstı 225bw sonra 226bw cıktı sımdı bu monıtor hangısını alalım yaw lutfen arkadaslar daha cok resım ve ıncelemelerınızı aktarırsanız daha saglıklı olur. . . . .tesekkurler. . . .
  • timeguard hocam...izlediğiniz filmler oynadığınız oyunlar sini olsun da.. monitoru alalı 3 güm oldu artık bir inceleme yapın yaw...kontrast - parlaklık durumu nedir oyun film performansı nasıldır...ghosting yok demissiniz ama 3 gün içinde de hiç denk gelmedi mi ??? biraz anlatın hocam yaw...monitorun pozitif ozelliklerinden herkes haberdar ancak saklı olan kötü yanlarını kimse bilmiyor...objektif olarak bunlardan bahsederseniz çok faydalı
    olur...
  • quote:

timeguard hocam...izlediğiniz filmler oynadığınız oyunlar sini olsun da.. monitoru alalı 3 güm oldu artık bir inceleme yapın yaw...kontrast - parlaklık durumu nedir oyun film performansı nasıldır...ghosting yok demissiniz ama 3 gün içinde de hiç denk gelmedi mi ??? biraz anlatın hocam yaw...monitorun pozitif ozelliklerinden herkes haberdar ancak saklı olan kötü yanlarını kimse bilmiyor...objektif olarak bunlardan bahsederseniz çok faydalı
    olur...

Arkadaşım CANON POWERSHOT S40 ın fotoğrafçekmeden önce böle lazer gibi beyaz bir ışık ardından da flashı patlıyor Flashı kapatmayı bulsam çeşitli oyun ve film resimleri koyacagım ama flashı kapatamıyorum .

• backlight problemi varmı? 225 de biraz oldugunu biliyorrumm. alan arkadaslar cevap verirse cok sewinirimm. bide autocad gibi uygulamalarda nasıll???
  • backlight var cad için başka panellere yönel
  • Black Light yok yukardaki resimden bakabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.