Şimdi Ara

!!!!!! SÜPER YENİ RESİMLER EKLENDİ 22' Viewsonic VG2230WM !!!!!!!!!!!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
3.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • autocad için nedenbaşka panele yönelmemiz gerekiyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Timeguard

Arkadaşım CANON POWERSHOT S40 ın fotoğrafçekmeden önce böle lazer gibi beyaz bir ışık ardından da flashı patlıyor Flashı kapatmayı bulsam çeşitli oyun ve film resimleri koyacagım ama flashı kapatamıyorum .

hocam bakın lcd ekranın sol üst köşesinde bir çiçek bir de şimşek işaretleri düğmeler olacak...onlardan şimşek işaretli olana basın taki şimşek işareti üzerine bir çizik gelene kadar bu flaşın kapatıldıgı anlamına gelir..

hocam çekinde fotoları bi incelem yapın lutfen yaw...ok ürün çok hoş ama - yanlarını bilip ona göre değerlendirmek lazım diil mi ??

• çektim işte ilk mesaja bakınız...
  • bende dün aldım ilk iznelimlerim çok iyi monitor oldugu
    fotograf makınesini buldugum zaman resimleri çekerim
    bence bu fiata kaçırılmaz bence
  • backlight olayı ne alemde bu monitör de
  • ARKADAŞLAR RESİMLER FİKİR OLMASI İÇİN EKLENDİ FOTOĞRAF MAKİNESİ FLASHSIZ NET ÇEKMİYOR VE RESİMLERİ BULANDIRIYOR MONİTÖR NORMALDE ÇOK DAHA NET VE PARLAKTIR SAYGILAR TİMEGUARD

!!!!!! SÜPER YENİ RESİMLER EKLENDİ 22' Viewsonic VG2230WM !!!!!!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 17 Aralık 2006; 19:54:01 >

• backlight bleeding var
  • dostum ıncelemer ıcın tesekkur ederım ıyı gunlerde kullan....şimdi tek bır secım kaldı artık ya samsung 225bw yada viewsonic VG2230WM
  • quote:

Orjinalden alıntı: tamay_aytam

backlight bleeding var

Işıksız ortamda çekilmiştir. Dostum nerde var hani? benimkinde yok .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 17 Aralık 2006; 19:51:49 >
  • kardeş güle güle kullan. bende monitör alacam ama kafam çok karıştı. benim için oyun performansı çok da önemli değil. pek oyun oynayan biri değilim yaş geçti artık . daha çok filmlerdeki performansını merak ediyorum. elimde 450 civarı divx ve dvd arşivim var. başka konularda bu mönitörün tn panel kullandığını ve tn panellerin iyi olmadığını söylüyorlar. samsung 190bw alacaktım bu tn panel olayı nedeni ile vaz geçtim. daha sonra philips in 19 wide ını alayım dedim ondanda vaz geçtim (iyiki de vaz geçmişim). artık bende monitör almak istiyorum. son karar bu monitör yada daha iyi panel kullanan 19 başka monitör olacak. sizce hangisini almalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biologist -- 17 Aralık 2006; 20:55:53 >

• o kadar yerli yabancı donanım guru su inceleme yapmış bizim forum kadar tn panele takan yok ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sith

o kadar yerli yabancı donanım guru su inceleme yapmış bizim forum kadar tn panele takan yok ...

takmamak elde değil ki

http://lcdresource.com/tools/matrix-of-all-matrices.htm
  • Arkadaşlar Denizli Kipa Teknolojix ten bu gün sipariş ettim salı akşamı geliyor.
    15 ay World karta taskitle 685 YTL. Satıcıya söyledim Ölü piksel testi yapıp öyle alacağım. Gelince yorum yaparım.
  • Arkadaşlar,

Sitesine baktım Viewsonic'in ama hiçbiryerinde bu alet 16.2M renktir ve 6Bit panel kullanır yazmıyor. Bence Farka değer, farkı verip Samsung 225BW almak daha avantajlı. Sonuçta 0.5M renk daha fazla, daha akıcı bir görüntü oluşur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShoCkwave

Arkadaşlar,

Sitesine baktım Viewsonic'in ama hiçbiryerinde bu alet 16.2M renktir ve 6Bit panel kullanır yazmıyor. Bence Farka değer, farkı verip Samsung 225BW almak daha avantajlı. Sonuçta 0.5M renk daha fazla, daha akıcı bir görüntü oluşur.

• Abi gülüyosunda ne biliyim, geçenlerde kitap okuyordum, adam sormuş 200$ Aıwa mı alırsın 250$a Sony mi die. İkiside aynı walkman, soruye cevap verenlerin %88'i Sony demiş. Walkmanın HD simi var allahın wakmanı. Buda aynı mantık.

Viewsonic'e atılan en ufak çamurla Samsung'u överiz çünkü olu biliriz onu almak isteriz. Biraz pskolojik bir durum. Türküz açız, almışken şuda olsun buda olsun isteriz. 6bit az gelir bilmeden 8bit isteriz. (Buna en iyi örnek bilmeden winamp equilazer ayarlarının hepsini max yapanlar).

O yüzden 100YTL daha verip Samsung almak daha cazip geliyor.
    Gerçeklerin düşmanı yalanlar değil inançlardır dememişmi Nietsche ?
  • quote:

sonuçta 0.5M renk daha fazla, daha akıcı bir görüntü oluşur.

ben şu lafına güldüm kardeş renk ile akıcılık ne alaka ? yanlış bir tabir olmuş
  • Fazla renk göz çıkarmaz mantığından ileri geliyor. :)
    Neyse,

Samsung 225BW de karar kıldım gibi duruyor.
  • Arkadaslar bugun bende Viewsonic ime kavustum. Bimeks ten 640 ytl 10 taksit ile aldim. Bu arada anlamadigim adamlar pesin fiyatina 10 taksitte bile bana yaklasik yuzde 5 indirim yaptılar. Bu arada sanırım Turkiye de Viewsonic markasını daha bir cok kullanıcı daha tam olarak bilmiyor. Viewsonic dunyanin en iyi monitorlerini ureten cok saygın bir firma. Monitor teknolojisinde aslında bir Samsung ile kıyaslamaya bile gerek yok ama bizim insanlarimiz birileri birseye hucum edince onun en iyisi olduguna kanaat ediyor. Hatta birde simdi Samsung stoklara az gelip hemen bitince, herkes sanıyor ki yaw bu monitor yok satiyor gibisinden kafasında bir izlenim olusturuyor. Kesinlike bi yurtdısı sitelerini arastırın Viewsonic ne oldugunu herkes ogrensin ondan sonra Samsung ile kıyaslansin.....
  • Dostum 2'side güzel monitör Samsung'da dünkü çocuk değil yani (Bakınız: Samsung LCD TV'ler)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4GE -- 18 Aralık 2006; 0:40:39 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.