Arkadaşlar ikinci el otomobil adına konuşuyorum artık sahibinden.com bitti. Son iki arabamı facebook marketplace üzerinden sattım. Dünya sahibinden.com ve facebooka aynı anda koyduğum ilana tüm dönüşler facebooktan oldu ve facebooktan sattım. Şükürler olsun ki sahibinden.com tekeli kırıldı. Zaten onlarda farkında bu durumun ikinci ilan ücretini 120 liradan 49 liraya çekmişler. |
Sahibinden.com'da Ücretsiz İlan Hakkının Sonu
Sahibinden.com'da uzun yıllardır geçerli olan ücretsiz ilan hakkı kullanımı sona ermiştir. Artık platform üzerinde ilan yayınlamak için ücretli abonelik paketlerine geçmeniz gerekmektedir.
Bu değişiklik ile birlikte, daha önce ücretsiz olarak verilen ilan hakkı sayısı da değişmiştir. Eskiden her kullanıcıya aylık 5 ücretsiz ilan hakkı verilirken, artık bu sayı kaldırılmıştır.
Ücretli abonelik paketleri, farklı ilan türleri için farklı ücretler içermektedir. İlan süresi, 1 ay ile 12 ay arasında değişmektedir. İlan ücretleri de ilan süresine ve ilan türüne göre farklılık göstermektedir.
Bu değişiklik, Sahibinden.com'un platformunu daha verimli ve kaliteli hale getirmeyi amaçlamaktadır. Ücretli abonelik sistemi sayesinde, kullanıcıların daha ciddi ilanlar vermesi beklenmektedir.
Siz de Sahibinden.com'da ilan vermek istiyorsanız, platformun ücretli abonelik paketlerini inceleyerek sizin için en uygun paketi seçebilirsiniz. Böylece, daha kaliteli ve verimli bir ilan deneyimi yaşayabilirsiniz.