< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bu ölçülerde iş görür gibi.. millet bu ölçülere eski çıkmaları takıp geziyor. kormoran normalde dar yanaklarda balans problemleri olabilen, düşük kalite bir lastik ama sizde araca yeter. kormoran'a iyi diyen kışın kara buza çıkıp iyi diyor.. kış lastiği diyince bizim için iyisi=karda evi önü yokuşu çıkan lastik.. tabiki iyi falan değil aslında sadece adamın işini görüyor işte. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 31 Temmuz 2023; 12:7:26 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Debica Navigator 2 Ms 175/70r13 82t Dört Mevsim Lastik Fiyatı, Yorumları - Trendyol https://www.trendyol.com/pd/debica/navigator-2-ms-175-70r13-82t-dort-mevsim-lastik-p-475757190?boutiqueId=61&merchantId=116298Nankang 175/70R13 82T Aw-6 Dört Mevsim Lastiği 4MEVSİM Üretim Yılı 2023 Fiyatı, Yorumları - Trendyol https://www.trendyol.com/pd/nankang/175-70r13-82t-aw-6-dort-mevsim-lastigi-4mevsim-uretim-yili-2023-p-743662303?boutiqueId=61&merchantId=428622Bunlar var misal iyi de lastikler ama abartılı fiyatlar.. ölçülerden epey eski düşük bir sınıf araçtan bahsettiğimizi düşünüyorum. otomobili sakin ve düşük hızlarda kullanacağınızı tahmin ediyorum. fiyat çok uygunsa ben kormoranı alır geçerim. |
|
ben 175 okudum bir de.. hocam 155-13 çok zor ölçü artık, fiyatlar da yükseliyor ürün zor bulunmaya başlanınca. uygun yeni ne bulduysanız alın geçin kalite aranacak ölçü değil. |
|
kesinlikle nankang alın o ölçüde varsa. |
|