otomobil ve araçlar sitesi (reelbilgi.com)
Otomobil, kamyon, otobüs, elektrikli araçlar, elektrikli bisiklet, motosiklet. Arızalar ve çözümleri gibi otomobiller hakkında bilmeniz gereken ne varsa bu sitede yer alacak.
Bilgi, Teknoloji ve Ürün İnceleme Sitesi
Silinsin
Ürün inceleme sitesi - cihazbilgi.com
Teknolojik ve mekanik her türlü ürün, cihaz, taşır ve otomobiller hakkında bilgiler bulunuyor.
Teknoloji ve Ürün İnceleme Sitesi
Tüm elektronik eşyalar hakkında detaylı incelemeler bulunuyor. Bir teknoloji sitesi olan www.yorumbilgi.com sitesine herkesi bekleriz.
Awox B225000 Hakkında Bilgi
Evdeki televizyon artık miadını doldurdu. Yenisi almak gerekiyor çocuklar tutturdu internetli televizyon olsun diye. Şok'a Awox geliyormuş. 50 inç bana yeterli ama Awox markası konusunda şüphelerim var. Ne diyorsunuz Bu awox B225000 televizyon alınır mı arkadaşlar.
Bulabildiğim tek yer bu ve övmüş durmuş. Reklamda olabilir sizce yazılanlar doğru mu?
Tecno Pova Neo 2 alınır mı
Merhaba arkadaşlar bu hafta a1012e geliyormuş. Muhtemelen her mağazaya bir tane verecekler. Almak istiyorum özellikle bataryasından dolayı çok istiyorum. Bu telefon hakkında bilgisi olan var mı?
Lütfen yardımcı olur musunuz.
https://www.a101.com.tr/aldin-aldin-gelecek-hafta-brosuru Fiyat 4999 olacakmış.
Burada yazanlar doğru mu? https://www.yorumbilgi.com/2023/06/...ir-mi-kullanici-yorumlari-ve-ozellikleri.html
Yorumbilgi.com Yeni Bilgi Sitesi
Kızdırma Bujisi ve ABS ışığı yanıyor
merhaba arkadaşlar 2011 model 1.5 dci 70 beygir dacia sandero stepway aracım var. Aracımı sıfır olarak almıştım ve şuan 160 bin kilometreye geldi. Aracımda yokuş çıkarken kızdırma bujisi lambası yanıyor. Değiştirmeme rağmen hala yanmaya devam ediyor. Dünde ABS lambasının yandığını gördüm bu arızaların sebebi nedir acaba? Makineye bağlayınca bir şey çıkmadı. ECU bağlantısından bir şey çıkmadı
Carcauses.com car reviews and repair
Cars On top of whatever you are curious about can be found on this site. There is information about car models and malfunctions.
otogenel.com Otomobil Sitesi
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 77
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 23.259 (Bu ay: 244)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 88 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası