Şimdi Ara

Suicide Squad: Kill the Justice League | Rocksteady Studios | 2 Şubat 2024 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
6
Favori
6.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Basın puanları ile Steam ve konsollarda ki kullanıcı puanları arasında tezat var

    Steam de yaklaşık 1300 inceleme ve beğenilme oranı %86

    PS ve Xbox tarafında yine bu kadar kullanıcı incelemesi ve 4,5 /5

    Ne iş?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avengers’dan daha keyifli bir oyun. Özellikle hikaye sunumu diğer live servicelerdan daha iyi. Hikaye sunumu güzel ama bölüm tasarımları tam live service. Benim gibi dc fanıysanız alın. Hikaye bitirilip silinecek bir oyun. 1 ay sonra da unutulur. Live service ayağına çakılacak oyun gerçekten anlam veremiyorum şu live service sevdasına. Yok ders almıyor firmalar.

    Arkhamları tekrar bitireceğim bu oyun sonrası, bunu oynadıkça Arkham serisinin değerini tekrar anladım. Yine de işten gelip 3 /5 birilerini vurayım birde dc evreninde geçen hikaye göreyim diyorsanız alınır. Birkaç aya fiyat düşeceği kesin bence 1500 TL vermeyin derim. E sen almışsın kardeş diyeceksiniz ben çıkan çoğu oyunu alıyorum neredeyse böyle bir kötü huyum var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koftehor1 -- 3 Şubat 2024; 18:10:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koftehor1 K kullanıcısına yanıt

    Almaya ramak kala vazgeçtim ağır Harley hayranı olarak. Bu oyun için para da biriktirmiştim ancak bütçeyi Stellar Blade için kullanmaya karar verdim, ya plusa gelirse yada %70 indirim gelirse oynarım artık.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 3 Şubat 2024; 18:25:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nier kullanıcısına yanıt

    Stellar Blade beklemeye değer bir oyun bencede.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunları görünce, PC'yi neden bıraktığımı daha iyi anlıyorum. PC'nin maliyetine ve uğraşına değecek sayıda kaliteli oyun yok. Bunun üstüne, Stellar Blade gibi oyunları, timed da olsa sadece PS5'te oynayabiliyoruz.


    Eski Batman üçlemesini düşünüyorum da. Serinin kalitesi yanında, özellikle Arkham City'nin PC versiyonu bambaşkaydı. Texture ve çizim mesafesi, PhysX kullanımı, tessellation, oynanışın mouse'la kendini bulması vb.


    Ki o oyunla aynı anda BF3 gibi bir şey de çıkmıştıSuicide Squad: Kill the Justice League | Rocksteady Studios | 2 Şubat 2024 


    Edit: Bir de, eski 2000'li yılları bilenler için şu anki durum daha da rezil geliyor. Mesela ATi'in efsane kartı 9700 Pro'nun çıkış fiyatı, günümüz rakamıyla 650 dolardı. Bu kartın, PS2'ye karşı durumunu geçtim, bir önceki jenerasyon kartlara olan farkını bile her pikselde hissediyordun. AA+AF ile yüksek FPS veriyordu. Pixel shader dönüşümü başlamıştı. Sayısız üst kalite PC exclusive oyun vardı.


    Günümüzde ise, high-end kartlara 1000-1500 dolar veriyoruz ve Rocksteady gibi bir firma böyle oyunlar çıkartıyor. Ne kalite, ne grafik, ne de optimizasyon var.


    Bu şartlarda, konsolla devam edip, PC'ye yapılacak harcamayı TV ve ses sistemine yapmak çok daha mantıklı. Zaten konsollar da belli bir seviyeye geldi. En azından eskisi gibi çamur texture ve bulanık çizim mesafesi sorunları yok. Yükleme süresi ve fan sesini de hallettiler. PS5 Pro'yla performansı da oturacak.


    Mesajım PC - konsol kıyası gibi oldu, ama Rocksteady söz konusu olunca işin bu yönü de öne çıkıyorSuicide Squad: Kill the Justice League | Rocksteady Studios | 2 Şubat 2024 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 3 Şubat 2024; 22:25:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • nier kullanıcısına yanıt
    Bende alacaktım son ana kadar bekledim ama puanlar iyi olmadığı için bekledim sanırım bu puanlardan sonra satışlar iyi gitmeyecek kısa sürede indirim alacak belki o zaman denenebilir bir oyun olmuş

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Abonelik sistemlerine gelir bu oyun

  • Olumlu ve olumsuz yorumlar karışık sanki. Net şekilde baskın bir taraf yok sanırım. Oyunu merak ettim. Marvel ve DC Universe fanı olduğum için her türlü oynayacağım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddi bir indirime girerse anca alırım gibi duruyor, ff7 rebirth e 2k , ronin e 2k ,stellar blade e de bir o kadar verecem muhtemelen, o yüzden bu kadar para saçamayacam bir live service oyuna.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 3 Şubat 2024; 22:29:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyungazi kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle ben daha 2020 de ps 5 tanıtıldığı dönemden beri radarıma almıştım project eve kod adıyla tanıtıldığı zaman. Suicide Squad tam %90 indirimde alınacak oyun, 1500 TL kenarda kalmış oldu, 500 TL daha ayarlamak gerekiyor Suicide Squad: Kill the Justice League | Rocksteady Studios | 2 Şubat 2024 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plus a falan gelince oynarsınız arkadaşlar para vermeye değmez

    Umarım bu oyunla birlikte live service saçmalığı son bulur.. olmuyor arkadaş zorlamayın

    Gotham knights ve bu çöpe vakit harcayacaklarına, batman oyunu yapsalar 10 katı fazla satarlardı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Karışık değil hocam her şey gayet net.


    Suicide Squad: Kill the Justice League | Rocksteady Studios | 2 Şubat 2024

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MessiTugi M kullanıcısına yanıt

    Steam’deki yorumlar şuanda %85 olumluda. Oynanış zevkli diyenler olmuş. Artık beklentiyi düşük tuttular da ondan mı öyle diyorlar bilmiyorum. Yalnız fiyatı 70 dolarla aşırı saçma olmuş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ohuşle bade. Patlamasına çok sevindim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun kiralama servislerine yakında düşer, tam buralara göre bomboş bir oyun.


    Rocksteady ve harcanan 7 yıl adına çok üzücü.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 4 Şubat 2024; 12:52:39 >
  • Rocksteadye yazik, bir zamanlar gelmiş geçmiş en iyi süper kahraman oyununu yapan firma ne hale geldi, ben üzüldüm şahsen.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Yorumlar siliniyor, sebebini bilmiyorum ama ondan bence. Geçen baktığımda 3.000'den fazla yorum vardı, şimdi 2.000'e düşmüş. İade edenlerin yorumu otomatik siliniyor mu acaba?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KAKÁ K kullanıcısına yanıt

    Kurucuları şirketten ayrıldı farklı bir oyun firması kurdu.


    şuan o eski kafadaki rocksteady yok yani. Werner Bros’da ki eşekler gelip şu oyunu yapacaksınız diyorlar bunlarda yapıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşımın hesabıyla 5-6 saat oynama şansım oldu sağ olsun. Bu oyunu ilk kez görsem geliştirici ekibin rockssteady olacağı ihtimali hayatta aklıma gelmezdi, koskoca Arkham efsanelerini yapmış adamlardan çıkan ürüne bakın akıl alır gibi değil. Oyun her çıkan oyuna koşulsuz şartsız para veren iflah olmaz ağır fanlara hükmediyor oynanış biraz keyifli ama tekrar üzerine tekrar üzerine kurulmuş. Hikaye ise online içerisinde konumlandırılmış isteğe bağlı görevler gibi, tek artısı sinematik anlatım ve sahneler ve karakterler arasındaki iletişim. Oynanış ve sinematik iki ayrı evren gibi. 7-8 sene bunun nesini geliştirmişler diye sorup duruyorum kendime, Harley quin ve diğer karakterleri daha iyi oyunlarda kullanabilirlerdi yazık olmuş, oyunun ismi direkt spoiler zaten harcanmayan karakter yok. Hadi Avengersı unuttular, üzerine çıkan yığınla servis oyunlarının hazin sonlarını hiç mi ibret almamışlar niye bu online servis sevdası. Hadi puanları görmezden gelecekler de oyuncuyu nasıl tutacaklar oyunda, tekrara binen görev ve aynı tür düşmanlara sıktıra sıktıra mı yaptıracaklar bunu? 1 haftaya online oyuncu sayısı düşer sanırım. Açıkçası ortalama bir beklentim vardı iyi bir şey olmayacağını ben de biliyordum ama bu kadar fiyasko bir şey olması beni çok üzdü. Grafikler 10 sene önceki Arkham knightın fersah fersah çok altında, YouTube kıyaslama videolarına bakabilirsiniz. Ayrıca çok yoruyor çatılardan atla, sağa sola kaç manevra yap klasik hikayeli oyun oynayanlar hiç bakmasın bile. Oyunu deneyimledikten sonra 1499 TL vermekten vazgeçtiğim aklıma gelmişti, aldığım en iyi kararlardan birisi olmuş bu. Plusa gelince belki devam ettiririm ama 1499 TL akıl karı değil bu oyuna para vermek, ama para verene de karışılmaz zaten kendi parası insanın ama sözüm oyun için ilgisi olup para verip vermemeye değer mi diyenler için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 4 Şubat 2024; 14:15:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.