Şimdi Ara

Suicide Squad: Kill the Justice League | Rocksteady Studios | 2 Şubat 2024 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
6
Favori
6.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • CheKD kullanıcısına yanıt
    Kardeşim malesef ki donanım haber forumuna mı özel yoksa bana mı denk gelir bilemiyorum ama şöyle bir algı var; Burada yorum yapıyorsan uzman olacaksın, herşeyi çok iyi bileceksin yoksa yandın 😂 Örnek olarak şöyle bir argümanım var

    Mesela bir yorum yaparken özellikle pusuda bekleyenlerin olduğunu düşünüyorum.Sirf birisi birşey yazsın da ona cevap verip onu çürüteyim zihniyeti mevcut. Yani burada muhalefet olmak için bekleyen bir topluluk var ve bu topluluk özellikle pusuda bekleyip birisi bişey yazsada onu bir bozsak niyetinde.....😃 Yılların vermiş olduğu tecrübe ile bu şekilde hareket edenleri tek tek engelleyip onları bilgi kümesinde birbirleriyle başbaşa bırakıyorum

    Sana tavsiyem birisi sana devamlı cevap veriyorsa bu tartışma olmaktan çıkıp sırf yazışmayı bir kavga olarak görmeye ve onun kazananı olmaya çalışıyordur. Öyle kişilerle uğraşma bile çünkü sonu gelmiyor , sen ona haklısınız diyene kadar sürüyor, çünkü hep onlar haklı 😂



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asus1981 -- 11 Şubat 2024; 17:10:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • CheKD kullanıcısına yanıt

    Oyun DC evrenini temel aldığı için ayırmak yanlış olur. Zaten oyunun mekaniksel olarak kötü olduğunu kimse belirtemez. Oyunun tekrara düşmesi falan farklı konular sonuçta servis oyunu. Benim için sıkıntı hikayesi ve temel sorun da bu.

    Birkaçı;

    1) Oyun Arkham evreninde geçmesine rağmen Harley Jokerin ölmesin den neden bu kadar mutlu. Çocuğunu düşürdü diye Batman dan intikam almaya çalışmadı mı bu kadin. Jokerle de hiç bir sıkıntısı yoktu diye hatırlıyorum.

    2) Flash ve Superman kötü olunca neden aptal oldular. Flash birinin kalbini nekadar hızlı söktüğünü görmüştük. Saniyelik bir zamanda herkesi yok edebilecek iken neden bunu yapmıyorlar.

    3) Yeşil fenerin yüzüğü sahibini kendi seçer. İsteyen öyle kafasına göre takamaz.

    4) Batman neden Batman olarak değilde scarecrow olarak saldırıyor. Kendi iki dakikada tüm ekibi indiriebilirdi, burda ki amacı neydi.


    Benim anlamlan veremediğim konuların birkaçı bunlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 11 Şubat 2024; 17:18:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • asus1981 kullanıcısına yanıt

    Tartışmadan korkmayın bukadar hocam. O arkadaşa bir cevap yazıyorsam onun yazdığını okuduğum ve değer verdiğim içindir. Anlamsız bir şey yazmış olsa tamam der geçerdik.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyungazi kullanıcısına yanıt
    Usta senin için söylemedim seviyeli tartışan insanlara Kesinlikle lafım yok ama belli bir güruh var sırf kavga edeyim diye burada. Yoksa tartışmaktan korkacak olsak hesabımızı siler gideriz, Önemli olan Doğru insanlarla tartışmak...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asus1981 -- 11 Şubat 2024; 17:26:39 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dcnin herşeyi gibi oyunu da arka planda kalmış, marvel da bu yolda ilerliyor gerçiSuicide Squad: Kill the Justice League | Rocksteady Studios | 2 Şubat 2024 

  • oyungazi kullanıcısına yanıt

    Beğenmediğin kısımlara değinerek cevap vermene sevindim. Madem konumuz çizgi romanlara kaydı bahsettiğin kadar bilgiliysen çok yüksek profilli serilerin bile bir anda gidişat değiştirebildiğini, yaratıcı ekibi değiştiğinde önceki ekibin yaptığı çoğu şeyi görmezden gelebileceğini de bildiğini varsayıyorum. Batman ekibi 2 dakikada indirebilirdi demişsin, Batman karakter olarak bu ekibi değil Justice League bile indirebilir hakkında yazılan hikayelere bakarsak ki oyun hakkında yapmış olduğum yorumda bahsettiğim Tower of Babel tam olarak bunu konu alıyor zaten. Ama yine bahsettiğim bir başka seri Dceased -mini seri olarak başladı, başarılı oldu üstüne 4 farklı hikaye daha yazıldı- Batman daha ilk sayıdan anti-life equation'ın sebep olduğu dijital-biyolojik bir virüs yüzünden zombileşen Nightwing ve Red Robin tarafından enfekte ediliyor ve hikayenin başında ölüyor. Ölmesi de Alfred'ın kafasına sıkmasıyla oluyor. Şimdi Tower of Babel olarak bahsettiğimiz hikayedeki paranoyak, her şey için çözüm üreten Batman, bir başka hikayede evlatları olarak gördüğü iki karakter tarafından hemen enfekte ediliyor sonrasında babası olarak gördüğü Alfred tarafından öldürülüyor. Bunların ikisi de başarılı olmuş hikayeler ama ikisi de karakteri başka şekillerde ele alıyor. Başta da belirttiğim gibi iki farklı yaratıcı ekip iki farklı Batman ele alma şekli. 85 yıllık külliyatı olan bir kahraman Batman defalarca relaunch yapılarak canon hikayesi tekrar başlatıldı. Söz konusu çizgi roman karakterleriyse o karakterlerin ele alınışı tamamen yaratan ekibe bağlı olur.


    Bu dediğim şeylerin aynısı Flash, Green Lantern ve Superman için de geçerli. Grant Morrison gibi bir efsane gider All-Star Superman yazar ve Superman'in tam kapasite halinde nasıl bir karakter olabileceğini gösterir, Frank Miller gibi bir efsane de Batman gözünden ne kadar tehlikeli olabileceğini ve insanüstü bir varlık olmasına rağmen alt edilebileceğini gösterir. Yine geldik değil mi yaratıcı ekibin karakterler ve hikaye üzerindeki etkisine? Anlayacağın üzere yaratıcı ekip evrenin kurallarına sadık kalmak isterse kalır, kalmak istemezse de yeni şeyler üretebilir. Harley konusunda ise diyebileceğim Batman ile olan son sahnesinin ne kadar kişisel olduğuna bakman. Bu oyunun hikayesi DC'de herhangi bir serinin Canon serisi olarak sayılmıyor, bir elseworld'dan öteye gidemez. Konu elseworld'lerse de yazar ekibi istediğini yapmakta serbest olur. Burada yaşanan şey de farklı bir şey değil. Yapılan seçimleri beğenmemeye hakkın var mı? Kesinlikle var. Yorumunda bahsettiğin şeyleri de sorgulayabilir ve beğenmeyebilirsin. Yıllar içerisinde Milligan gibi bir adamın Apocalypse madara ettiğini, Frank Miller gibi Batman'in Crisis on Infinite Earths sonrası orijin hikayesini yazan, The Dark Knight Returns gibi karakter tanımlayıcı bir hikaye yazan adamın 11 Eylül'den sonra yaşadığı alkol problemleri ve sebep olduğu travmalar sonrası sektörde yaşanan en büyük düşüşü yaşaması sonucu The Dark Knight Strikes Again, All Star Batman & Robin, the Boy Wonder gibi hikayeler yazdığını, bir zamanlar Marvel'in neredeyse her serisinde yazarlık yapan Brian Micheal Bendis'in 8 sayılık House of M ile koca Marvel evrenindeki mutant sayısını 198'e düşürdüğünü gördüm. Gördüğüm bu ve benzeri birçok şeyden sonra inan bana bu oyunun hikayesinde yapılan seçimleri radikal olarak tanımlayamıyorum çünkü çok daha ötesini gördüm. John Ostrander tarafından yazılanın dışında çoğu Suicide Squad hikayesini ciddiye alarak okumadım ve eğlenmek için okudum bu oyunda da farklı bir şekilde yaklaşmadım ve eğlendim.


    Yazdığın yorumdaki sıkıntı şu; sana katılmıyorum diye beni oyunlardan anlamayan ve çizgi roman hiç okumayan birisi olarak gösterme çaban. Sırf senle aynı fikirde olmadığım için kişisel olarak saldırıda bulunman. Tartışmayı oyun üzerinden devam ettirirsen gördüğün gibi oyun ve çizgi romanlar üzerinden yaparız.Suicide Squad: Kill the Justice League | Rocksteady Studios | 2 Şubat 2024 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 11 Şubat 2024; 18:50:39 >




  • oyungazi kullanıcısına yanıt

    Oyun hakkında hiç bir bilgim yok. Ama


    1. Harley son yıllarda Joker ile hemen hemen ayrıldı. Hemen hemenden kastım ana evrende ayrılar, lezbiyen olarak takılıyor. ÇR'lerde kız kıza maceralar yaşıyor. Fakat bu şekilde satışlar fazlaki sürekli yeni sayılar çıkıyor. Ama ara ara yan serilerde Joker ile görünüyor.

    3. Dediğin gibi yüzük kendi seçiyor ama bazen karakterin kendi bile taktığı oluyor. Nasıl mantıklı bir açıklaması var bilmiyorum ama yapıyorlar işte.

  • alpalp84 kullanıcısına yanıt

    Yok hocam ben Arkham evreni için dedim. Çizgi filmde de Lezbiyen takılıyor zaten. Ama bu evrende Harley baya Jokere çok aşık bir karakterdi. Ben bu evrende karakteri tutarsız buldum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dost Kayaoğlu'nu pek sevmem ama bu videodaki eleştirilerine katılıyorum.


    -


    Suicide Squad: Kill the Justice League | Rocksteady Studios | 2 Şubat 2024Dost Kayaoğluyoutube
    Ürün Linki: https://bit.ly/Sunrise-7500F Email: dostkayaoglu@gmail.com Instagram: https://www.instagram.com/kayaogludost Twitch: https://www.twitch.tv/dostkayaoglu Discord: https://discord.gg/dostkayaoglu Twitter: https://twitter.com/dostkayaoglu
    https://www.youtube.com/watch?v=TbqqAFU7igw


    Suicide Squad: Kill the Justice League | Rocksteady Studios | 2 Şubat 2024




  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Yazık olmuş onun da dediği gibi bile bile lades bu. Live service oyun yapıyorsan ona göre bir yol seçeceksin bu oyun hikaye odaklı olsaydı bu kadar eleştirilmez herkeste alır çatır çatır oynardı ben çok kısa zamanda sağlam indirim görürüz diyorum yine de indirimde alınır yorumu göremedim maalesef ağızlarının tadı kaçmıştır bence bir daha denemezler böyle bir şey.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • PlayStation‘da iade nasıl oluşturabiliyoruz?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Digital hemen yüzde 40 indirim almış yakında kütüphane ye eklense bari

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CheKD kullanıcısına yanıt

    Biraz geç yazdım hocam kusra bakmayın.

    Özetle kötü oyunu sevmek sorun değil, ben hikaye içeriği de sıkıntılı olduğunu belirtmek istedim. Zamanında bende Duke Nukem Foreveri kötü bir oyun olmasına rağmen severek oynamıştım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 8 Mart 2024; 19:58:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc tarafında indirim almış daha çıkalı kaç ay oldu ki anlayın ne kadar kötü olduğunu
    İyi ki iade ettim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Unchartedxx kullanıcısına yanıt

    tam tersi Wb geçen çıktı dedi , live service ve mobil oyunlara 2 kat daha fazla yatırım yapacaklarmış Suicide Squad: Kill the Justice League | Rocksteady Studios | 2 Şubat 2024 

  • Unchartedxx kullanıcısına yanıt
    Seneye Şubat gibi eklenir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 899 tl ye düşmüş oyun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nct96 kullanıcısına yanıt
    ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Persona_6 kullanıcısına yanıt

    Çok


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.