Şimdi Ara

Suicide Squad (5-12 Ağustos 2016) | Will Smith - Jared Leto - Margot Robbie (191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.901
Cevap
41
Favori
143.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 5510 78.8% 10

    İmdb'ye ne kadar yüklenseniz de Rotten'i 20 gelecek yine
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Çok hoş birime benziyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Will Smith nerede demiş Leto'dan nefret ediyorum diye?

    Daha geçen gün talk show da dalga geçiyordu Margot ve fare olayıyla. Birisi ortaya bir şey atıyor siz de atlıyorsunuz hemen.

    Ayrıca Dark Knight serisi varken Marvel'in filmleri daha ortada yoktu, Daredevil ve Hulk gibi 2 iğrenç film çekmişlerdi.

    DC'nin en büyük sorunu bu evren işine başlamayı çok geciktirmeleri. 2010 gibi başlasalardı filmleri kendi içinde değerlendirilir her eleştirmende Marvel'in filmleri ile karşılaştırıp çok karanlık, eğlenceli değil diye eleştiremezdi. Şu anda Marvel'in 12 kendilerinin 2 filmi var evrende. Eleştirmenlerin çoğu Marvel filmlerini baz alıp eleştiriyor.

    Ben olsam ayrıca Joker'i bu filme koymazdım, çünkü insanlar onun Batman gibi öylesine gözüktüğünü ve filmin esas kötüsü olmadığını anlamayacaklar. Ekibin bir üyesi olmadığına göre de süresinin az olması gayet normal. Açıkçası bana göre normal bir karar. Son zamanlarda Deadshot hep SS'in gizli lideri olarak gösteriliyor. O ön plana çıkmayacak da kim çıkacak?

    Ben her Çizgi Roman filmini izlerim, aralarında çok sevdiklerimde oldu(TDK, CA:Winter Soldier, Avengers 1, Iron Man, BvS) gömdüklerimde oldu(Thor, Avengers: Age of Ultron, Iron Man 3) ama hepsini de izledim. Artık eleştirileri takmayıp her filmi sinemada izlemeye gayret ediyorum. Eleştirilere kalsa Avengers Age of Ultron'ı beğenmem BvS'den ise nefret etmem gerekiyordu. Herkesin zevki kendine.

    Ayrıca "Every Nerds Fantasy" diye BvS Honest Trailer'ında geçen cümle bir yerde tanıdık geldi bana. Bu forumda 2-3 pek zeki kişi dalga geçmişti benimle aynı cümleyi film çıkmadan kurduğumda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erwin -- 3 Ağustos 2016; 9:11:49 >




  • Yok aga yok, Ben Affleck'in Zack'i, David Ayer'i ve diğer DC filmlerini yönetecek adamları kenara çekip "filmde kurgu nasıl yapılır, hikaye nasıl anlatılır" diye ders vermesi lazım.
  • Herkes kurtariciyi ben affleck olarak goruyor ama bu adama da (batman olarak rolu haric) cok da guvenilmemesi gerektigini bir ben dusunuyorum herhalde

    Madem kurguyu tam ayarlayamiyor ama geri kalan kisimlar guzel verirsin zack'in yanina yardimci birini daha evren gayet guzel oturur bence.

    Millet bazen sirf hypelanan filmleri elestirmek icin elestiriyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Icefyre


    quote:

    Orijinalden alıntı: Erwin

    Ghostbusters gibi rezalet bir filmin %73 gibi bir puan aldığı RT'yi hiç ciddiye alamam daha. Gider filmimi izler, kararımı veririm.

    Boş boş incelemelere takılmaya gerek yok. Eleştirmenler çok biliyor ki zamanında Fight Club, Psycho gibi filmleri de gömdüler.

    Diğer dediklerine bir lafım yok ama Ghostbusters rezalet bir film değil cidden. Trailerları çok ama çok kötü yapmışlar sadece. 10 üzerinden 6'lık bir filmdi.

    https://www.rottentomatoes.com/m/sharknado_2013/?search=Sharknado



    Ghostbusters cidden kötü bir film hocam. Bütün fanlar yerden yere vurdu. Ama işte RT ile izleyen yorumları ne kadar alakasız olabiliyor görüyoruz. Üsttekini de o yüzden koydum.




  • pelerinli kullanıcısına yanıt
    Zaten JL ile birlikte Ben Affleck ve Geoff Johns verildi Zack'in yanına.
  • yine filmi görmeden başkalarının yorumlarıyla film hakkında görüş belirtmeler başlamış. kim bu eleştirmenler ki sinemaya girecek her film onların onayından geçmek zorunda? nasıl bir otoriteleri olabilir bu derece gişeyi belirleyecek kadar. madem bunların beğenmediği film bir halta yaramıyorsa bir kurul oluştursunlar ve onlardan geçer not almayan film vizyona girmesin de tam olsun bari.

    filme az bir zaman kaldı ve daha önce yaptığım gibi izleyip kendi kararımı kendim vereceğim. benim neyi beğenip neyi beğenmeyeceğimi benden başka kimse bilemez. sadece beni iyi tanıyanlar belli bir fikre sahip olabilir ki o eleştirmenler beni tanımazlar. benim yerime de karar veremezler.

    çoğunuzun yine tavsiyeme uymayacağını biliyorum ama yine de yapayım. filmleri kendiniz izleyin ve kendi görüşlerinizi oluşturun. başkalarının ne düşündüğünü o kadar da önemsemeyin. illa birilerinin düşüncesini öğrenecekseniz de sizinle aynı zevklere sahip kişilere sorun.




  • mgsfanboy kullanıcısına yanıt
    Biliyorum hocam, ben evrenin devami icin konusmustum

    Hatta soyle soyleyim daha dogru olsun. Eger sikayetciysen su an kadarki yonetmenlerden, onlarla anlasirsin danisman ya da %49 ortak yaparsin, baska birini getirirsin filme.

    Atiyorum zack bundan sonra hepsinin savas sahnelerinde ve goruntu yonetmenliginde calisir, atiyorum ayer batman filminde eger bu elemanlar olacaksa gerekli sahnelerde ben affleckle calisir vs.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harley aşkım <3 çıksada koşsam artık

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla Margot bile kurtarmaz bunu
  • Joker'i zaten beğenmemiştim sahnelerinin az olmasını sevdim yada hiç joker olmamalıydı olayda. Ayrıca simitçi Will den bıktım her filmde var adam yeter lan.

    Neyse ben margot'a focuslanırım ve güzel bir film izlemiş olurum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk mantığı tam.

    Sitenin sahibi WB olsa ne değişecek.

    Adamlarda bizdeki gibi torpil, amca-dayı muhabbeti var sanki. Babasını tanımıyor adamlar sırası geldiğinde.
  • Imdb de puan yarışı kızıştı 1vs10

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MessiTugi

    DC Fanları, Rotten Tomatoes'un Kapatılması İçin Kampanya Başlattı.

    change.org'da bir kampanya başlatıldı. Kampanyanın açıklamasında,

    Bu sitenin kapatılmasını istiyoruz çünkü sitenin eleştirileri, DC genişletilmiş evrenine ait filmlere adaletsiz puanlar veriyor. Bunu iki filmde gördük:
    1. Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)
    2. Suicide Squad (2016)
    Ve bu puanlar da, iyi filmler olmalarına rağmen izleyicinin aklını ciddi anlamda çeliyor.

    Kampanya 5000 imzaya ulaşınca kampanyayı başlatan kişi bir güncelleme daha yayınladı:

    Açığa kavuşturalım: Bir imza kampanyası tabii ki de siteyi kapatmayacak. Bu kampanyanın amacı, eleştirmenlere, dışarıda kendileriyle aynı fikirde olmayan sürüyle insan olduğunu göstermek. Destekleyen ya da karşı çıkan herkes, bizim şimdi gidip siteyi kapatacağımızı düşünüyor. Öyle bir şey yok, sadece öfkemizi ifade etmek istiyoruz.

    Öte yandan, Rotten Tomatoes'a kızmak pek doğru değil. Çünkü Rotten Tomatoes, bu puanı kendisi vermiyor. Birçok sinema sitesinin sonuçlarını toplayıp yaklaşık ortalama puanı yayınlıyor. Yani, örneğin Rotten Tomatoes bugün kapansa bile, dışarıda hala bu eleştirilerin bulunduğu siteler, eleştirilerine devam edebilecek. Muhtemelen başka bir site toplayacak puanları.

    Ayrıca belirmek gerek ki sitenin %30'u bizzat Warner Bros.'a ait. Evet, DC Comics'in sahibine.

    Kaynak: Cizgikafe


    İyi filmlerden sonrasını okumadım. Change.org'un da bir işe yaradığı yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Başkasının yorumuyla kendinizi kandırmayın bence
    BvS aynısını yaptılar itin bir yeri soktu o site ama ben filme bayıldım hatta dün bluray izledim tekrar tekrar bayıldım
    Civil War çok beğeneceği sanıyordum sabırsızla bekledik ama Kaptana gıcık kapmama sebep oldu
    X-Men berbat dediler bence bu iki filmden daha iyiydi
    Eleştirmenmiş siteymiş bence takmayın kafaya izleyip yorumlayın tarafsızca
  • Filmde BvS gibi kopukluk varmı? Sahneler kesildiğini biliyorum evet, ve bu kesilmeler kurguda soruna yol açmış mı BvS gibi?
  • DC Extended Balloon Universe

     Suicide Squad (5-12 Ağustos 2016) | Will Smith - Jared Leto - Margot Robbie
  • Dünya gözüyle filmi görmeden domates resminin yanındaki orana bakıp yaygara koparan kendi fikrinin, düşüncesinin beş para etmez olduğunu kabul ediyordur. Direk yüzüne söylesen kabul etmez ama. Haberlere sövmek rakam filmciliğinden daha iyi yine. Gereksiz tonla karakter, sahne varken Joker'ı kesmenin ''BvS'e attığınız boklar cezasız kalmadı'' demekle aynı şey olduğunu tüm dünya kabul ediyor zaar. O inceledi, domates beğenmedi boş muhabbetler. Sinir bozan haberlere rağmen filmin ne durumda olduğunu bir hafta sonra izleyip göreceğiz.
  • Adamı ne hale soktular.

     Suicide Squad (5-12 Ağustos 2016) | Will Smith - Jared Leto - Margot Robbie

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.