Şimdi Ara

Suicide Squad (5-12 Ağustos 2016) | Will Smith - Jared Leto - Margot Robbie (193. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.902
Cevap
41
Favori
143.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erwin


    Ben her Çizgi Roman filmini izlerim, aralarında çok sevdiklerimde oldu(TDK, CA:Winter Soldier, Avengers 1, Iron Man, BvS) gömdüklerimde oldu(Thor, Avengers: Age of Ultron, Iron Man 3) ama hepsini de izledim. Artık eleştirileri takmayıp her filmi sinemada izlemeye gayret ediyorum. Eleştirilere kalsa Avengers Age of Ultron'ı beğenmem BvS'den ise nefret etmem gerekiyordu. Herkesin zevki kendine.


    İnsanlar bunu anlamıyor işte. Bağımlılık derecesinde takıntılı insanlar var. Birisi gidiyor Marvel'ı yerden yere vuruyor birisi gidiyor DC'yi. İkisini de izleyin keyif alın fanatikliği bırakın. Bu şekil gerçekten çok güzel. Hepsini izliyoruz, seviyoruz.




  • PHI kullanıcısına yanıt
    Onu kimse anlamıyor işte. Hele ki belli bir güruh var film kötü eleştiri aldı mı Alllaaah diye bayram ediyorlar. Bir tanesi geldi dün ağzının payını alıp gitti.
  • Sokratik Adam kullanıcısına yanıt
    Birde sadece o değil, fanboylar karşı tarafın filmlerini eleştirirken kendi düşüncelerini paylaşmıyor. Örnek : BvS'yi izledin diyelim, beğendin filmi, fakat Marvel fanboyusun, zaten filmi herkes gömmüş, sende göm. ''Sevmedim iğrenç, hayal kırıklığı'' gibi kelimeler söyle film hakkında. Böyle şeyler de oluyor ve gerçekten çok saçma
  • Bu adam nasıl giyiniyor ya.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sokratik Adam

    Sen sırf o Joker'i sevdin diye gerçek Joker o olmuyor yalnız.

    Gerçek Joker ya da gerçek Batman diye bir şey var mı ki? Sonuçta yüzlerce yazarın ve çizerin elinden geçmiş karakterler bunlar. Sürekli fiziksel ve kişiliksel olarak farklılaştırmışlar. Şahsi adıma konuşmak gerekirse benim en sevdiğim Joker Arkham Origins daha sonra New 52 Joker'i. Daha bir Psikopat,ne yapacağı belli olmayan ve ürkütücü Joker'e sahipler. Kişisel zevkler giriyor burada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gannicus12 -- 3 Ağustos 2016; 21:38:47 >
  • Zad Prime kullanıcısına yanıt




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenberg61 -- 3 Ağustos 2016; 21:57:16 >
  • DC'de ki bu yönetmenler hikayeye vs. kendinden bişeyler katmayı bırakmalı artık yani bunu aşırı derecede yapıyorlar filmin dengesi bozuluyor.

    Mesela Assault on the Arkham'ı izledim harika bir animasyon al filme koy direk sırıtmaz o derece. Ama illa bu Ayer'de radikal birşeyler yapmak zorunda. Filmi alt üst ediyorlar sonra.

    Marvel neden başarılı adamlar alıyor hikayeyi, fazla fantastik uç noktaları törpülüyorlar bi şekilde sinemaya adapte edip risk almadan sunuyorlar izleyiciye.

    DC'de hep bir farklılaşma hep bir radikal değişim filmlerde abi zaten hikayelerin vs. güzel kırp sende filmleri çizgi romanın uç noktalarını törpüle sinemaya uyarla ver seyirciye.

    Kendilerini Nolan sanıyor heralde bunlar radikal değişiklikleri herkes tutturamaz.










  • Arkada Jared, Ben, Henry ortamı kurmuş.

  • The Man in the Suit kullanıcısına yanıt
    Sen çizgi romanla aynı olmasın zaten demiyor muydun? Hatta Batman filmi için Ben, kendim takılacağım gibisinden bir şeyler dediğinde de destekler nitelikte bir şeyler yazmıştın sanırım. (Ben de destekliyorum orası ayrı konu).

    Bu konudan Doctor Strange konusunda da bir cümleyle de olsa bahsetmiştim. Marvel dediğin gibi risk almıyor. Başarılı olmasının en büyük sebebi bu. İnsanlar süper kahraman filmlerinden kusana kadar da bu formülle devam edecek gibi gözüküyorlar.

    Bence DC'de büyük bir hazine var ama WB sağolsun bunu yalan ediyor. Yönetmenler abartmadıkları sürece (meme ucu falan) filme kendi bakış açılarını katmalılar ama dediğin gibi bunu herkes beceremiyor. WB de gelip önemli sahneleri kesince, müdahale edince durum bu hale bürünüyor. Tabi WB'nin müdahale etmesi Zack'i masumlaştırmıyor, Ayer hakkındaki yorumu da "ULTIMATE FALAN FİLAN FEŞMEKAN EN SÜPER" versiyon çıktığında (çıkarsa gerçi, kesin değil sanırım) yapacağım.




  • The Man in the Suit kullanıcısına yanıt
    WB filmi fragmanları yapan bir şirkete yeniden düzenletsin, zorla yeniden çekimler yaptırsın, filmin önceki halini izleyip beğenmiş biri şimdiki halinin öncekine göre kötü olduğunu söylesin, WB Ayer'a senaryo için 6 hafta süre versin, fragmanlarda çoğunluğun beğendiği sahneler filmden çıkarılsın ama biz Ayer'ı suçlayalım. Çünkü yönetmen o ya, stüdyo zorla bir şey yaptıramaz. Ayrıca nereden biliyorsun Marvel'ın hikaye adapte ettiğini? Bildiğim kadarıyla çizgi romanlardan hoşlanmıyorsun. Mesela CW ve AoU dışında hangi filmler nereden alınma söyleyebilir misin?
  • Ben Affleck de kim ? Bruce Wayne o.
  • Heisenberg61 kullanıcısına yanıt
    dediğin gibi çizgi romanlara ilgim yok o yüzden, derin araştırmadım ancak marvel "işlenebilecek" olanı alıyor bana göre. Riske girmiyor yani filmlerde abuk subuk anlam yüklemeleri yok. Net veriyor konuyu bazen basit ve zayıf olsa bile. Civil War'da bile çizgi romanına yakışır bi şekilde olmasa bile (orada baya olaylar dönüyor okuduğuma göre sen daha iyi bilirsin belki) bana göre gayet başarılıydı. Eldeki karakterler ve sinematik evrene göre iyi iş çıkardılar.

    Herşeyden öte Marvel'ı geçtim. WB'i zaten anlamış değilim Superman'i diziye koydular bi de iyice çöp oldu neyin ne olduğu belli değil. Saçma sapan ucuz diziler. Yangından mal kaçırır gibi 2 film ile JL'ye geçmeler.

    Justice League'de iki alternatif olacak şimdi bana göre.

    1. olarak filmin yarısı karakterleri toplamak yeni gelen flash'ı, cyborg'u, aquaman'i tanımakla geçecek sonra filmin sonlarıda savaş olur heralde. Böyle olunca millet JL diye geldik filmin yarısı toplanmakla geçti diyecek.

    2. olarak film hızlı bir giriş yapacak filmin büyük kısmı savaşla geçecek mesela diyelim burda da millet yeni karakter gelmiş kimin kim olduğunu anlayamadık diye eleştirecek.

    Yani bu kadar aceleye getirmelerini anlayamıyorum hala yap solo filmleri millet evreni tanısın abi. Zack'e de bişey diyemezsin adamın imkanı sınırlı çünkü. Ne yapsa elinde kalır. Ha onunda hatası gereksiz yüklemeler yapıyor filme.

    Ben sevemedim şuan evreni ısınamadım Batman dışında. Onun solo filmini sabırsızlıkla bekliyorum diğerleri gelirse izleriz modundayım.




  • Sokratik Adam kullanıcısına yanıt
    Orda kesin bir yargı olmasın bana göre uyarlanacak hikaye var uyarlanmayacak var. Ya da ortaya karışık yapılacak var

    Batman evreni gereği sıfırdan bişeyler yapmaya son derece müsait. Affleck'de yönetmen olarak sağlammış iyi bişeyler çıkarma potansiyeli yüksek. Ondan farklı bir hikaye istiyorum. Arkham oyunları senaryo olarak çok hoş mesela Çr odaklı mı orasını bilmem.

    Birde bu ultimate olayı aşırı saçma BvS'de 4 saatlik çekim varmış galiba yanlış hatırlamıyorsam. E abi 4 saat kırp kırp nereye kadar film alt üst olur. Marvel'da böyle bişey pek görmedik mesela taş çatlasın 15 dk fazlalık vardı galiba. (Sürekli marvel diyorum ama alternatifi bu yani ne diyim )

    Yönetmen kısmında da güzel dokunuşlar yapacaksa tabi yapsın ama olayı alt üst etmesin.

    Bence de DC'nin sağlam bir evreni var ama sinemaya uyarlaması daha zor bir evren işi bilenler devralır umarım projeleri. WB zaten saçma salak işler yapıyor diziler falan yazmaya bile elim gitmiyor. Rezil herifler.




  • Joker'ın geri planda olmasına ne kadar şaşırıldı anlamadım,çok normal geri planda kalması bu film Batman solo filmi falan değil villlain team up tarzı bir film sonuçta

    İncelemelerden anlaşılacağı üzere filmdeki sıkıntı zatan Jared'ın rolünün azlığı falan değil kurgu,senaryo,prodüksüyon,bazı karakterlerin oturmaması tarzı şeyler

    Tahmin ettiğim gibi bu filmde çerezlik süper kahraman filmlerinden biri olacak insanların hayal kırıklığına uğramalarının tek nedeni filme beklentilerinin fazlaca yüksek olması bence
  • The Man in the Suit kullanıcısına yanıt
    The upper management at WB is insane....there are so many ridiculous stories I've heard about that place,I honestly dont know why someone hasnt written a book. My favorite DC/Marvel WB story to tell is the one about how Green Lantern got green lit. It was RIGHT after one of the top WB guys saw Iron Man(and the money it made opening weekend)and he called a meeting to see if they could develop something similar. He was CONVINCED that the reason it made so much money was because of the Air Force/Fighter Jet scenes-in his words it was "Like a cross between BATMAN and TOP GUN". He BADLY wanted SOMEONE to come up with a superhero comic-book movie involving fighter jets. They banded ideas around...Batman has a jet,right? What if we made a movie where Batman was an Air-Force guy and he dropped out of the Air Force to develop the Bat-Jet? What if Superman grew up and joined the Air Force? Just...complete, terrible ideas like that. Finally someone brought up the fact that Green Lantern WAS a comic-book character,who WAS in the Air Force,and he WAS already owned by WB-boom. Instant Green Light. The exec who started all this literally cared absolutely nothing about Green Lantern as long as it had lots of fighter jets in it. All through development,with all of the casting and director issues and budget reports...all he cared about were the plane scenes. That was gonna make or break that movie. Its probably no coincidence that a sequel to TOP GUN has been in development for some time now....
    Bu yukarıdaki sözde Green Lantern filminin doğuş hikayesiymiş. Normalde olsa inanmazdım ama son dönemde WB'nin yediği haltlar ortadayken böyle bir şey doğru çıkması sürpriz olmaz. Bu kafadaki dangalakların da bu film ve dizilerde söz sahibi olduğunu düşünürsek WB'ın ne yaptığını anlamayamamak normal.




  • Heisenberg61 kullanıcısına yanıt
    ya bunların ne halt yediği belli değil sanki WB'nin hissedarları amca çocuklarını yönetime koymuş gibi bir durum var.
  • Ben şimdi en çok hasılatı merak ediyorum BvS yapılan ağır eleştiriler gibileri de var bu film için. 1 milyar çok çok tabi de 500 ün altında falan da kalırsa olaylar olaylar, JL 1 den sonra bence DCEU sallanabilir

    Bu arada Arrow ve Supergirl'den önce DCEU iptal falan edilirse kendimi intihar ederim net
  • zeqqqqq kullanıcısına yanıt
    500'ü rahat geçer. Resmen en kötü süper kahraman filmi olarak adlandırılan BvS 872 milyon yapmış abi, evet tabi ki millet zaten gidecekti, e bu filme de giderler. DCEU iptal edilme konusu nerden çıktı ya? Tamam evren istenilen şekilde başlamadı ama daha 3.film çıkmadı siz direk iptal diyorsunuz, Wonder Woman, JL, özellikle ve özellikle Batman'in solo filmi DC'yi canlandıracaktır merak etmeyiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Man in the Suit

    DC'de ki bu yönetmenler hikayeye vs. kendinden bişeyler katmayı bırakmalı artık yani bunu aşırı derecede yapıyorlar filmin dengesi bozuluyor.

    Mesela Assault on the Arkham'ı izledim harika bir animasyon al filme koy direk sırıtmaz o derece. Ama illa bu Ayer'de radikal birşeyler yapmak zorunda. Filmi alt üst ediyorlar sonra.

    Marvel neden başarılı adamlar alıyor hikayeyi, fazla fantastik uç noktaları törpülüyorlar bi şekilde sinemaya adapte edip risk almadan sunuyorlar izleyiciye.

    DC'de hep bir farklılaşma hep bir radikal değişim filmlerde abi zaten hikayelerin vs. güzel kırp sende filmleri çizgi romanın uç noktalarını törpüle sinemaya uyarla ver seyirciye.

    Kendilerini Nolan sanıyor heralde bunlar radikal değişiklikleri herkes tutturamaz.

    İyi yönde yapılan her türlü değişim benim için doğru bir karardır.

    Marvel'ın uyarlama konusuna katılmıyorum çünkü Marvel uyarlama yapmıyor; yeni bir evren oluşturuyor. Marvel Sinematik Evreni (Earth-199999), Marvel ana evreninden (Earth-616) tamamen bağımsızdır. Buradaki anlam şu; Marvel uyarlama yapmıyor. Uyarlama yapmıyor ancak belli bir kalıbın dışına da çıkmıyor, çıktığı zaman da Black Widow-Hulk ilişkisinde olduğu gibi cevabını alıyor. Joss Whedon, Marvel dışı efsane sayılan yapımlarıyla tanıdığım, sevdiğim bir yönetmen olsa da AoU'da bu kalıpların dışına çıkığından dolayı filmi beğenmedim ve yeri geldiğinde eleştirdim. Biraz da bu yüzden Watchman harici bir başarısı olmayan Zack Snyder'in bu kadar savunulmasını anlamıyorum.

    DC elinde çok sağlam çrler olmasına rağmen bunları beyaz perdeye aktarmakta ciddi sıkıntı yaşıyor. Batman 75 yılı aşkın geçmişi olan bir karakter ve Batman'i, Batman yapan birkaç kriter vardır bunlardan biri de adam öldürmemesidir. Gidip 2-3 seride adam öldürdü diye 77 yıllık geçmişi çöpe atıp Batman'i, Punishervari bir şekilde yansıtmak cidden cesaret isteyen bir hareket. Aynı şekilde ciddiyetiyle adam öldürebilecek olan Lex'in de Joker gibi yansıtılması da riskli bir seçimdi tabi Joker'in sevilmesinden dolayı bu seçim pek eleştirilmedi.

    Özetle; karakterin yapısıyla oynamayı göze alıyorsan sonucuna da katlanmayı göze alacaksın. İncelemeler çıkınca sağa sola suç atmanın anlamı yok, ne ekersen onu biçersin.




  • 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.