Şimdi Ara

Sucuk kilo yaparmı?=

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
12.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar rejimdeyim su sıralar sucuk almıs annem yarın sabah yemeyi düşünüyorum.Yaparmı sizce kilo?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sucuk Kilo Aldırır mı?

Sucuk, lezzetli bir şarküteri ürünü olsa da yüksek yağ ve kalori içeriğine sahiptir. Bu nedenle, aşırı tüketimi kilo alımına yol açabilir.

Sucuk, tipik olarak kıyma, baharatlar ve yağdan yapılır. Bir dilim (yaklaşık 30 gram) sucuk yaklaşık olarak şunları içerir:

• 150 kalori
    • 12 gram yağ
    • 5 gram doymuş yağ
    • 3 gram karbonhidrat
    • 6 gram protein

Gördüğünüz gibi, sucuk kalori ve yağ açısından oldukça yoğundur. Düzenli olarak büyük miktarlarda sucuk tüketmek kilo almanıza ve ilgili sağlık sorunlarına yol açabilir.

Bununla birlikte, ölçülü tüketildiğinde sucuk diyetinize zarar vermeyebilir. Şu ipuçlarını aklında tutarak sucuğun tadını çıkarabilirsin:

• Küçük porsiyonlar tüket.
    • Sucuğu yağsız pişirme yöntemleri kullanarak pişir.
    • Sucuğu sağlıklı seçimlerle birlikte tüket, örneğin salata veya sebzelerle.

Sonuç olarak, sucuk kilo aldırır mı sorusunun cevabı tüketim miktarına bağlıdır. Aşırı tüketimi kilo alımına yol açabilirken, ölçülü tüketimi diyetinize zarar vermez.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sence? Kalori torbası o sucuk. Diyetisyen bana demişti; pide, lavaş, beyaz ekmek, sucuk, salam, sosis, pastırma yemiyeceksin.
  • sakın öyle bir hata yapma

kilo almak isteyenlere en çok önerilen yiyecekelr sıralamasında başı çeker sucuk
  • Niyeki?
  • Sucuk mu yiyicen
  • Kilo Aldırmak Benim işim 2 Yılda 23 kişiye Kilo Aldırdım...(link için PM isteyin veya arama yapın)...
    deutschland uber alles

mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=41344949

mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=43874308

mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=42505385

KESİN KİLO ALIYORUZ GELİN BAKAYIM "MANTO" COK YAKINDA !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: snopy.26

Arkadaşlar rejimdeyim su sıralar sucuk almıs annem yarın sabah yemeyi düşünüyorum.Yaparmı sizce kilo?

senin ağzından çıkanla kulağının duyduğunun tuttuğunun bir olmaması sende bir farkındalık yaratmıyor mu allah aşkına?

aşağıdaki adımları izlersen sorunun cevabını bulabilirsin.
    -elektronik bir tartıya çık ve kilonu kaydet

-mutfağa git

-dolaptan sucuğu çıkar

-daha sonra 1 tam ekmeğin çeyreğini al

-ekmeğin içini aç ve sucuk koy

-sonra ekmeği kapat ve tost makinesine koy

-4-5 dakika sonra tost makinesini aç ve yapmış olduğun sucuklu tostu ye

-3-4 saat sonra elektronik bir tartıya çık ve kilonu kaydet

-kaç kilo aldığını buraya yaz ve bizim de merakımızı gider

-eğer kilo almışsan en yakın markete koş ve geri gel, bunu 3 kere yaparsan hem aldığın kiloyu geri vermiş olacaksın hem de kaç kilo aldığını öğreneceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insociavel -- 30 Ağustos 2011; 23:10:11 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Light Kola Kilo Aldırırmı?
    14 yıl önce açıldı
    Lifalif kilo aldırır mı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya bende göbek var ondan kurtulamadım bi türlü. Bisikler sürüyorum 2-3 km yokuş haftada 5 gün. ama işe yaramıyor bi türlü diyette yapamıyorum,annem zorla ekmek yediriyor,kahvaltıdaki peynirler yağlı, bayram tatlıları var, eve gazlı içecek kola-fanta alıyorlar. üst üste et yemekleri yapması vs. . yakında üniversiteye gidince kurtuluyorum nasılsa, zaten öğrenci adamım aç kalırım illaki zayıflarım herhalde

benim göbekten kurtulmam spor salonuna yazılmadan mümkünmü? yani koşu yapsam yeterli olurmu?

• Benim arkadaş üniden önce 80 kiloydu şimdi 120 falan adamın ev arkadaşı aşçıymış meğer
  • quote:

Orijinalden alıntı: k4n44t

ya bende göbek var ondan kurtulamadım bi türlü. Bisikler sürüyorum 2-3 km yokuş haftada 5 gün. ama işe yaramıyor bi türlü diyette yapamıyorum,annem zorla ekmek yediriyor,kahvaltıdaki peynirler yağlı, bayram tatlıları var, eve gazlı içecek kola-fanta alıyorlar. üst üste et yemekleri yapması vs. . yakında üniversiteye gidince kurtuluyorum nasılsa, zaten öğrenci adamım aç kalırım illaki zayıflarım herhalde

benim göbekten kurtulmam spor salonuna yazılmadan mümkünmü? yani koşu yapsam yeterli olurmu?

Ben sana uzun vadede (4-6 ay) nasıl zayıflayacağını söyleyeyim.
    Önce her şeyi kafanda bitir,ben zayıflayacağım de ,neden bu hayatı kilolu olarak geçiriyorum,zayıf olmak,fit bir vücuda sahip olmak herkes gibi benim de hakkım de,gençliğin ziyan olup gider sonra,üzülürsün.Geleyim tavsiyelere ;

Spor salonuna gerek yok bence.
    Ekmek tüketimi sadece kahvaltıda o da 2 dilim sadece.
    Bol bol su iç,günde 2 lt iç(idrarın beyaz gelsin yani).
    Günde 5-7 km arası hızlı tempo yürüyüş yap.Sonraları bunu koşuya çevirebilirsin ben koşuyu hiç denemedim ama zayıfladığını söyleyen arkadaşlarım var.
    Hamur işi,tatlı,şeker,tuz,kola vs. bunlardan kesinlikle uzak dur.

Bir kaç ay sonra farkı göreceksin.Göbek gidecek ama biraz sıkıntı olabilir göbek bölgende onları da mekik,şınav vs. ile çok güzel bir hale getirebilirsin.

Not:Ben 25 gün yürüyüş yaptım.40 günde 6 kilo verdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Don Fanucci

Benim arkadaş üniden önce 80 kiloydu şimdi 120 falan adamın ev arkadaşı aşçıymış meğer

kahkaha attım evin içinde

@mck55

teşekkürler tavsiyelerin için düzenli olarak hafif tempoda koşu yapıcam 5-7 km arası

• quote:

quote:

Benim arkadaş üniden önce 80 kiloydu şimdi 120 falan adamın ev arkadaşı aşçıymış meğer

@mck55

teşekkürler tavsiyelerin için düzenli olarak hafif tempoda koşu yapıcam 5-7 km arası

he bir de unutmadan söyleyeyim,eğer hiç spor yapmadıysan daha önce yürüyüşle başla işe..birden yüklenme kardeş..senin iyiliğin için söylüyorum

• Hadi yedin yedin 1 kilo sucuk yedin. Bunun %40ı yağ olsa(abarttım). 400gr alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mck55

quote:

quote:

@mck55

he bir de unutmadan söyleyeyim,eğer hiç spor yapmadıysan daha önce yürüyüşle başla işe..birden yüklenme kardeş..senin iyiliğin için söylüyorum

spor geçmişim var. yazdan beri bisiklet sürüyorum, 2-3 yıl önce taekwando yapıyordum. ama boğazıma bir türlü dikkat edemiyorum. yani ekmeği- kolayı-abur cuburu kestim. ama pizza-et-ev yapımı tatlılar falan fazla yiyorum isetersem 100 km koşayım günde. her koşudan sonra 1 tepsi baklava götürürsem olmuyor

• Ben ne kadar yesemde kilo almıyorum senin adınada yiyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nickman -- 31 Ağustos 2011; 0:01:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marquen

Ben ne kadar yesemde kilo almıyorum senin adınada yiyebilirim

Kurt olabilir.
    />
  • yapar tabi full yağ kalori kaynağı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.