Şimdi Ara

Lifalif kilo aldırır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
32.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilenler ciddice beni aydınlatabilir mi

• Yapay Zekanın Yanıtı

Lifalif Kilo Aldırır mı?

Lifalif ürünleri, kilo alıp almayacağınız konusunda endişe duymanıza neden olabilir. Bu yazıda, Lifalif yulaf bar, müsli, yulaf ve granola gibi ürünlerin kilo alımına etkilerini inceleyeceğiz.

Lifalif'in Kalori ve Besin İçeriği

Lifalif ürünleri, genellikle kalori bakımından yüksektir. Bir Lifalif yulaf barı yaklaşık 200 kalori içerirken, bir kase Lifalif müsli yaklaşık 300 kalori içerebilir. Ancak bu ürünler aynı zamanda lif, protein ve sağlıklı yağlar açısından da zengindir.

Lifin Kilo Yönetimine Etkileri

Lif, sindirimi yavaşlatan ve tokluk hissini artıran bir besindir. Bu nedenle, Lifalif gibi lifli gıdaların tüketimi, daha az kalori almanıza yardımcı olabilir. Ayrıca, lif bağırsak sağlığını destekler ve kan şekeri seviyelerini düzenler.

Diyette Lifalif Tüketimi

Diyet yaparken bile Lifalif ürünlerini ölçülü bir şekilde tüketebilirsiniz. Lifin tokluk hissini artırdığını unutmayın, bu nedenle aşırı tüketim kilo alımına neden olabilir.

Sonuç

Lifalif yulaf barlar, müsli, yulaf ve granola gibi ürünler, kilo alımına neden olmaz, ancak kalori içeriği yüksektir. Bu ürünleri dengeli bir diyetin parçası olarak ölçülü bir şekilde tüketerek, kilo yönetiminizi destekleyebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Dolaylı olarak kilo bile verdirir.

Yulaf olduğu için acıktığında sadece lifalif yersen (sütle vs.) karnını tok tutacağından başka yemek yemeyip kilo verirsin. Eğer spor yapıp kütle kazanmak için lifalif aldıysan öğüne ek olarak yemen lazım.
    Oldukça yararlı (mükemmel carb, protein ve lif kaynağı) bir üründür. 100g'da 60g karbonhidrat, 12g protein var. Ama tek seferde yüksek ihtimal 100g yiyemezsin görece hafif olduğundan.

Ben öğünlere ek olarak bir kase süte 3 kaşık lifalif ve içine de kuru üzüm veya kayısı koyarak yemiştim spor yaptığım dönemde. Günlük proteini vs. tamamlamada yardımcı oluyor. 3 ayda 10 kilo almıştım söylediğim şekilde ama dediğim gibi tok tutan bir şey olduğundan yemekten önce değil sonra ekstra yemen lazım.

• ben önermiyorum
    onun yerine bulgur yesen daha yararlı

kutulanmış ürünü olduğu için
  • bilm-i yorum kullanıcısına yanıt
    Süt ile yemek aralarında tüketsem n'olur ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yulafın kalorisi yüksek diye biliyorum fazla yersen kilo alırsın
    edit:https://www.diyetkolik.com/kac-kalori/yulaf-ezmesi/ çok sağlıklı bir besin buradan daha fazla bilgi alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badibatu -- 15 Mayıs 2016; 12:57:34 >
  • az yersen veririsin, çok yersen alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilm-i yorum

Dolaylı olarak kilo bile verdirir.

Yulaf olduğu için acıktığında sadece lifalif yersen (sütle vs.) karnını tok tutacağından başka yemek yemeyip kilo verirsin. Eğer spor yapıp kütle kazanmak için lifalif aldıysan öğüne ek olarak yemen lazım.
    Oldukça yararlı (mükemmel carb, protein ve lif kaynağı) bir üründür. 100g'da 60g karbonhidrat, 12g protein var. Ama tek seferde yüksek ihtimal 100g yiyemezsin görece hafif olduğundan.

Ben öğünlere ek olarak bir kase süte 3 kaşık lifalif ve içine de kuru üzüm veya kayısı koyarak yemiştim spor yaptığım dönemde. Günlük proteini vs. tamamlamada yardımcı oluyor. 3 ayda 10 kilo almıştım söylediğim şekilde ama dediğim gibi tok tutan bir şey olduğundan yemekten önce değil sonra ekstra yemen lazım.

Robotta öğütüp un gibi yapınca tek seferde 120 gr yiyebiliyorum Ama normalde dediğin gibi çok yenmiyor en fazla 50 gr yiyebiliyordum ben de.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antidepresan kilo aldırır mı!
    2 yıl önce açıldı
    ice tea kilo aldırır mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaius Cladius Glaber

Süt ile yemek aralarında tüketsem n'olur ?

Yemek aralarında bir şey tüketmemelisin. 3 öğünden fazla yemek kan şekeri dengeni bozar.
  • bladeGny kullanıcısına yanıt
    Ne kadarı çok ne kadarı az

• quote:

Orijinalden alıntı: ''Battery

quote:

Robotta öğütüp un gibi yapınca tek seferde 120 gr yiyebiliyorum Ama normalde dediğin gibi çok yenmiyor en fazla 50 gr yiyebiliyordum ben de.

Un halindeyken nasıl tüketiyorsun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yirikalische kullanıcısına yanıt
    E hocam nasıl kilo alacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: ''Battery

quote:

Un halindeyken nasıl tüketiyorsun?

250 ml süt + 50-100 ml arası su + yarım ölçek protein tozu + bir tatlı kaşığı kahve ile shake yapıyorum.Spordan önce güzel enerji veriyor.

• quote:

Ne kadarı çok ne kadarı az

ne bilem ben, kendi vücut ebatlarına göre hesapla işte
  • bladeGny kullanıcısına yanıt
    Dövseydin

• quote:

Dövseydin

pardon
  • Bunun yerine probis ye knk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.