Şimdi Ara

Şubat (2012) | TRT 1 - HD | BİTTİ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
422
Cevap
4
Favori
17.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reyging kurbanı oldu sanırım.
  • Nasıl bir finaldir bu arkadaş. Allak bullak ettiler her şeyi.

Grilerde İlluminati oldu, güzel oldu.
  • Bir ton dandik dizi varken her bölümü sinema filmi olacak diziyi bitirdiler bu nasıl adalet
  • harbiden ya herşey maf oldu güzelim dizi bitti
  • Diziyi izlemiyorum da dizideki tipler bomba yalnız.
  • şu dizinin senaryosunu hala çözemedim

dizi bitti hala çözemedim

• Şu an TRT avaz da var.Ne kadar özlemişim bu diziyi.
    Her ne kadar kurguda mantık hatası olsa da senaryo olarak dünyada yapılmış en iyi işlerden biriydi bu dizi.

Şimdi her kez bulmuş bir kestane dizi efsane diyolar. Hiçbiri bu senaryo kadar derinlikli değil.
    Hiçbiri Ölümü bu kadar güzel anlatmadı bize.

• Bu dizinin. Konusu nasıl. Ben bir iki az baktım. Değişik geldi.

• bigbooss kullanıcısına yanıt
    Konu,oyunculuk,senaryo her açıdan efsane bir diziydi.

Ama değeri bilinmedi.Reyting yüzünden erken bitirmek için bölümleri biraz atladılar,işlencek konularıda atladılar ve kurgu biraz karıştı.Tek eksiği bu.

Onun dışında Duble,Deli karakterleri ayrı yardırmışlar.İzlediğim en sağlam oyunculuklardı.

Yani izlememen hata diyim sen beni anla

• Trt 1080p yayınlamış bi ara indirmiştim izlemeden geri silmiştim. İzlesem mi hd olarak da bulmuşken bilemedim.
  • Bi ara başlayacağım bu diziye..
  • İzleyenler aydınlatabilir mi konusu nedir? Neyi işliyor? Ne için izlenir?

• Zamanında bir iki bölüm izlemiştim şuan kuzey ıraktayım buraya gelirken harddiske yükletmiştim adam 20 bölüm yüklemiş 20. Bölüme final yazmış! halbuki 32 bölğm oldugunu biliyorum. bu hafta baştan başladım şuan 18.bölümdeyim ve net kötü oldugu için indirip devam edemediğimden dolayı bıraktım. Memlekette yapılmış üç beş efsane diziden biri. Özellikle Samim Akça nın kam ağacı hikayesini diziyi izlemeyen biri bile izlemeli

• İlk bölümü izlemiştim çıktığı zamanlar bu ne saçma şey demiştim. Hakikaten ilk bölüm biraz kötüydü.

Sonradan fark ettim bu efsaneyi. Özellikle Kara Kutu sahnelerinde ağzım yerlere düştü. O nasıl diyaloglardı, o nasıl oyunculuktu, o nasıl hesaplaşmaydı kendinle ve ölümle.

Muhakkak izlenmeli bu dizi. Eksikleri var mesela hikayedeki bir çok nokta erken bittiği için havada kalıyor ve ters köşe, sürpriz yapacağız diye baya yapmacıklaşıyor dizi. Onun dışında dört dörtlük dizidir.

Bu arada Final bölümü ayrı efsanedir. Öyle bir sahnede bitiyor ki dizi hala aklıma gelince tüylerim diken diken olur.

• dizi nasıl başlamayı düşünüyorum da?

• quote:

Orijinalden alıntı: ProjectA

dizi nasıl başlamayı düşünüyorum da?

Bayağı geç bir cevap olacak ancak kesinlikle izlemeni öneriyorum. TRT'nin gelmiş geçmiş en güzel dizilerinden bir tanesi olabilir. Ancak sonlara doğru senarist tıkandığı için bazı problemler yaşanıyor, kopabiliyorsun. O yüzden birden bire garip bir şekilde bitiyor ne yazık ki. Ancak yine de izle. Çok sürükleyicidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ItachiUchiha

quote:

Bayağı geç bir cevap olacak ancak kesinlikle izlemeni öneriyorum. TRT'nin gelmiş geçmiş en güzel dizilerinden bir tanesi olabilir. Ancak sonlara doğru senarist tıkandığı için bazı problemler yaşanıyor, kopabiliyorsun. O yüzden birden bire garip bir şekilde bitiyor ne yazık ki. Ancak yine de izle. Çok sürükleyicidir.

hocam şöyle bir spoiler yedim konuda gezerken yine de izlememi önerirmisin?
    aziz bey novak diye birisiymiş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ItachiUchiha

quote:

hocam şöyle bir spoiler yedim konuda gezerken yine de izlememi önerirmisin?
    aziz bey novak diye birisiymiş

O olay karışık hocam biraz. Kesin bir şey değil. İzleyin muhakkak. Zaten size söylenen şey son bölümlere felan bağlı yani. Bir şey kaybetmezsiniz. :)

• Şuan 14. bölüme yeni başladım. Çok fena saydırdı Baytar abimiz. Çok fena gerildim. Son bölümde sıkılmıştım ama sanki bundan sonra çok daha iyi olacak gibi geliyor. Griler ne iş bilmiyorum ama Samim Akça falan boş galiba. Asıl olay bundan sonra başlıyor olabilir.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.