Şimdi Ara

Şubat (2012) | TRT 1 - HD | BİTTİ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
422
Cevap
4
Favori
17.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben başından beri izliyorum diziyi şunalık tek sıkıntısı behzat ile aynı saate koymaları mecburen netten seyrediyorum ama hakkaten kam ağacı hikayesi çok fenaydı

birde 27 yıllık hayatımza siyahi adamlara zenci arap vb lakaplar duymuştumda KARANLIK o çok hoşuma gitmişti birde dublenin ağlarken tek gözünden yaş gelmesi

yabancılar yapsa bunu bence çook pis reyting alırda bizde anlamadım fazla anlayan yok
  • dizi trt de olunca işin içine din çok fena giriyor. başlarda allah varlar vardı. gerçi halen var. kam ağacı hikayesini bilimsel metotlara bağlayıp aktarsalar daha bir gerçekçi durur yok havva anamız yok adem babamız miş felan filan evrim diye bir şey var. araya illa saçma sapan dövüş sahneleri koymasalar olmayacak bir tane mıy mıy müzik koyuyorlar birden delinin tayfa çıkıp adamları haşat ediyor. bir değil iki değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tizar -- 22 Ocak 2013; 0:15:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tizar

dizi trt de olunca işin içine din çok fena giriyor. başlarda allah varlar vardı. gerçi halen var. kam ağacı hikayesini bilimsel metotlara bağlayıp aktarsalar daha bir gerçekçi durur yok havva anamız yok adem babamız miş felan filan evrim diye bir şey var. araya illa saçma sapan dövüş sahneleri koymasalar olmayacak bir tane mıy mıy müzik koyuyorlar birden delinin tayfa çıkıp adamları haşat ediyor. bir değil iki değil.

Emin ol trt ile hiç alkası yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hmm doğru birde evrime inanlar var.. Onlar izlemesin.. Yalan dünya var işler güçler var izleyebileceginiz.. Orda hala evrim geçirmemiş olanlar var hemde :) gelde evrime inanma arkadaş:) trt dizileri toplamda en çok izleniyor bu ülke komle mi dinci oldu :) LM yi çektirende bu ekip aynı adamlara.. orda neden dini motif yok..

• Trt eski trt değil artık zaten.Güzel diziler çıkarıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Trt eski trt değil artık zaten.Güzel diziler çıkarıyorlar.

TRTnin tüm dizileri güzel.. Kültür programları, yarışmaları güzel.. Doğudan batıya herkes trt izlemeye başladı tekrardan.. Herkese uyan bir dizisi programı var.. Tüm bunları görmezden gelip buzagı aramaya calışan arkadaşlar bırakın artık devletin tvsi herkes izliyorsa tekirdagdan hakkariye herkese hitap edlyorsa dahası teferruattır..

• Son 2 bölüm cidden çok güzeldi. Umarım haftayada hareketli bir bölüm gelir. Bugün bölüm sonunda fragman vermediler , haftaya yayınlanmayacak mı ki?
  • Olaylar olaylar fena olaylar Profesör fena adam çıktı
  • Her geçen bölüm kalite artıyor dizide.Yine çok iyi bir bölümdü.

• Son iki bölüm çok güzeldi;ama sanki Şubat'ı biraz çok abartıyorlar,hemen birinin başı tehlikeye giriyor tam o sırada Şubat orada bitip kurtarıyor. Novak hikayesi muhteşemdi bu arada.
  • Hala düşmedi nete ya.
  • Yine iyi bölümdü.Konuk oyuncu Sarp Akkaya'da iyi oynamış.
  • Bu bölüm bayağı güzeldi. Çok hareketliydi, bazı şeylerin cevabını da verdiler.

27.13.2013 tarihi geçti. Başka bir evrende geçiyor hikaye. 8.4 depreminden de daha önce bahsetmişlerdi.

Ama hikayede bazı eksikler var. Şubatın annesine ne olduğu, gülümün nasıl bu kadar çabuk iyileştiği gibi. Belki ilerleyen bölümlerde bunlara da değinirler.
  • beyler 22:30 da başlamıyor mu ? 22:50 demi başlayacak ? beni bekleme kaptanı görünce şaşırdım

dizide çalan müzikler çok süper bu arada hepsini indirdim
  • Twitter'da yapılan açıklamaya göre bu hafta dizi yokmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phoenix-f-

Twitter'da yapılan açıklamaya göre bu hafta dizi yokmuş.

tüh ya

fragman veriyorlardı 22:30 da diye reklam yapıyorlardı
  • Fragman verip bölümü yayınlamamaları garip.
  • 20.bölümü bekliyorum sabırsızlıkla...

hadi artık yarından sonra yayınlasınlar
  • Hiç izlememiştim he .
  • Beyler biri şubatın suratindaki yara izi muhabbetini anlatabilr mi ilk bolumlerde yaa vardi nasil gitti o

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.