Şimdi Ara

Subaru İmpreza mı -Mazda 3 mü -Mitsubishi Lancer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
9.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nihayet C4 kabusundan kurtulmaya karar verdim yaklaşık 30 lira gibi bir bütçeyle iyi bir japon almak niyetindeyim.
    Benim en beğendiğim araç Subaru İmpreza 1.5 AWD elegance silecek ısıtma dahil her türlü donanım mevcut.
    Mazda 3 leri de beğeniyorum yalnız İmpressive serisine gücüm yetmeyeceği için Dynamic ya da Touring gibi serilerine bakabiliyorum.
    Mitsubishi Lancer 1.5 invite de yakıt konusunda üzmeyecek bir araba benim C4 ten daha yakıyor 109 Hp kendisi.
    Mazda3 105 Hp Subaru ise 107 Hp kalite olarak hepsi japon ve sorunsuz araçlar Mazda'nın ödülleri var zaten tasarım bakımından herhalde en yakışıklısı o gibi görünüyor ama sonuçta ben sakin bir kullanıcıyım 120 ye sabitleyip giden bir adamım. Performans çok da önemli değil yani sadece sollamalarda problem yaşatmasın yeter.

Sizce hangisinde karar kılayım benim gönlüm uzun araştırmalardan sonra İmpreza da kaldı ama kullanan ve kıyas yapabilen bilen birisi varsa yardım etsin.

• Araç karşılaştırması yaptım arkadaşlar sahibindenden bir bakın bu linkten.
    Aman aman bir fark yok aralarında.

http://www.sahibinden.com/tr/otomobil-karsilastir/?supercode[0]=1500193&supercode[1]=&supercode[2]=#/tr/otomobil-karsilastir/?supercode[0]=1500192&supercode[1]=1420837&supercode[2]=1800454

Yalnız tüm linki kopyalayıp yapıştırın adres satırına.
    20 yıl önce açıldı
    Hyundai i20 mi Honda jazz mı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.