|
Nissan qashqai 2008 j10 kasa LPG li aracıma kompresyon testi Yaptırıldıktan sonra 1 ci silindir değeri 90 çıkmakta diğerleri 130 civarında arıza lambası sildirsem de ara ara yanıyor 1 ci silindir ateşleme hatası veriyor motor rolantide sarsıntılı çalışıyor ama gaz yememe çekiş problemi yok seyir halinde tekleme v.s yok e sanayi eline düştük artık sırasıyla değişen parçalar şöyle: 4 adet bosch marka ateşleme bobini tane 250-tl nekadar işçilik ödedim hatırlamıyorum 1 takım 4 adet ngk buji 600-TL Motor alt takozu motor üst takozu hepsi değişti Bunlar yapıldı rolanti sarsıntılı çalışma halen devam ediyor bu şekilde yaklaşık 2 ay kullandım sarsıntılar artmaya başladı aracı Balıkesir de özel bi yetkili servise götürdüm üst kapak açılıp yarım motor yapılmak üzere teslim ettim Bana söylenenler şöyle üst kapak açılınca oradaki tüm conta lar egzoz motor tarafı komple değişiyor egzoz ve motor sübapları takım şeklinde değişecek extra birşey çıkar ise haber veririm dedi Şuanlık bu şekilde beklemedeyim başka dikkat edilmesi gereken bir konu var mı bu değişimler esnasında daha önce böyle birşey yaptıran tecrübeli arkadaşlar tavsiye bekliyorum İLK KAPAK AÇILMA HALİ: ![]() ![]() ![]() ![]() YAPILAN İŞLERDEN SONRAKİ HALİ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @The Division Bell @khytr89 @Dwayne35 @PetrovaFire @F@rza @The Division Bell işlem tamam yardımcı olup olmaya çalışan herkese teşekkür ederim sarsıntı titreşim kesildi araçta yapılanlar listesi aşağıya bırakıyorum kalem kalem yazıyor listede her şey sübaplar supar marka takmışlar conta seti ise victor reinz dedi orijinali de bu marka kullanıp kendi markasını basıyor dedi ne kadar doğru bilemem ama sıkıntı olmayacağını söyledi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17. -- 1 Ağustos 2021; 22:14:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|||ANKART|||[/coplar] Asus ROG Strix Z890-F Gaming WiFi soket: 1851 DDR-5 SATA6 |||İŞLEMCİ||| Intel(R) Core(TM) Ultra 9 285K |||RAM||| 32+32 xpg a-data rg dual kit 600 mhz |||SSD||| ssd1 Samsung SSD 990 PRO 1TB windows ssd-2 Samsung SSD 990 PRO 2TB oyun ssd ||HARDDİSK|||| HDD-1 Segate 500 gb yedek sata-3 HDD-2 3 trb segate sata-6 depolama arşiv |||KASA|||Fazen fazeon f15 akvaryum kasa |||MONİTÖR||| james donkey 144hz 1ms 27 inch dpi |||KLAVYE||| asus rog strix scope ıı 96 snow wireless
|||MOUSE||| logitech g502 hero rgb |||EKRAN KARTI|||| asus tuf rtx 5080 oc 16gb gddr7 |||FSP Hydro PTM Pro HPT2-1200M Gen5 1200 W plaitum full moduler Power Supply||| ||| ZALMAN ALPHA2 A36 SİYAH 71 CFM 3X120mm ARGB AMD/Intel LGA1700 360mm SIVI SOĞUTUCU |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt