Araci hareket ettirmeden lpg ayari yapanlardan uzak durun. bunu bilmiyordum öğrenmiş oldum çok daha dikkatli olacağım araç tamamen düzelmedi sorunlar üstüne sorunlar çıkmaya maalesef devam ediyor bu seferde boğaz kelebeği arızası radyatör üst hortum su kaçırması gibi sorunlar mevcut araç yarın bulunduğum yerde sanayide akşamı yapacağız gene maalesef |
Sübap değişiminde dikkat edilmesi gerekenler (Nissan) motor önceki hali ve sonraki hali ss eklendi (3. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: berke_17.Araci hareket ettirmeden lpg ayari yapanlardan uzak durun.
bunu bilmiyordum öğrenmiş oldum çok daha dikkatli olacağım araç tamamen düzelmedi sorunlar üstüne sorunlar çıkmaya maalesef devam ediyor
bu seferde boğaz kelebeği arızası radyatör üst hortum su kaçırması gibi sorunlar mevcut araç yarın bulunduğum yerde sanayide akşamı yapacağız gene maalesef
Alıntıları GösterOnu biraz genel yazmış, normalde LPG ayarı araç hareket ettirmeden yapılıyor ama asıl araca göre yapılan ayar "AFR ayarı" dedikleri.
Fiyattan ötürü herkes istemeyebiliyor, onun için siz belirtmedikçe araç dururken ayar yaparlar.
-
AFR ayarı yapılması her arac için gerekli.Ancak arkadaşın lpg ayari bozuk ki subaplar gitmiş.Bu şekilde aynı sorun ilerleyen zamanda nukseder.Arac bellimi fakir karisimda çalışıyor ve ısı aşırı yükseliyor.
AFR ayarı 150-250 tl arasında.Ancak çok önemli.. Aracın durduğu yerde LPG ayari olmaz.Yolda her devirde ve afr+obd yazılı ile laptoptan bakılarak ince ayar gerekli.
Durduğu yerde ayar yapmak sayısal loto gibi birsey
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon-- -- 2 Ağustos 2021; 16:56:22 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: echomaniacBuji orjinal tanesi 70
Iridyum tanesi 150 tl
Fiyatlar doğru aynı motorlu h4m megan 4
Nissan hr16de diye aratırsanız çıkar
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi landscapee -- 2 Ağustos 2021; 15:2:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: leon--
AFR ayarı yapılması her arac için gerekli.Ancak arkadaşın lpg ayari bozuk ki subaplar gitmiş.Bu şekilde aynı sorun ilerleyen zamanda nukseder.Arac bellimi fakir karisimda çalışıyor ve ısı aşırı yükseliyor.
AFR ayarı 150-250 tl arasında.Ancak çok önemli.. Aracın durduğu yerde LPG ayari olmaz.Yolda her devirde ve afr+obd yazılı ile laptoptan bakılarak ince ayar gerekli.
Durduğu yerde ayar yapmak sayısal loto gibi birsey"AFR ayarı yapılması her arac için gerekli." derken haklısınız.
LPG tasarruf amaçlı yapıldığı için bunu kullanıcıya anlatmak güç, ayrıca 150-250 TL geçen senenin rakamları, güncel olarak 200-500 TL aralığında.
-
Fiyat konusunda haklı olabilirsiniz.Bu sene yaptirmadigim için tahminim o şekilde idi.
Her AFR yapıyorum diyene de inanmamalı.Bu işi gerçekten benimsemiş ,konusuna hakim arkadaslar seçilmeli.
Bir de egsoz çıkışına afr bağlamadan yol ayari yapanlar var.Bu da çok iyi sonuç vermez.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: leon--
Fiyat konusunda haklı olabilirsiniz.Bu sene yaptirmadigim için tahminim o şekilde idi.
Her AFR yapıyorum diyene de inanmamalı.Bu işi gerçekten benimsemiş ,konusuna hakim arkadaslar seçilmeli.
Bir de egsoz çıkışına afr bağlamadan yol ayari yapanlar var.Bu da çok iyi sonuç vermez.Elbette haklısınız, işçilik kalitesi standart değil maalesef.
-
Benimde bobin gidik çıktı tanesi 350 tabiki bozuk olanı değiştim araç resmen uçuyor şimdi subap falan değil allahtan ama güzel motor lpg ile gayet ekonomik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
15000₺'ye sandık motor alınır, LPG iptal edilir, çıkan motor, parça vs 7000-8000'e satılır ve mis gibi sorunsuz binilirdi.
K.
AFR ayarından önce arabayı 50-100 km kadar benzinde kullanın bu arada. Konu eski sayılır ama olsun.
-
Balata spreyi 45 lira mı olmuş? İki yıl önce 20 liraya almıştım. İyi şahlanmışız.
-
Araç benzin haritaları lpg yüzünden bozulduğu için yaklaşık olarak 400 500 km dir benzinde biniyorum zaten hocam lpg afr ayarı yaptırmadan gelmeyeceğim lpg ye İstanbul candan mühendislik gidip orada yaptıracağım
O birşey değil dolar 9 tl buldu lpg 6 tl bunlar kötü günleremiz şimdi daha kötü günler yakınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X