biraz ayrıntı verirsen kurmaya çalışıyorken hatamı neden kuramıyorsun peki?
Evet, Cd den okumak için bir tuşa basın diyor basıyorum,Bekliyor Sonra hata veriyor mecbur f3 den çıkmak zorunda kalıyorum. Donanımı doğru bağladığınızdan emin olun falan diyor.
Yardım.
Bikaç kere deneyin. Şu sorunun Vistadan Xp'ye geçişle alakası yok. Ayrıca donanımlarınızda sorun olmadığından emin olun!
5-6 Defadır deniyorum. Sorun olacağını sanmıyorum. Daha dün aldım laptopu.
Konularını inceleyin... Laptop'unuzun marka ve modelini yazarsanız daha ayrıntılı bilgi verebilirim. Notebooka XP kuramayanlar için tamamına yakınında disket sürücü bulunmamakta. Bu sebepten raid driver yükleme çoğu insan için çile olmaktadır. Sırf bu yüzden vistaya devam eden laptop kullanıcıları bulunmakta. Tüm raid driverleri entegre ettiğim yeni bir xp sp2 CDsi hazırladım. CDyi toshiba, HP, Asus laptoplarda denedim ve sorunsuz çalıştı. Bu sorunu yaşayan, nlite tarzı programları kullanmak istemeyen, raid driveri bulamayanlar için güzel bir çözüm olmasını umuyorum. Windows XP SP2 Türkçe - Raid Driver Entegreli CD için PM atınız.
Çıldıracam ya.
O linki verdinde bana içindeki programında linki kırık. Bu sorunu nasıl halledicez yardım yardım yardımmm.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme