|
Dosya Veya Klasör Açık Olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor

-
-
CTRL + ALT + DEL yaparak arkada çalışan programlari görebilirsiniz. -
Resimde Gördüğün sekme den tüm programları görebilirsin..
-
process explorer
ayrıca msconfig'ten başlatma ayarlarına bir baksan iyi olur. -
teşekkür ederim önerileriniz için arkadaşlar dediklerinizi biliyorum ama tekrar gözden geçirmemde fayda var inşallah sorunu halledebilirim. -
Görev yöneticisinden Ctrl tuşuna basılı tutarakta bilgisayarı kapata tıklayabilirsin -
Benim silemediğm dosyalar confing dosyaları onları nasıl bulucam? görev yöneticisinde göremiyorum -
Silemediğiniz dosyaları veya klasörleirn izinlerini inceleyiniz.
Ya da direkt bu programi kullanınız.
-
Verdiğiniz program işe yaradı teşekkürler.
-
Rica ederim
-
Benzer durum ofiste serverda yasıyorum
ağdaki Klasörün admin yetkisi bende
Aylardır kimsenin el sürmediği dosyayı baska klasöre tasımaya calısıyorum veya adını değiştirmek istiyorum
aynı hatayı veriyor.
Dosya bazen mail bazen excel dosyası veya başka bir klasör olabiliyor fark etmiyor.
Az önce tekrar denedim,
aynı hata cıkınca yaptığım aramada bu topic çıktı karşıma.
-
Sunucu üzerinde sanırım işletim sisteminin minimal sürümü değil de GUI destekli versiyonu kullaniyorsunuz?
Eğer minimal ise ilgili klasör ya da dosyanın grup ve izin bilgilerini (CHMOD) kontrol etmeniz de fayda var.
Terminalden taşıma ya da yeniden isimlendirme komudunu girdiğinizde aldığınız hata nedir?
Permissions hatası ise yukarıda bahsettiğim bilgileri kontrol edin ve "root" ile oturum açın.
Eğer process hatası alıyor iseniz ve GUI tabanlı sürüm kullanıyor iseniz "System Monitor" de yerbalan menüden "displaying all processes seçeneğini aktif edin. Daha sonra" process" kısmından ilgili dosyanın kullanımda olup olmadığını, kullanımda ise pasif hale ya da "status disabled" yaparak taşımayı yapabilirsiniz diye umuyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Windows onarma yapmayı deneyebilirsiniz.
Güvenli modda,kayıt defteri yedeği aldıktan sonra onarma yapılmalı. Sisteminiz win 7 ise Update ve Firewall kutucuğunun işareti kaldırılmalı.
https://www.bleepingcomputer.com/download/windows-repair-all-in-one/
-
Resimdeki hatanın aynısı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 27 Ocak 2021; 9:47:34 > -
Sunucu Windows Server sanırım, sunucu da UAC aktif mi? Kontol ediniz.
Sunucuyu yeniden başlatmayı ya da MSCONFIG ile güvenlik modunu kullanarak deneyebilirsiniz, eğer tek bir sunucunuz var ve hizmeti birkaç dakikalık durdurma mümkün değil ise sunucuyu kapatmadan deneyebileceğiniz, Total Commander yazılımını kurunuz, dosyayı taşımayı ya da yeniden isimlendirmeyi deneyebilirsiniz.
-
Sen varya Kralsın Kral, 3 gündür silemiyordum, Saolasın.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X