Şimdi Ara

p4 sisteme windows-7 kursam çok kasarmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dükkandaki pc ile başım dertte çünki xp kurdum mavi ekran hatları gogle chorm desteği yok uraşıp druyorum pc sağlam bir sorunu yok ama işletim sisteminde eminim flşa win-7 home basic çektim onu kuracağım çok fazla kasma yaparmı sizce boşa uraşmayayım diye soruyorum

p4-3.0 ghz 775-pin

1+1 2gb 533 mhz ram

350 wat power

asus ati çipsetli 256 e kart ram dan alarak 512

sistem böyle xp de çektiğimiz sıkıntılar başta gogle chorm gibi programları desteklemesi ötür win-7 home basıc kurmak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17 -- 21 Eylül 2016; 10:26:56 >

• Bilgisayarınızda Windows 7 çalıştırmak için gerekenler:

1 gigahertz (GHz) veya daha hızlı 32 bit (x86) ya da 64 bit (x64) işlemci*

1 gigabayt (GB) RAM (32-bit) veya 2 GB RAM (64-bit)

16 GB (32 bit) veya 20 GB (64 bit) kullanılabilir sabit disk alanı

WDDM 1.0 veya üzeri sürücüye sahip DirectX 9 grafik cihazı

çalışır ama performans ne olur onu bilemiyorum özellikle google chrome sömürür
    sana tavsiyem kurduktan sonra arka planda çalışan gereksiz uygulamaları kapatman ve windows performans bölümünden bazı ayarları kısman
    o zaman belki tatmin edici performans alırsın
  • win10 64bit kullanıyorum 1.3gb ram yiyor 2 opera web tarayıcısı sekmesi açınca 2gb oluyor işte windows az kullansada programlara ram yetmiyor bu yüzden 8gb ram şart gibi birşey oldu günümüzde :/
  • Windows 10 kullanıyorum p4 ile...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gb remle zor, bende 4 gb remli amd işlemcili laptop var performans berbat. 8.1 kullanıyorum, arkadaş 10 yazmış ama sistemin remi nasıl kullandığı önemli, programların da.

• Bende işyerinde P4 sistemle çalışıyorum. Windows 7 fazla zorlamıyor sistemi ama XP ile arasında bariz hız farkı var. Chrome kuracam demişsin ama PC yi en çok yoran programlardan biridir. Arkaplanda da çalışır.
    Sana tavsiyem eğer aşırı güvenlik sıkıntısı yoksa yani online bankacılık işlemleri gibi şeyler yapmıyorsan sıfırdan XP yükle. Tarayıcı olarak Pale Moon un XP uyumlu tarayıcısını kullanıyorum. Mozilla tabanlı güzel ve hızlı bir tarayıcı.

Mavi ekran hataları da büyük ihtimal RAM den kaynaklanıyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

2 gb remle zor, bende 4 gb remli amd işlemcili laptop var performans berbat. 8.1 kullanıyorum, arkadaş 10 yazmış ama sistemin remi nasıl kullandığı önemli, programların da.

hocam sistemi sadece internete girme amaçlı kulanılıyor kulanılıcak tek şey gogle chorm internet hariç kulanılmıyor kasa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara6655

Bilgisayarınızda Windows 7 çalıştırmak için gerekenler:

sana tavsiyem kurduktan sonra arka planda çalışan gereksiz uygulamaları kapatman ve windows performans bölümünden bazı ayarları kısman

hocam dediklerinizden yola çıkarak evden flaşa win7 home basıc çektim birazdan formata başlıyacam bakalım hayırlısı ne olucak umarım kastırmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: edgezeron06

Windows 10 kullanıyorum p4 ile...

ram ne hocam birde ekran kart ve hdd nedir ayrıca ben ben win-7 home basic en düşük olanı kurup 32 sadece gogle chorm yüklenecek başka birşey yok
  • çok kasacağını sanmam dediklerimi yaparsanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara6655

Bilgisayarınızda Windows 7 çalıştırmak için gerekenler:

yardımcı olan herkeze teşekürler beyler win 7 home basic kurdum tanıdım bilgisayarcıya gittim elinde intel pentium dual e2160 çift çekirdek işlemci adlım 7 tl adlım şimdi sormak istedğim son birşey var sistem şuan iyi drumda tüm driverleri kurdum v.s tam

şimdi p4 3,0 mı takayım geri yoksa bu pentium dual e2160 1,80 ghz aralarındaki saat hızı farkı epeyce mavi ekran düzeldi driverler tam şimdi ne önerirsniz şuanki işlemcimi boşa çıkan p4 mü

edit çift çekirdke düşüt saat hızımı tek çekirdek yüksek saat hızımı daha iyi yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17 -- 21 Eylül 2016; 14:54:17 >

• Çift çekirdekliyi kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

Çift çekirdekliyi kullanın.

hepinize teşekkürler beyler çift çekirdek devam ediyorum şuanlık bir sorunum yok umarımda olmaz
  • Windows 7 starter kurarsanız inanılmaz rahat kullanırsınız çünkü starter en az ram harcayan ve sistem servislerinin en az olduğu versiyonu win xp ile eşit performansta w7 desteği elde ediyorsunuz tek eksisi wallpaper değişmiyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.