Şimdi Ara

Şuan ki halim & Protein tozu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fotoğrafı birleştirip attım detaylıca. 2 ay kayıtlıydım spora fakat 4x3=12 12x2=24 kere gitmem gerekirken toplasanız 10 kere gitmişimdir Bu durumu düzeltmek adına Sömestr'da 1 aylık kayıt yapıcam ve fazla fazla yiyerek çalışıcam. Ancak günlük gerekli olan proteini karşılayamam gibi geliyor. Bunun için protein tozu almasını istedim fakat babam bu konuda pek bilgi sahibi olmadığından iğne gibi bana zarar vereceğini düşünüyor. Özetle protein tozu almayacak büyük ihtimalle. Onun yerine günde nelerden ne kadar yiyebilirim ve günün hangi bölümlerinde yiyebilirim?

Not: Karbonhidrat ye boşver proteini demeyin, gördüğnüüz gibi aşağı yukarı 1 ayda 3 kilo aldım oda bel ve göğüs çevresinde belli olmaya başladı. Karbonhidrat alımım hızla arttırdım ve arttırmaya devam ediyorum
     Şuan ki halim & Protein tozu

• 2. Resimde vucudun daha estetik duruyor sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yengec1907 kullanıcısına yanıt
    onuda açıklayayım,

1. Fotoğrafta evde 1 aylık her gün çok zorlanmadan 6-7 farklı dumblee, şınav,mekik tarzı hareketler yaparak ve az beslenerek elde ettiğim vücut

2. Fotoğrafta o 2 aylık kayıt olduğum spor salonuna giderkenki vücut

3.Fotoğrafta evde rastgele bi iki hareket yaptığım ve beslenmeyi arttırdığım vücut.

Bir site buldum burda günlük kimler kaç karbonhidrat, protein almalı gibi detaylı bir biçimde yardımcı olmuşlar çok çok işime yarayacağa benziyor. İsteyenler özel olarak mesaj atsınlar linkini atayım
  • Öncelikle beslenmene önem göstermelisin. Antremandan daha önemli. Zayıfsın ve sadece ağırlık kaldırarak kilo alamazsın boşa uğraşır bir süre sonra sıkılır bırakırsın. Profilindeki fotoğrafın seninse sırtının zayıflıktan kemikleri çıkmış onların dolması gerekli. Kilo aldıkça ölçüde almaya başlarsın.

Genel olarak vücudunu değerlendiremiyorum söyleyeceğim şey kaldırabildiğin en fazla ağırlığa gir ve beslenmeni ihmal etme.
  • Evet hocam profildeki benim yorum için teşekkürler ve sporu pek takmama sebebim de beslenmeydi. Sabahları yemek yemeden çıkıyordum 8 saat okulda bi iki paket bisküviyle idare ediyodum. 4-5 gibi eve gelince 100 gram tavuk döner yiyip spora gidiyordum. Haliyle sağlıklı protein ve sağlıklı beslenme açısından bişey yoktu. Buda sporda daha ısınırken yorulmama ve kasların en az 3-4 gün ağrımasına yol açıyodu. Ağrıması iyi tabii ama besin olmayınca şişmede olmuyordu. Şuanda sabahları 1-2 yumurtayla yapışmış kaşar peynirli omlet, 1 büyük bardak sütle okula gidiyorum okulda yine atıştırıp evde 150-200 gram pişmemiş makarna yiyorum ve en yüksek kalorili meyve suları tüketiyorum. Spora başlar başlamaz sabahları 3 yumurta,100 gram peynir,süt öğlenleri 100-150 gram tavuk göğsü vs. diyerek öğünlerimi sıklaştırıcak ve yediğim miktarı arttırıcam.
  • sadece 1 ay gideceksen yorulmana değmez.farkı görmek için kafadan 5-6 ay gitmek gerek
  • Zayıf bi yapıya sahip olduğumdan 1 ayda bile az çok değişim olur diye duydum ve mantıklı geldi. Günde 80 gram protein gerekiyor çalışma günlerinde haftada 4 gün gitsem 4x4=16 16x80= aşağı yukarı 1300 gram protein oluyor bunların hepsi kasa gider mi bilmem ama bence etkisi olur. Zaten Kendime son şansı vermek için gidicem eğer yine istikrarsızlık sürerse bidaha başlamam boşa para vermem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CrocodileGustave kullanıcısına yanıt
    yok öyle birşey ısınma süreci 1.5 ay falan zaten 1 ayda hiç birşey olmaz, amacım soğutmak falan değil fakat gerçek bu hocam, gelişmiyo diye bırakma sonra
  • Söylediğin iyi oldu :D sağol. Bide protein ağırlı yemekleri spordan ne kadar önce yemeliyim
  • arkadaşlar gerekli yanıtları vermişler fakat bu 10 kilo nereye gitti çok merak ediyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

arkadaşlar gerekli yanıtları vermişler fakat bu 10 kilo nereye gitti çok merak ediyorum :)

• AlfredBorden kullanıcısına yanıt
    onu bende anlayamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.