Şimdi Ara

Şu ses nasıl elde ediliyor. [Turbo Flutter.]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
3.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şanırım Wastegate ile oynayarak falan yapılıyor.Yoksa başka bir numarasımı var.Birde bizim pederin C5'te ki fındık turboda bu ses yakalanır mı ? :) İnanılmaz hoşuma giden bir ses.Olmazsa yapabilen varsa arkadaşın GC8'e yaptırmayı düşünüyoruz.Mekanik olarak bir zararı olur mu motora ?

• sesi duymadım ama blow off sanırım... turbodaki havayı geç tahliye etme amaclı bir parca... turboyu devamlı acık tutmak amaçlı....

bizdede c5 var valla fındaık kadar falan degişl turbosu... normalde 1.6 dizelden alacagın maksimum hp 65 falan... kısaca motor neredeyse 2 katına yakın hacimde hava içine alıyor... bunun içinde buyuk turbo gerekli... kısaca c5 tede gayet buyuk bir turbo var mis gibide ses yapar.
  • ses at kişnemesi gibi. beygir gücüyle alakalı olmalı
  • blow off hocam, doğru filtre ve blowoff seçimi ile güzel bir ses yakalanabilir. maaliyeti 300 den başlar 2000 liraya kadar fırlar. sesin kalitesine bağlıdır.
  • Ford yazıyor ama modeli ne acaba falcon mu
  • Arkadaşlar Blow off tamamda.Blow off sadece "Ços." diye bir ses çıkarıyor.Bu resmen arkadaşın dediği gibi kişniyor.BLow off sesinden bahsetmiyorum.Blow off ya da Westegate'e nasıl bir müdahale yapılıyor bu ses için.
  • Ralli arabalarından da geliyor bu ses, tam blow off değil hafif kişnemeli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • süpermiş
  • At kişnemesi gibi dediğiniz ses Blow off modeline göre değişir. Örneğin Greddy Type R ve Greddy Type RS blow off modellerinden aynı sesi alabilirsiniz. Videoları internette mevcut.

Kesinlikle farklı ses çıkarıyor diye blow off değil diye düşünmeyin. Type r Modeli 450 hp üzeri araçlar içindir.

Kısacası, ne kadar çok Beygir o kadar çok Kişneme

Bu da hediyem olsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: RB26DETT

At kişnemesi gibi dediğiniz ses Blow off modeline göre değişir. Örneğin Greddy Type R ve Greddy Type RS blow off modellerinden aynı sesi alabilirsiniz. Videoları internette mevcut.

Kesinlikle farklı ses çıkarıyor diye blow off değil diye düşünmeyin. Type r Modeli 450 hp üzeri araçlar içindir.

Bu da hediyem olsun..

Doğrudur.Fakat şöyle bir şey farkettim Blow Off yazınca bu şekilde kişnemeler pek çıkmıyor.Fakat Westegate yazınca çıkıyor.Acaba Blow Off takıldıktan sonra belli oynamalar yaparak mı elde ediliyor bu ses ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

quote:

At kişnemesi gibi dediğiniz ses Blow off modeline göre değişir. Örneğin Greddy Type R ve Greddy Type RS blow off modellerinden aynı sesi alabilirsiniz. Videoları internette mevcut.

Bu da hediyem olsun..

Doğrudur.Fakat şöyle bir şey farkettim Blow Off yazınca bu şekilde kişnemeler pek çıkmıyor.Fakat Westegate yazınca çıkıyor.Acaba Blow Off takıldıktan sonra belli oynamalar yaparak mı elde ediliyor bu ses ?

Westegate turbo basıncını ayarlamaya yarar.Baktığınız videolar büyük ihtimalle yüksek basınçtaki videolardır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

quote:

Bu da hediyem olsun..

Westegate turbo basıncını ayarlamaya yarar.Baktığınız videolar büyük ihtimalle yüksek basınçtaki videolardır.

Evet Westegate'in yaptığı işi biliyorum.Demek düşük beygirli araçlardan böyle ses elde edilemez.Yani GC8 işide yatar böylece. :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.