Bildirim
Şu saatten sonra The Walking Dead saçmalığını izleyecek birisi var mı? SPOILER İÇERİR (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Gozardi ettiginiz birsey var , vali psikolojisi bozuk biri ,bunu anlamayan yoktur . Adam yakininda dursn adamin kafasini kesti bu gayet normal ayrica dedigim gibi adam sorunlu duzgun hareket eecek diye birsey yok hershell in kafasini bicti .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: N'DexteR
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Clicker
quote:
quote:
quote:
Askeri eğitim almış kadının 500 mermide tyreese i vuramaması 2 tane bebenin 2 headshot atması saçmalığın daniskası zaten. Hershell ölmüş ağlayanı yok gidip kafayı kopartıyor.
Hadi diyelim amacın hapishaneyi almak. Elinde silah var orda direk rick in kafasına sıksan konuşurken iş bitcek orada.
İzleme o zaman arkadaşım
İzliyorum ve eleştiriyorum.
Bu seni nasıl ilgilendirir ?
Ahanda
Lütfen cıvıtmadan savunduğunuz şeyi yada fikrinizi belirtin. Ergenliğe hiç gerek yok.
Detaylara çok fazla takiliyorsunuz twdde ve bunu yaparak diziden 0 zevk alirsiniz.Bu detaylarda diziden sogumaniza sebep olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Noix~
Hayattan hiç bir şeyden zevk almayan birisiniz bana göre, her şeyin en büyük detayına inip, duyguları yaşamayı seçmiyorsunuz... Kimse size zorla izleyin demiyor, izlediğimiz en iyi bölüm olduğundan da eminim.
Kesinlikle katılıyorum.. Allah aşkına bu mantıkla dizi izlersen hangisinden zevk alırsınki ?
Edit: twd nin en hoşuma giden bölümüydü diyebilirim soluksuz izledim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SahiNN1 -- 2 Aralık 2013; 22:18:21 > -
Oncelikle boyle guzel birdizi yok super otesi
Valinin amaci orayi elegecirmek deyil zaten pskopat oldugundan yarim kalmis intikamini almak istiyor amaci kerkkezi oldurmekti zaten cok da guzel bolum olmus ayrica cok takilmamak gerek flim bu cocukda cok guzel atici olur kadinda erkekde mantik aramamak gerrek
Zombilerin varligina inaniyosun orasi sacma gelmiyo cocuklar adamin kafadan vurmusda yok kafayi kesmisde bunlarami takildin gozunu bile kirpmadan izledin bence taktire sahen bir dizi insallah bizimkilerde boyle guzel diziler yaparlar bilindik dizi konularindan uzaklasirlar hep ayni konu hep ayni konu ....
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Askeri eğitim almış kadının 500 mermide tyreese i vuramaması 2 tane bebenin 2 headshot atması saçmalığın daniskası zaten. Hershell ölmüş ağlayanı yok gidip kafayı kopartıyor.
Hadi diyelim amacın hapishaneyi almak. Elinde silah var orda direk rick in kafasına sıksan konuşurken iş bitcek orada.
İzleme o zaman arkadaşım
İzliyorum ve eleştiriyorum.
Bu seni nasıl ilgilendirir ?
Ahanda
Lütfen cıvıtmadan savunduğunuz şeyi yada fikrinizi belirtin. Ergenliğe hiç gerek yok.
Detaylara çok fazla takiliyorsunuz twdde ve bunu yaparak diziden 0 zevk alirsiniz.Bu detaylarda diziden sogumaniza sebep olur
Üzgünüm fikrim bu yönde walking dead ilk sezon sonrası bitti benim için. Meraktan takip ediyorum ve hoşlanmadığım bölümleri eleştirmeye devam edeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 2 Aralık 2013; 22:28:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Noix~
Hayattan hiç bir şeyden zevk almayan birisiniz bana göre, her şeyin en büyük detayına inip, duyguları yaşamayı seçmiyorsunuz... Kimse size zorla izleyin demiyor, izlediğimiz en iyi bölüm olduğundan da eminim.
Bunları yazacaktım bende.Dizinin devamını 4 gözle bekliyorum -
Banane yap istediğin eleştiriyi. Ama kimseye fanboy falan diyemezsin. İzlemezsen se izleme, banane ahahah. Çok üzüldü yapımcılar ve dizimag.
zombi dizisinde mantık arayanlar buralarda boşa harcanıyosunuz yazık ya
Bağıra çağıra 30 satır uzunluğunda bir tepki mesajı yazacaktım size ama, neyse ağzımı bozmayayım şimdi. Dizi en iyi bölümlerinden birini sunmuş hala yok şurası hatalı yok burası bozuk yok burayı iyi yapamamışlar. Allah aşkına size para mı veriyorlar dizideki hataları bulmanız için? Hangi dizilerden zevk alıyorsunuz çok merak ediyorum zira bu kadar mükemmeliyetçi birine göre içinde en küçük kusur bile bulunmayan 1 tane dizi bilmiyorum. Siz bence değil Walking Dead'i, dizi, film izlemeyi bırakın. Daha yazacak çok şey var yazmıyorum. Yazık... -
Vay arkadas sanki gercek olay , ulan dizi dizi , zevkli bir sekilde izle gec arkadas bu ne ya , ozaman piyasadaki tum dizi filmler sacma , illaki var hepsinin sacma yonu , dizi bu arkadasim izle gec iste
İzleme arkadaş kafana silahmı dayıyor dizi yapımcılar -
Sakin ol şampiyon diyesim geldi izlemezsin saçma geliyorsa bu kadar basit ^^
-
quote:
Orijinalden alıntı: Rodin
O değilde beyler bu zombiler nasıl yaşıyor? Mantık hatası bence
Konu silinebilir
yeni sezonda tam 4 bölüm ısınma diye milleti uyutarak geçti.
arkasından 3 bölüm Vali'nin dönüşü, ara bölüm olarak milleti uyutarak geçti.
şimdi ise ilk sezonun ortalama bir bölümü gibi bir bölüm yaptılar.
bundan sonrada bir 3-4 bölüm daha "daha sonra neler oldu" diye geçiş bölümü çekerler ve sezonu bitirirler. -
Bu bölüm iyiydi lan -
Konusu çizgi romandan esinlenilmiş içinde zombi olan bir dizide mantık aramak da ayrı bir vaka. Bir dizi kendisini izletirken keyif veriyorsa ve heyecanlandırıyorsa dizi başarılıdır ki son bölüm gayet güzeldi bence. Ben bu tip dizilerde çok mantık aramam, zaten dizinin en büyük olayı insanların böyle bir dünyada birbirleriyle kurduğu ilişkiler ve verdikleri yaşam savaşı.
Ama zevkler ve renkler tartışılmaz diyelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 3 Aralık 2013; 0:48:13 > -
çoook takılma.. izle keyif al yeter
güzel bölümdü.. ben beğendim hatta çoğu filmde şok olmuyorum bazı olay sahnelerde burada baya oldum.. -
Arkadaşlar, mantık aramayın diyorsunuz da yahu insan biraz da olsun mantık arıyor, en azından iyi senaryo arıyor. Bu iş sadece özgün bir konuyla, iyi bir konuyla bitmiyor.
Breaking Bad nasıl efsane oldu? Çünkü adamlar kurguyu da, mantığı da, senaryoyu da, oyunculuğu da dört dörtlük yaptılar.
Şimdi insanlar Walking Dead'den de böyle birşey bekliyor. Dizi beklentilerin altında kalınca da izleyicinin kızması ya da eleştirmesi bence gayet doğal...
Benim TWD izlememin tek sebebi var, o da zaman geçirmek. Çünkü dizi benim için inandırıcılığını kaybetti, Lost misali sündürdü, her sezon daha da kalitesizleşmeye başladı. Bunu imdb puanının sürekli düşüş halinde olmasından da anlıyorsunuz zaten.
Tabii ki isteyen izler, isteyen izlemez. Bazıları da izleyecek birşey bulamadığı zaman izler. Benim gibi...
Yeni bölüm çıkalı 2 gün oldu ben hala açıp da izlemedim. Bu hafta, canımın sıkıldığı bir vakit oturur izlerim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X