Şimdi Ara

Şu saatten sonra The Walking Dead saçmalığını izleyecek birisi var mı? SPOILER İÇERİR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
101
Cevap
1
Favori
5.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamamen katılıyorum yazdıklarına. Yazdıklarını ve '' çok güzel bölümdü '' tarzı mesajları görünce gibi bir hale geliyorum. Bide Polat Alemdar'a laf ederler.

Ayrıca sizin mantık aramak dediğiniz '' zombi nasıl varsa Rick o kadar kişi arasından öyle sağ çıkıyordur '' mu ? O zaman diğerleri de zor vurulsaydı. Mantık dediğiniz tankla barınacakları bölgeye öylesine ateş açmak mı yoksa düşmanlarını öldürmek mi ?
    Normalde dizileri izlerken çok takılmam ayrıntılara ama bu bölüm kabak gibi ortayadı her şey. Rick nasıl kaçıyor Vali'ye ateş ettikten sonra , bak gülesim geliyor

Siz heralde ot gibi izliyorsunuz dizileri. Her şeyi beğenmeyin bi zahmet. Ya da beğeniyorsanız da mantıklı yapılan eleştirilere saldırmayın.Herkes sizin gibi öylesine izlemiyor olabilir. Belki adamın işi bu belki de yapısı bu eleştirmek istiyor.

Bir arkadaşın yazdığı gibi 3-4 bölüm giriş bölümleri boş geçiyor , 2-3 bölüm Vali'yi kakaladılar. En sonunda ne olduğunu gördük. Konuda bir ilerleme oluyor mu acaba ? Belki ben göremiyorumdur yardım edin bana.

3.Sezonun sonunda hapishaneye Vali'nin kampındaki adamları yerleştirdiler.

4. Sezon 8. Bölüme kadar virüsün evrim geçirdiğini öğrendik başka bir şey aklıma gelmiyor. Aklında olan varsa söylesin olmadı başka bir zama bölümlere bakıcam. Radyodan gelen ses falan demeyin lütfen . Konuya katkısı şuan 0 .

Olaylar oluyor ama böyle bir dizi için konu ilerlemiyor.(çok yavaş ilerliyor) Çok boş muhabbetler ve olaylar dönüyor diyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NedenBen ? -- 3 Aralık 2013; 23:37:38 >

• Dizide görünce "yok artık lan" dedirten çok sahne var evet. Ama arkadaşın da dediği gibi çok detay arıyorsunuz.

Ben bu diziyi izlerken genelde duygusal açıdan izliyorum. Mesela son bölümde kaç damla gözyaşı aktı gözlerimden. Gerçekten karakterleri yaşıyorsun, Breaking Bad'de olduğu gibi. Ama o açıdan bir BB değil tabii ki..

Seviyorum beni böyle ağlatan dram dizilerini. Siz de öyle izleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charlie Chaplin -- 3 Aralık 2013; 23:29:55 >
  • Ben katılmıyorum şahsen. Gayet güzeldi ölümler. bebeğin ölmesinde bile keyif aldım. Üzüldüm ama dizi nihayetinde sürükleyicilik ve gerçekçilik açısından gayet iyi gidiyor.

•  Şu saatten sonra The Walking Dead saçmalığını izleyecek birisi var mı? SPOILER İÇERİR

• Bu kadar boş eleştri görmedim ya o tür ayrıntılara takılırsak şu dünyada izleyebileceğimiz dizi yok sen en iyisimi akasya durağı felan izle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifad

Şu saatten sonra The Walking Dead saçmalığını izleyecek birisi var mı? SPOILER İÇERİR

• quote:

Orijinalden alıntı: Natsukai.

Bu kadar boş eleştri görmedim ya o tür ayrıntılara takılırsak şu dünyada izleyebileceğimiz dizi yok sen en iyisimi akasya durağı felan izle.

Sende git Breaking Bad , Prison Break , Hannibal falan izle biraz tutarlılık ve ayrıntı gör.

Dizilerde fantastik olaylar var diye kakalanan her saçmalığa göz yumup tutarlılık aramayıp , eleştirmemek ve koyunluk yapmak yapımda yok kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wraths Trap -- 4 Aralık 2013; 0:23:01 >
  • Rick'in mantıklı konuşması sonucu Vali'nin gözü döndü ve grubun en sevilen adamı olarak bildiği Hershel'i öldürdü (İlk rehin aldığında sen iyi birisin demişti hatırlarsanız). Aslında Vali'nin asıl amacı hapishaneyi teslim almak değil Rick'ten intikam almaktı. Bu maksatla gitmişti oraya. Michionne işini bilen bir kadın, o hengame sırasında kaçması olası. Tank'ı süren adam fazla atış yapıp kendi kullanacağı hapishaneye zarar vermek istememiş olabilir. Darly'nin zombiyi siper yapması ve ufaklıkların headshot çekmeleri kabul edelim biraz saçmaydı.
  • Öncelikle konu başlığa SPOILER diye not düşülürse iyi olur. İlk mesaja da arkadaşın dikkat çekecek şekilde spoiler içerdiğini bildirmesi lazım.

Yorumlara gelirsek, sıradanlığı bozup son derece keyifli bir bölüm oldu ama çok saçma sahneler vardı. Özellikle küçük kızın headshot atması ve Tyreese'in 2 adımlık mesafeden ölümsüzlük pelerini giymesi bu saçmalıkların başını çeken sahneler oldu. Adamı resmen saksılar kurtardı be

Vali denen herif inşallah bu sefer ölmüştür. Zenci ablamız (Michelle) neden samurai kılıcını bi tarafına saplayıp öldürmedi hala anlamış değilim. Yarın bir gün bir yerden yine Vali fırtlamazsa şaşmayın

• Detaylara inip zevkini kaçırmayın dizinin.Fazlasıyla saçma denilebilecek sahneler vardı tabiki fakat bunlar diziyi bıraktıracak kadarda değil yani.Olaylar bakımından bence dizinin güzel bölümlerinden biriydi.Abartıyorsunuzda biraz.Hapishanenin bir gün elegeçirileceği herkes tarafından biliniyordu ama bunu bir bölüme sığdırmaları beklemediğim birşeydi.Umarım kızlarda bebeği kurtarmıştır.Rickin ağlaması gözlerimi sulandırdı, erkek ağlamasına dayanamıyorum nedense..

• mesela süperman başka gezegenden geliyor ve dünyada süpergüçte sizce saçma bu? bence değil çünkü filmin konusu bilimkurgu konuya göre mantıklı yani aynı filmde mesela sıradan bir dünyalının falan uçması saçma mantık hatası olurdu. yada matrix neo. matrixde neo seçilmiş kişi film onu konu alıyor ve hepsinden üstün o filmde ajanlara karşı koyabilen tek kişi o ama oradaki sıradan kişilerin ajanları dövmesi saçma olurdu. yani filmin konusuna göre mesela heroes faciası var bir örnek heroesde peter'in abisi öldüğünde yas tutmalar falan ne kadar saçma idi çünkü zamanda yolculuk yapabilen yetenekte insanlar vardı onu kurtaracak çareler bulunabilirdi heroes de ama bunun yerine sanki film fantastik değilmiş gibi sanki biyografi film çekiyorlar herkesde acayip acayip kabullenmeler falan. mantık hatası idi bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wraths Trap

quote:

Orijinalden alıntı: Natsukai.

Bu kadar boş eleştri görmedim ya o tür ayrıntılara takılırsak şu dünyada izleyebileceğimiz dizi yok sen en iyisimi akasya durağı felan izle.

Sende git Breaking Bad , Prison Break , Hannibal falan izle biraz tutarlılık ve ayrıntı gör.

Dizilerde fantastik olaylar var diye kakalanan her saçmalığa göz yumup tutarlılık aramayıp , eleştirmemek ve koyunluk yapmak yapımda yok kusura bakmayın.

BB ve PB yi izledim evet harika dizilier ama bahsettiğim şey çok farklı tabi hatalara göz yummamak lazım ama gelmiş bundan sonra bu dizi izlenir mi diyorsunuz evet izlenir kardeşim evet çok saçma bariz hatalar var adamların altında tank varken yenilmeleri başlı başına saçmalık o zaman vali orda girseydi hepsini öldürseydi çok güzel olurdu dimi bazı saçmalıklar olmak zorunda bu tür fantastik dizilerde BB PB gibi dizilerde konu biraz daha yavandır extrem birşey olma olasılığı düşüktür kurgular halledersin ama TWD'nin buna şansı yok saçmalayarak aksiyon yapmak zorunda.

Eğer diyorsanki saçmalamasın adam yazardı yine bundan önceki bölümler gibi dümdüz senaryoyu bundan sonrada herkes ağlardı aksiyon yok sezon çöp vs vs bu tür saçmalıklar olmadan bu tür diziler ilerlemez.

• İzlemeyin ya zorla izletenmi var.Sizin mantıkla hiç bir bilim kurgu eseri izlenmez.
  • Yorum yazmıyorum sadece bu videoyu koyuyorum. İzlersen cevabı kendin bulacaksın bence dostum

dk 0:50 den sonra izlersen sevinirim.

"Titanic aman finalde batıyo ne biçim film. Gemicilik zihniyeti ile Film izlenmez"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydindril -- 4 Aralık 2013; 3:53:15 >

•  Şu saatten sonra The Walking Dead saçmalığını izleyecek birisi var mı? SPOILER İÇERİR
  • 1. sezondan sonrası gerçekten çöp.

Son sezonda valinin uzaklaştığı zaman anlatılan 2 bölümlük hikayesi ilgi çekiciydi

harici olarak diğer bölümler ve sezonlar gerçekten çöp oğlu çöp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fnldstntn

Şu saatten sonra The Walking Dead saçmalığını izleyecek birisi var mı? SPOILER İÇERİR

• Arrow dada super kahramanlar var o halde o da çöp bu saatten sonra arrow saçmalığını izleyecek var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. Sezon da bıraktım diziyi. İyi ki de izlememişim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.