Şimdi Ara

Şu saatten sonra The Walking Dead saçmalığını izleyecek birisi var mı? SPOILER İÇERİR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
5.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rodin

O değilde beyler bu zombiler nasıl yaşıyor? Mantık hatası bence

Şu saatten sonra The Walking Dead saçmalığını izleyecek birisi var mı? SPOILER İÇERİR
  • The Walking Dead'i sert eleştirenlerden ve overrated olarak düşünenlerden birisiyim. Bölümlerden alabileceğiniz zevki alıp kalan işlerinize devam edin. Senaryo, kurgu dizisi değil Walking Dead. Bu yüzden asla A sınıf dizi kategorisine konamaz.

4. sezonun finaliyle hayli iyiydi. Fakat ancak haftayı kurtarabilir. Bu saatten sonra iyi bir dizi olamaz.
  • Daha iyisi yok fakat o saçmalık dediğin bölümler icin insanlar cok ugrasiyor sezonu hapishane bulamadıkları için cekemedikleri oldu o zombilerin makyajlari o tank o kadar maliyet tutar ki buradan yazmak kolay olur belki biraz mantik hatalari olabilir fakat bu insanlarda robot degil illaki atlamak zorunda kaliyorlar istemeyen izlemez isterse 15 sezon olsun biktirmadan izlenebilir dizinin temasi farkli bitmesi cogu kisiyi üzer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dizinin paralel veya farklı gitse bile, bir çizgi roman uyarlaması olduğunu unutmayın. Çizgi roman ve dizi arasında belli başlı şeyler değişebilir fakat, değişemeyecek şeyleri de değiştiremezler. Dolayısıyla ne kadar mantıklı da olsa; "Vali Rick'e sıksa, Rick ölmüştü" diye düşünemeyiz. Çünkü Rick'in ölmesi demek, hikayenin bitmesi, çizgi romanın çöpe atılması demek.
  • Ben 3 bölümdür izlemiyorum. İyiki de bırakmışım.

• yüzlerce defan gördüğümüz dizi ve film sahnelerinden biri çekilmiş orada kafayı keseceği gün gibi ortadaydı yani neden bukadar tepki anlamadım :) ayrıca vali ne yapacaktı rick i ve tüm diğerlerini tank la öldürüp diziyi mi bitirseler di , michone gayet tutmuş karizma bir karakter , hersel için ise doktorluk vardı ama yeni doktor kattılar onunda vasfı sona erdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 3 Aralık 2013; 8:31:26 >
  • Var.
  • öncelikle dizi arşivimde var daha izlemedim 1-2 yıldır yorumlardan (beğenme beğenmeme tarzı yorumlar spoiler görürsem ilk kelimeden sonra atlayıp okumuyorum)
    dizinin iyi olup olmadığını takip etmeye çalışıyorum sevenler olduğu kadar beğenmeyenlerde var izlemedim ama sanki ikinci heroes yolunda gibi farklı yorumlar var. diziyi henüz izlememiş olmamda bir başka sebep imza birçok dizi izlediğim için daha sıra getiremedim neyse geleyim asıl yazma sebebime; kimse zorla izletmiyor yada beğenmesen izleme vb yorumlar saçma bence. öyle mantıkla düşünürsek hiçbir şey yapamayız. düşünün bakalım boşanmaya gitti çift hakim dedi evlenirken zorlamı evlendiniz yürüyün gidin:) alışveriş yaptınız aldığınız mal bozuk çıktı. tüketiciyi koruma hattı dedi banamı sordun zorlamı aldın. yol bozuk diyelim yolu yaptırın diyorsunuz dediler beğenmesen yolda yürüme vb. bu örnekler hayatın her alanına gider sağlıktan eğitime suça kazaya vb.

• Dizide mantık ararsan zaten keyif vermez ha benim de gözüme çarpıyor bazı şeyler ama gülüp geçiyorum.

Son bölüm harikaydı kesinlikle
  • "Beğenmiyosan izleme, zombi dizisinde mantık arıyor" tarzı ön yargılı yorumlar harici arada 2-3 güzel cevap atan olmuş onlara teşekkür ediyorum gerçekten. Bu sezon finali 10000 kat iyi çekilebilirdi hatta bu dizi de 10000 kat iyi çekilebilirdi..(kolaysa sen çek yazan olur şimdi)

Şu saatten sonra The Walking Dead saçmalığını izleyecek birisi var mı? SPOILER İÇERİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wraths Trap -- 3 Aralık 2013; 16:02:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edwird 1

Dizide mantık ararsan zaten keyif vermez ha benim de gözüme çarpıyor bazı şeyler ama gülüp geçiyorum.

Son bölüm harikaydı kesinlikle

katılıyorum. bu diziyi beğenmeyen gitsin samanyolu tv de salihi falan izlesin. ama gelipte şu diziye laf atmayın gözünüzü seveyim
  • ohooo sen bunlara takılmışsan hiç bi diziyi izleme o zaman. dizide mantık ararsan işimiz var.

senarist rick yaşıcak hörşıl ölecek diye bu kadar basit. bunun içinde olması gerekenler oluyor.

ayrıca o kızların headshot atmasına oha değilde aslanlarım benim be dedik hepimiz. carolun onlara silah eğitimi verdiğini düşün VELEVKİ.

azcıkta hayal et :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wraths Trap

"Beğenmiyosan izleme, zombi dizisinde mantık arıyor" tarzı ön yargılı yorumlar harici arada 2-3 güzel cevap atan olmuş onlara teşekkür ediyorum gerçekten. Bu sezon finali 10000 kat iyi çekilebilirdi hatta bu dizi de 10000 kat iyi çekilebilirdi..(kolaysa sen çek yazan olur şimdi)

Kolaysa sen çek

• Zaten mantik hatasi olmasaydi dizilerde her dizi herhalde 1sezonda biterdi.
    Izlerken zevk aliyor musun? Evetse olay bitti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • var
  • hayatımda ilk defa bi dizi bıraktım o da twd. 3.sezonuna dayanamadım
  • Bölümü yeni izlediğim için konuya girip mesajlara yeni bakma fırsatım oldu. Başlık, "The Walking Dead saçmalığı" şeklinde olursa, diziyi beğenerek izleyenlerin de "o zaman izleme kardeşim" deme hakkı vardır.

Bölümdeki Daryl'in zombiyi siper etme sahnesi bana da çok saçma ve mantıksız geldi, ama bu bölümden aldığım zevki baltalamadı. Sonuçta bu ve buna benzer ufak tefek hataları hemen hemen her dizide görüyoruz. Bu kadar ince eleyip sık dokursanız dizilerden alacağınız keyif de fazla olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wraths Trap

quote:

Orijinalden alıntı: Galatasaray101o10

He Rick ölsun dizi bitsin diyorsun yani :D Yahu saçmalama. Herkesten adam olur validen olmaz işte bunu gördük
    ayrıca hapishaneyi almak değildi amaç. Valinin sevdikleri öldü o da aynısını diğerlerine yapmak istedi. Carl olsa eminim onu vururdu sırf Rick acı çeksin diye. Hershel sevilen birisiydi. Onu öldürdü böylelikle diğerleri acı çeksin istemiştir. Hersheli arabalar arasında parçalaması ise gözünün dönmüş olduğunu gösteriyor.
    Hocam ayrıca zombi diye bir şey var mı yani? Mantıklı mı sence? Mantıksız. Eee bunu bilmiyor muydun? Neden diziyi izlemeye başladın?

dostum bence Vali Reenkarnasyon'a inanıyor o yüzden böyle salak salak hareketler yaptı :D

Rick ölsün dizi bitsin demiyorum. Benim dediğim ile zombi olayı tamamen farklı dünyalar.

Bu arada o zaman izleme diyen fanboi'larhttp://tr.wikipedia.org/wiki/Ele%C5%9Ftiri .....

DÜnya almış başını gitmiş,adam ölsem ne olur yaşasam ne olur modunda.Reenkarnasyon na inanırmı bu adam.Hayır o dünyaya gelse bidaha nolacak?

Bİr arkadaş demiş.Deaya takılşmaktan hiç birşeyden zevk alamıyarsun diye.Sonuna akdar haklı.Birileri orada ki oyunculuğu,çeşitli duyguları (sayfalarca yazaibilirim) seyrederken demekki kimileride mermi nereden gitti kaç kişiyi deldi.O niye görmedi bu niye çömeldi muhabbetlerine dikkat kesiliyor.Bu ayzdıklarım son bölüm içindi..Diğer bölümler ve ana konu kendi içinde tartışılabilir.Ama bu diziyi bu bölüme akdar seyretmiş olman mucize.Güncenme ama sen bu diziyi seyrettiğini sanıyorsun.

• ya tüm tutarsız noktaları geçtimde. hep şu son kısımlardaki heyecanı yaşatsın yeter. sürekli aksiyonda demiyorum ama sürekli saçma salak 5.sınıf brezilya dizilerindeki gibi ilişkiler yumağı haline getirmeseler diziyi süper olacak yoksa çerezlik yani seyredilir.
  • HAaltuntas görmesin ama ilk sezondan sonrası çöp.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.