Şimdi Ara

Şu saatten sonra The Walking Dead saçmalığını izleyecek birisi var mı? SPOILER İÇERİR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
5.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Clicker

Arrow dada super kahramanlar var o halde o da çöp bu saatten sonra arrow saçmalığını izleyecek var mı?

Arrow TWD'den daha tutarlı bir dizi o bakımdan :D Arrow'da bir supernatural olay yok.

• zorla izlemeyin gibi saçma yorumlar mevcut bişeyde illede mantık aramak doğru değil fakat belli şeylerinde tutarlılığı olsun şu diziye teletabi dahil olsa mantık aramayın dicekler var , sopayla kafası ezilen ayakkabı ile kafası ezilen zombiler mevcut yani vücutları artık hamur gibi olmuş neredeyse bastıkları an ölen ee üzerini taradıkları zombiden kurşun geçmiyorsa bunu söylemek mi saçmalık , ben izledim çokta takmadım yinede mantıksızmı mantıksız dizinin sonunu merak ettiğim için izliyorum.
  • İnsanların zombi olup birbirini yemesi de normal bir olay değil tabi ki, herşey tam gerçek gibi olamaz, 'FİLM İCABI' denen bir kavram vardır vs. vs. ama bu bölümdekiler biraz fazla göze batıyordu...

Yine de piyasadaki en kaliteli 5 diziden biri bana göre.
  • Zombi olmak tamamen imkansız bir şey. En azından olsa da bu şekilde olmaz. Kuduz gibi bir şey olur. O yüzden zombi filmlerinde, dizilerinde mantık aramıyorum.
  • Yahu arkadaslar zombiyi kabul ettik diye herseyin mantilsiz mi olmasi gerekiyor. Zombi varsa insanlarda ucsun mu demek oluyor bu yapmayin Allah askina bastan sona sacmalikti dram sahneleri dahil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantık hataları vs elbet olucaktır. Abartılmadığı sürece sorun yok fakat Vali Rick'in kafasına sıkacağına yumrukluyor diye eleştirmek saçmalıktan başka bir şey değil. Kafasına sıksın da dizi bitsin değil mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantık hatası olsun olmasın demiyoruz ama çok fazla olmaya başladı. Bu da dizinin verimliliğini düşürüyor. Son 2 sezondur yokları oynayan The Walking Dead, araya girmeden veya sezon finali öncesi bölümleri ile yine gönlünüzde taht kuruyor. Geri kalan bölümlerin hiç bir aktivitesi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: fnldstntn

Şu saatten sonra The Walking Dead saçmalığını izleyecek birisi var mı? SPOILER İÇERİR

• Subata kadar ne izleyecez ki dizi onerin beyler izledigim iki dizi var onlarda yayinlanmadi bu hafta arrow ve revolution.dizi kitligi cekiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prison-Break

Vay arkadas sanki gercek olay , ulan dizi dizi , zevkli bir sekilde izle gec arkadas bu ne ya , ozaman piyasadaki tum dizi filmler sacma , illaki var hepsinin sacma yonu , dizi bu arkadasim izle gec iste

+1

Çakır ölünce mevlüt veren tiplerden bunlar işte. Sanal olduğunu unutuyorlar heralde. Apayrı bir dünya çok uçuk bir konu var ortada ama hala yok kız nasıl öldürdü yok o nasıl vurulmadı. Senaryo kardeşim senaryo bu. Hataları tüm dizi ve filmlerde olduğu gibi elbette olacak. Konu açıp izleyenlere saçma bir dizi izliyorsunuz beğenmişliği yap, sonra da eleştiriyorum de. Oldu.

• quote:

Şu saatten sonra The Walking Dead saçmalığını izleyecek birisi var mı? SPOILER İÇERİR

• 4.sezonu hiç izlemedim izlemem de herhalde ama oz dan miguel alvarez girmiş diyolar düşünmek lazım
  • quote:

• 4. sezon 4. bölüme kadar dayanabildim sonra bıraktım diziyi. Demek ki 8. bölüm iyice zıvanadan çıkıyo dizi :P
  • Her şeyi çabuk tüketen millet;

Diziyi eleştirmeden önce bizim kanalları açın.
    Benim hala umudum var,Huzur sokağı,Babam sınıfta kaldı tarzı ya çok saçma salak yada bol entrikalı dizileri seyredin.
    Sevmiyorsanız Rasim ozan kütahyalının yorumlarını seyredin.
    Onuda sevmiyorsanız yetenek sizsinizde acunun rezil kepaze ettiği insanlara bakın.
    Eğer bir tat alamadıysanız şimdi The Walking Dead, Revolution, Grimm izleyin.

Dahada eleştiride bulununan varsa tıbbi olarak çaresi yok. Alternatif tıp uygulamak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ancora

Her şeyi çabuk tüketen millet;

Diziyi eleştirmeden önce bizim kanalları açın.
    Benim hala umudum var,Huzur sokağı,Babam sınıfta kaldı tarzı ya çok saçma salak yada bol entrikalı dizileri seyredin.
    Sevmiyorsanız Rasim ozan kütahyalının yorumlarını seyredin.
    Onuda sevmiyorsanız yetenek sizsinizde acunun rezil kepaze ettiği insanlara bakın.
    Eğer bir tat alamadıysanız şimdi The Walking Dead, Revolution, Grimm izleyin.

Dahada eleştiride bulununan varsa tıbbi olarak çaresi yok. Alternatif tıp uygulamak lazım.

Her ne kadar televizyon veya herhangi bir türk dizisi izlemesemde.Dram , entrika , aşk konusunda Türkler kısmen başarılılar. Bir kaç sezondan sonra daha fazla para ümidi ile içine ettikleri çok dizi olmuştur.

Yazdığın dizilerde şaheser değiller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wraths Trap -- 8 Aralık 2013; 16:35:10 >

• İlk sezon en efsane bölümlere sahip sezondu.Bu kadar ilginç hikayeye sahip olup bu kadar bekleneni verememesi ve biraz tempolu gidip sonra tempoyu bozmaları 4.sezonu izlememe sebebimdir.Bence Rick'e başrol vermeleri yerine atıyorum 3-4 tane eşit role sahip adam koyup,bunların birbiriyle ilişkileri üzerine gitse daha iyi olurdu.
  • 1. sezon iyiydi gerçekten, ama sonrası fiyasko hele 4. sezon dayanamadım artık 4. bölümde bıraktım. bu kadar güzel bir konu bu kadar berbat edilebilirdi!
  • Normalde de zombiler yok kanka
  • Bu diziye 1 sezon dayanabildim bana göre tırt bi dizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.