Şimdi Ara

Şu kadro en ideali sanırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Denayer Koray Hakan Carole
    Selçuk Chedjou
    Sinan Sneijder Podolski
    Burak

Bu kadroyla çıkmak o kadar da zor olmamalı. Bence elimizdeki en ideal kadro bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sinan mı, 21 yaşına gelmiş herif ayakları titriyor. Bu adamdan bir yol olmaz

• Bence budur
    Muslera
    Denayer koray hakan Carol
    Çeju xelcuk
    Sinan. şino. Yasin
    Poldi

• quote:

Orijinalden alıntı: felsefesever

Sinan mı, 21 yaşına gelmiş herif ayakları titriyor. Bu adamdan bir yol olmaz

Aldığı her topu öldüren yasin mi ideal hocam.

• Yasin 11 oyuncusu değil. Yedekten iş yaparsa yapıyor. Hem kulübede hamle adamı olması açısından yedek tutulmalı bence.
  • Su kadro en ideali

Muslera

Transfer Transfer Chesjou Transfer
    Transfer Transfer
    Sneijder
    Transfer Transfer Podolski

Yedekler

Cenk Transfer Transfer Transfer Transfer Transfer Transfer

• quote:

Orijinalden alıntı: Lugat47

quote:

Orijinalden alıntı: felsefesever

Sinan mı, 21 yaşına gelmiş herif ayakları titriyor. Bu adamdan bir yol olmaz

Aldığı her topu öldüren yasin mi ideal hocam.

Yasin'i kadro dışarı bırakırım ne Yasin'i, lakayıt herif.

Olcan oynar, bunlardan iyi oynar hırslı en azından bana kalırsa kanatsız sistem 4312 oynasın hoca ama elimizde orta saha yok ki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaptığın 11 güzel ama bu takım 75'ten sonra koşmuyor,yürümüyor adeta sürünüyor.devre arasın kadar böyle gidicek yapacak bişi yok.benim en çok korktuğum beşiktaş maçı.böyle giderse makatımıza sokucaklar.
  • Bence Koray orta sahada oynamalı.

• Jose girdikten sonra gayet iyiydi , ben yanlış maçı mı izliyorum ?
  • devre arasında 2 nokta transfer yaparsak hala ligi alma ihtimalimiz olabilir ama tabi ki hocaların artık saçma sapan tercihlerden vazgeçmesi lazım. artık taraftarda köklü değişiklik istiyor ve olası başarısızlıkta sesimizi çıkartmayacak kadar bıktırdılar bizi. şahsen Sabri ve Umut'un 11 başladığı hiçbir maçı izlemeyeceğim, yedekten oyuna girdiklerinde de maçı kapatacağım.

Muslera
    Denayer Koray Hakan Carole
    Transfer Chedjou
    Sinan Sneijder Podolski
    Transfer

yedekler: Cenk Transfer Gross (Sinan'ın yerine 11 de başlayabilir, sonuçta joker) Jose Selçuk Yasin Burak
  • quote:

Orijinalden alıntı: slymndgn

Jose girdikten sonra gayet iyiydi , ben yanlış maçı mı izliyorum ?

Evet hocam yanlış maçı izlediniz herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: slymndgn

Jose girdikten sonra gayet iyiydi , ben yanlış maçı mı izliyorum ?

Jose iyi falan değildi sadece sırıtmadı... Bu hakanı niye sol beke çektiler çözemedim adam taş gibi stoper oynarken. Resmen sol bekte etkisiz kaldı. Olcan girince ofansif olarak varlığımız arttı. Bir ara selçuk burak kavga edicek dedim ki bir ara selçuk efendi ortasahada kopukluğu fark edip burağa bağrıyordu niye gelip top almıyorsun diye. Bizim sıkıntımız yok abi orta saha ile forvet arası bağlantı yok topu sürecek adam yok. Yokta yok yani. Yasin iki maçtır zaten kötü.
    Semih-Sabri ikilisine değinmek bile istemiyorum. Sinandan çok şey bekliyoruz ama bu çocukta potansiyel var ne zaman kullanır bilemem. Emre çolak kötü olmasına rağmen çok iyi mücadele etti iyi paslar attı neden çıktı anlamadım. Yasinin yerine emreyi kaydırıp joseyi alabilirdi.

• Birincisi chedjou'dan on libero olmaz.. ikincisi, mecbur kalınmadıkça defans hattı bozulmaz.. Üçüncüsü Bu takımda hepi topu -56 oyuncu var adam akıllkı gerisini salla gitsin.. Dördüncüsü artık sabri takıntısından kurtulun.. bu takımın halihazırda en iyi sağ beki sabri sol beki carole, stoperleri shedjeu ve hakandır.. Takımın gerçek önliberosu olmadığı için mecburan Selçuk-Bilal çıkılmalı(hamit iyi olursa selçuk hamit) önlerinde snesijder sağ ve sol önde poldi ve yasin(ki yasin devamlılığı olmayan bir oyuncu) ve önde burak.. bu kadro ile en ideal budur..
  • Jose bana göre sağ kanatta orta saha özellikli oyuncu olarak oynar ya da sağ iç olarak oynar. Defansın önünde 2li ya da tek oynayabilecek meziyetleri yok. En azından deniyor ceza sahasını zoruluyor ver kaçlarla içeriye girmeye çalışıyor. Biraz özgüvene ihtiyacı var. Tabi dediğim gibi ya kanatta ya da sağ iç oynamalı. Mevcut kadroda bu şekilde denenebilir.
  • Muslera
    Sabri - Denayer - Hakan - Carole
    Chedjou - Selçuk - Jose
    Sneijder
    Podolski - Burak

4-3-1-2

Transfer yapılmayacaksa denenebilir. Devre arasından sonra da Kevin Sabri yerine oynar işte.
  • Muslera
    Sabri Denayer Chedjou Carole(balta)
    Selçuk Jose
    Yasin Sneijder Podolski
    Burak
    Asıl bu kadroyu kurmak zor olmamalı.
    Daha 1 ay önce koray futbolcu değil diyenler şimdi banko 11e koyuyor

• baktımda gsin kadro cidden çok kötü be
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.