Şu dövmeler nasıl? (Ss) Yarım kol
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Canım anam yazdır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kötü
-
aztek sembolleri yaptir
çok güzel bence
-
Ilk foto yaptırma hocam 2 . Güzel
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şubatta kesin 1 dövme yaptırıcam o zamana kadar belirlemem gerek sevgili dostlar fikri olan var mı
Üsteki Tırt Alttaki fena değil...
Tam sapik adam dövmesi omg
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen öner bir şey bakalım ne çıkacak senden. Sjw karşıtı antinatalist bir bireyin fikri neymiş hadi koy ortaya.
Gözlü olan bence çok kötü ve eskide kalmış
Diğeri modern duruyor beğendim ama çok anlamsız duruyor anka kuşu küçük bir çocuk falan ne alaka bağdaştıramadım? Ömür boyu vücudumda olacak bir şeyi sırf 'güzel duruyor' diye yaptırmazdım açıkçası bir anlamı olması gerekmez mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aberrant Warden -- 12 Ocak 2022; 20:57:22 > -
Dövme boş iş
Tek göz anlamını bilmiyorum ama kesin yaptır hem modaya da uygun olur
-
-
Sen bitmişsin mıçmışsın.
ben bunu görünce bile tırsıyorum tüylerim diken diken oluyor aklıma ölüm geliyor üzülüyorum. Sen her aynaya baktığında bunu görmeyi düşünüyorsun.
ölümden korkacak olsak adımızı hamza koymazlardı genco
-
Ben dövme yaptırmam muhtemelen ama yaptıracak olsaydım muhtemelen "Fortes Fortuna Adiuvat" veya " Audentes Fortuna Iuvat" yazılı yaptırırdım. Her ikisi de "Talih cesurdan yanadır." demek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X