Şimdi Ara

Şu devirde hâlâ karı kız peşinde koşanlar var (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
5
Favori
32.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
155 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu ben. Onlarında öyle olduğuna üzüldüm sonra :(
    İmdb 9.7 lik haz, gerilim umrumda değil. Ben sadece sonunda insanın insana olan aşkının bir gün biteceğini, geriye ilişkiyi devam ettiren şeyin dostluk olduğunu belirtiyorum. Bu bilimsel olarak da böyle. Sırılsıklam aşkın bile süresi max 2 sene. Gerçek aşk bu mu şimdi? Gerçek aşk instagram kezbanlarıyla yaşayıp filmden ibaret sandığın hayatsa bütün ömrünü bilime, sanata, inançlarına adayan insanların sahip olduğu şey ne??? Ya ona aşk diyeceksin ya da buna.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Wesker0005 W kullanıcısına yanıt
    Hayır efendim. Başını kuma gömen deve kuşunun poposuyla teptiği gerçekler bunlar

• Millet ekmeğinin peşinde reis 😅

• aşk zaten evrimin sonucu üreme devam etsin diye beynin oynadığı bir oyun salgıladığı bir hormon. çikolata yiyin aynı zevki alın
  • AŞK dediğiniz muhtemelen evrimsel avantaj sağlamak yani üremeyi arttırmak ve birlikteliği pekiştirip hayatta kalma ihtimalini arttırmak için insan vucudunun hormonlar salgıladığı belli bir dönemdir. Sonrasında yerini sevgiye bırakır.

İlk buluşmada elin terleyecek, kalbin fırlayacak ki o kişiye bağlanasın. Eğer iyi anlaşabiliyorsan bir süre sonra bu hormonal dönem bittiğinde yerini sevgiye bırakır.

Ancak AŞK tümüyle bitmez. Zaman zaman sevdiğini gözündeki bir pırıltı, bir gülümseme sana aynı duyguları hissettirebilir. AŞK dediğin sevginin biraz daha heycanlı halidir.

Erişilemeyene duyulan aşk ise biraz daha farklıdır. Gerçek aşkı ve erişilemeyene duyulan aşkı yaşamış birisi ikisi arasındaki farkı kolayca ayırt edebilir. Erişilemeyen aşkın uzun sürmesinin sebebi, aşkın amacına ulaşılamamış olmasıdır.

Bu sebeplerle AŞK kesinlikle gereklidir ve kalıcıdır.

Ek olarak insanın aşık olabileceği kişi sayısı tahmininizden fazladır. Genelde aynı ortamlarda bulunan çiftler arasındaki elektriksel çekim bu aşkın fitilini yakar. Bu sebeple aşık olmanızın uygun olmadığı insanların ortamlarından uzak durun. Ya da bu elektriği hissetmeye başladığınızda fitil yanmadan uzaklaşın. Bu fitil çok hızlı yanar ona göre;) Denizde balık çok. Önce mantığınızla doğru olanı bulmaya çalışın.

• Aşk dediğin olay ulaşılamayana duyulandır.

buna katılıyorum.
  • Ben önceden çok düşünürdüm ama artık kadınları sadece eğlenmek için arıyorum. Yani yanlış anlaşılmasın eğlenmekten kastım sohbet , şakalaşmak , takılmak falan kafa dağıtmak için yani. Onun dışında aşk , bağlanmak falan bu tip şeyleri düşünmüyorum olabilecekse de kendimi uyarım vazgeçiyorum. Şu anlık iyi gidiyor.
    Senior Yazilim Gelistirici - Netkent Universitesi Yazılım Mühendisliği Öğrencisi
  • neyin peşinde koşalım allasen insanın yaradılışında var bu kadın kaçıcak erkek kovalıycak

Bakınız ben 3 ay peşinde koş güzel bir kız haa bumuymuş e bu da benim gibi tuvalette sıçıyomuş dediğim varlık bide horluyoki yolda görsen ayy ne kadar güzel dersin
    Aşk yoktur hormon vardır

• Işte bu işlerle uğraşmak bana zor geliyor. Bu yüzden özellikle türk kızlarına hiç bulaşmak istemiyorum. Gereksiz ego,tavır,kapris ve buna benzer yorucu süreçlerden geçme düşüncesi bile beni yoruyor. Birde bizim abaza insanımız bunlara çok yüz verdigi için kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar. Fiziksel olarak ortalamanın üzerinde bir tip olmama ragmen bunlara prim vermiyorum. Geçen öylesine bir tindera bir bakayım dedim kızları geçtim erkekler bile erkek olmama ragmen bana yazmaya başladı düşünün yani durumu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Egosu ensesine yapışıyor.

Orijinalden alıntı: kangaetemo

erkek adam erkek pesinde kosar.
    Bunu özelden konuşabiliriz.

Orijinalden alıntı: Guest-94B38574C

İmdb 9.7 lik haz, gerilim umrumda değil. Ben sadece sonunda insanın insana olan aşkının bir gün biteceğini, geriye ilişkiyi devam ettiren şeyin dostluk olduğunu belirtiyorum. Bu bilimsel olarak da böyle. Sırılsıklam aşkın bile süresi max 2 sene. Gerçek aşk bu mu şimdi? Gerçek aşk instagram kezbanlarıyla yaşayıp filmden ibaret sandığın hayatsa bütün ömrünü bilime, sanata, inançlarına adayan insanların sahip olduğu şey ne??? Ya ona aşk diyeceksin ya da buna.
    Ne samimi dostluklar gördüm biten. Kendimizi kandırmayalım. İlahi aşk konusuna da katılmıyorum. Zamanında 5 vakit namazında birisiydim. Fazla değil azıcık ucundan bilimle teknolojiyle ilgilendim ilahi aşkın da yalan olduğunu gördüm. Aşkın her türlüsü sıkıntı. Olacaksan ağaçlara aşık ol. Yağmura toprağa yada ne bileyim bi yemeğe. Ama bitince, gidince üzecek şeylere aşık olunmamalı. O yüzden diyorum imdb falan. Onlar en iyisi. Ruhu genç tutuyor

• almanyalidoktor kullanıcısına yanıt
    Cicik iyiymiş

• Kendiniz daha kabullenmemişsiniz ama siz bir homoseksüelsiniz buraya da destek bulmak için yazmışsınız

• Başlık çok ilginç geldi göz gezdirirken büyüğünüz kankanız abiniz amcanız dedeniz olarak düşüncelerim klavyede lisan buldu aha da yazıyom ;

Erkek/kız şuan yaşanıyor mu bilmem 3,4-5,6 yaşlarda evcilik oyunu doktorculuk ile başlar masum keşif duygusu bir oyundur aslında topraga atılan tohum gibi her evrede farklılaşır ilkokulda sahiplenirsin karşı cinsi genelde platonik duygular baskındır orta okulda süslenmeye parfüme giyime dönüşür beğenilmek dikkat çekmek için Lisede kavga edersin yumruk yumruğa garibim kızın/erkeğin haberi bile yoktur üstün başın yırtılır ağzın burnun dağılır kimi zaman asla tavsiye etmem kavgayı . Baktığın filmler erotiktir taa o zamanlar. Arada bir üç beş kuruş denkler mektebe gidersin oda heyecan stress 3 ya da 5 dakka kimse kahve ısmarlamaz sana çıkar gidersin. Bu kısır bir döngüdür yediğin haltları sen bilirsin. Artık Askerliğini yaptın bir işe kapak attınmı hemen başlar çevre baskısı evlende evlen genelde görücü usulü hani şimdi Tv’lerde çöpçatan ablalar çiftleri buluşturan anlaştıranlar var ya eskiden taa o zaman bunlar gibi kapı kapı ara bulan gacılar varmış derlerdi ben görmedim o zamanlar neyse sevdiğin kızı alamaz sevdiğin erkeğe varamazdın. Borçla düğün harçla evlenmiş olurdun işin gücün olsada yıllarca taksit ödeyeceksin artık. Birde tezden çocuk derler hayda ulan ne yaşadık bile diyemezsin aile kutsaldır. Arada bir bunalır arkadaşlarınla felekten gece kaçamakları başlar mutsuz isen birde bir afişteye kaptırırsan gönlünü oda paranı yer kaz gibi yolar seni hatta gümler iflas edersin.

Bu karı kız olayı akü gibidir ne alaka demeyin kutup başları biri anot biri katot devre tamamlanmadan olmuyor elantrik alınmıyor arada boşalıyor tükeniyor akü şarj gerekiyor saf su temizlik :)

Sanayi devrimi ile iş hayatına adım atan kadın arka planda eve cumbaya bahceye kapatılan köle İsaura’lar hapis hayatından kurtulup daha zeki taktikler geliştirerek aç ayılara ham olmuyorlar.

PC başında sabahlayan yemek siparişini sanaldan veren tıkınmakla meşgul hareketsiz obez olmuş zatın karı kız erkek adam derdi olamaz onun haz merkezi sanal o garibimi kendi gibi biri paklar onun karı kız erkek adam olayı mealen tatmin olması gözün diktiği ekran parmağını tıkıladığı klavye maus pad her oyun her yeni çıkan elektronik donanımdır. Bedensel ihtiyacını kaldırımda yürürken elindeki telefonda yazma savaşı verirken çarptığı elektrik direğinden fazlası ile alır.

Aşk tarif edilmez. Aşk sonsuzdur. Aşk tekildir Aşk evrim geçirmeyen olgudur Geçici heves beğeni haz mutluluk görsellikler değişkendir aşk ile karıştırmayın (öküz de sevilebilir kedide arabada parada evde arsa bağ bahçe mal mülk herşey sevilip beğenilir haz alınır) sizler anlayamazsınız başınıza gelmesi lazım gelirsede acı çeksenizde nedensizce sadece susarsınız çünkü tarifi yoktur. Sizlere göre aşk aptallıktır. Aşk aranmaz o sizi bulur. Aşk horlayan sevgilinin hırıltısını bülbül kanarya ötüşü sanır.

<°'''
    || B || E || Ş || İ || K || T || A || Ş ||'''°>

Doğu Türkistan için Çin malı alıp kullanmıyorum

• Sanalda zaten aşk peşinde koşan pek yok. Herkes eğlencesine bakıyor. Alan da satan da memnun, sıkıntı yok. Sanaldan gerçek aşk arayan da ne bileyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrasrh -- 31 Temmuz 2019; 10:59:43 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.