Şimdi Ara

Şu devirde hâlâ karı kız peşinde koşanlar var (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
5
Favori
32.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
155 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 Senedir bir kızla flört etmişliğim yoktur. Bana saçma geliyor artık büyük konuşmayayım ama evlenmeyide düşünmüyorum.

Cafeye götüreceksin hesap sana giricek,Hediye alacaksın gene sana bişi giricek,seni başkasıyla boynuzlayacak,herzaman ilgi bekleyecek,iş evlenmeye vardığında ailesi dahil dünyanın masrafını yaptıracaklar bana.

O parayla gider miss gibi 2 ay yurtdışı tatili yaparım veya kendi sevdiğim şeylere harcarım. Anneme kardeşime harcarım o parayı,2 gün sonra en ufak tartışmada benden ayrılacak birisine okadar değer saçma geliyor bana.
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • Arkadaşın yazısına cevap olarak yazdım. Koşulsuz sevgi diye birşey yoktur dediği için ben en basitinden örnek verdim. Başka türlü örnekler var. Senin bahsettiğin platonik aşka giriyor. Karşı tarafın habersiz yada sonradan haberi olsada sevmeye devam etmek platonik aşka giriyor. Arabesk aşk da diyebiliriz.

Tabiki günümüzdeki ilişkilerde koşulsuz sevginin sürdürebilirliği ve olmasının imkansız olduğu görülüyor. Ama eskiden bu mümkün imiş. İnsanın ve saf değerlerin bozulmadığı dönemler insanları kendi kendine yetebildiği dönemlerden bahsediyorum. Eskiden daha kolaymiş. Günümüzde insanlar çok fazla beklenti içinde olduğu için ve her ilişkide hüsran yaşadığı Aşk yoktur yada sevgi diye birşey yoktur diye kavramların içi boşaltılıyor. Eski değerlerin öldüğü döneme giriyoruz. Bilmem anlatabiliyormuyum?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    Aşk dediğimiz şey değil de günümüzün aşk anlayışı diyelim buna

• Yakışıklı olmak=aşk

Çirkinseniz eskorta falan gidin. O sırada da estetik ameliyatı için para toplayın. Ameliyat parasını toplayana kadar kızlardan umudu kesin.

• nerde yaşıyorsunuz, en büyük aşk Benjamin franklin dir bu abi yanınızda ise en güzel aşkı bulursunuz zaten, ama bu abiyi olurda kayıp edersiniz ozaman aşkın filanda kalmaz dostunda kalmaz.kısaca paran kadar güzelsin paran kadar güzeline sahipsindir bu kadar,o bahsedilen devir geride kaldı.

Orijinalden alıntı: shuskhun

Senden iyi tanıyorum :)

Alıntıları Göster
    hehe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Başlık:

"Şu devirde hâlâ karı kız peşinde koşanlar var"

"Nedir şu kezboşlardan çektiğimiz"

"Şu Türk kızlarına yüz vermeyin artık"

(peşinde koşmaya ve yüz vermeye devam ettiler...)

• Can çıkar huy çıkmaz

• Miralay05 M kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 30 Temmuz 2019; 22:41:56 >
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • En iyi cozum biseksuellik. Nerede benim lgbt'ci "kardeslerim" :)

• Eziklerin yeni avutmasi bu mu simdi

Bu paragraf tamamen tek taraflı düşünülerek yazılmış ve geçersiz genellemeler bütünü. İyi erkekler de var kötü erkekler de, iyi kadınlar da var kötü kadınlar da. İyi erkeklerin özelliklerini kötü kadınların özellikleriyle kıyaslamışsınız, bu hiç adil değil. Aynı şekilde biri de çıkıp iyi kadınların özellikleriyle kötü erkeklerin özelliklerini de karşılaştırabilirdi mesela. Duygusal reaksiyonlar bunlar, biraz objektif olmayı deneyin.

• Sosyal medyadan düşürdüğü kızla imdb 9,7 gerilim yaşayıp, yasak olan şeylerin verdiği tüm hazzı iliklerine kadar hissetmeden bunun nasıl bişey olduğunu bilemezsin. Söz meclisten dışarı, bunu yaşayamayanlar yada tadını bilmeyenler yaşayanlara laf ediyor onu anlamıyorum. Ulan alkol içmemiş birine sarhoşluğu nasıl anlatayım? Köpekler renk körüdür gök kuşağı renklerini nasıl betimleyeyim?

Orijinalden alıntı: ksenophanes17

"Güzel olmak şartıyla koşulsuz sevebilir" hmm ilköğretim 5. sınıf tükçe dersi eş anlamlı sözcükler konusuna çalışmanızı öneririm.

Bu paragraf tamamen tek taraflı düşünülerek yazılmış ve geçersiz genellemeler bütünü. İyi erkekler de var kötü erkekler de, iyi kadınlar da var kötü kadınlar da. İyi erkeklerin özelliklerini kötü kadınların özellikleriyle kıyaslamışsınız, bu hiç adil değil. Aynı şekilde biri de çıkıp iyi kadınların özellikleriyle kötü erkeklerin özelliklerini de karşılaştırabilirdi mesela. Duygusal reaksiyonlar bunlar, biraz objektif olmayı deneyin.
    Türkçe dersi vermeye çalışman duygusal reaksiyon asıl. Diğer mesajlardaki hataları da düzeltmeni bekliyorum :) Çalışmam gereken konu da eş anlamlı sözcüklerden ziyade anlatım bozuklukları ve 5.sınıfın konusu değil :D Ayrıca sen de tükçe yazmışsın hem r yok hem de t büyük harfle yazılır. O zaman şimdi senin de ders çalışman gerekiyor :) Kötü kadınların özelliklerini yazmadım. Kızların nasıl erkekleri tercih ettiğini yazdım. Gayet objektif baktım. Her kadın tipe, karaktere, paraya, kültüre yani kısaca erkeğin gücüne bakar ve ona göre onu sevip sevmeyeceği belli olur.

Erkeklerin sadece dış görünüşe bakmasının sebebi tek amacının sağlıklı genler bulmak olması. Kadınların amacı hem sağıklı genler bulmak hem de ona ve çocuğuna bakacak, güçlü birini bulmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shuskhun -- 31 Temmuz 2019; 2:18:23 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.