Şimdi Ara

Şu devirde hâlâ karı kız peşinde koşanlar var (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
106
Cevap
5
Favori
32.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
155 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 30 yaşından sonra aşk diye bir şey kalmıyor. hayatın 2.yarısı, 1.yarının tam tersi oluyor yani. sevgili/eş bulamamaya bağlı tüm mutsuzluk ve sinirlilik hali yerini rahatlamaya bırakıyor. dünyanın en güzel kızını da görseniz umursamadan aklınıza gelmeyecek şekilde, hatta yanından bakmadan geçip gidebiliyorsunuz. yani bu yaşa kadar tüm hobileriniz karşı cins üzerine kuruluyken, birden tam tersine dönüşüp onu hobilerden çıkarıyosunuz :) başlık doğru olmamış bu arada, çünkü 18-28 yaş arası koşacak mecburen hormonlar yüzünden (kendi tercihi değil)
  • Bu konuda düzgün bir tecrübe yaşayamamış olmak ya da sosyal medyanın insanları "kendilerini ulaşılmaz hissettirmesi" sebebiyle düzgün ilişkilerin nadir çıkması; ortada senelerdir üzerinde çalışılan, çoğu insanın yaşama amacı olan bir konuyu yalan-yanlış diyip kestirip atmak subjektiflikten öteye gitmez bence. Yine de haklı olduğunuzu düşündüğüm taraflar var.
    Çıkar olayı da dünyanın her yerinde, her ilişkisinde var. Kimse çıkarı olmayan bir şeye kalkışmaz, küçük çocuklar bile kendilerinin yaramazlıklarına göz yuman insanları daha çok seviyorlar. Aşkın içinde de çıkar var ve de gayet normal bir şey.
    En basit haliyle kadınların kendilerini koruyabilecek birisini araması ya da erkeklerin seks ihtiyaçlarını giderebilmesi, daha da sayılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşk değildir o sekstir. Aşk biriyle seks yapabilmek için insanoğlunun uydurduğu bir bahanedir. Gidip de birine seni becermek istiyorum diyemezsin. Ne dersin, sana aşık oldum, senden hoşlanıyorum dersin. Benimle çıkar mısın? Seninle evlenmek istiyorum dersin. Aşk, cinsellik dürtüsünden çıkmıştır. Güzellik, para, sağlık kaybedilince aşk da bitiveriyor. Birbirimizi kandırmayalım. Doğrusu budur.
  • Bir gün gerçek aşkı yaşadığında tam olarak anlayabilirsin tarifi çok uzun ama kısaca özetlemek gerekirse elini tuttuğunda yaşayabiliceğin en büyük mutluluğu tadarsın ve bu hiç bitmeyen bir mutluluktur bir hafta değil aylar değil 10 yıllarca, birde aşk sanıp evlenenler var onlar ise senin dediğin gibi arkadaş olup bir amaç için idare ederler

yorumlardan gördüğüm kadarıyla gençler aşktan bir haber, örnekte vermiş olduğum gibi el tutmakta ne para vardır ne sexylik ne güzellik ne başka bir şey, insan bir hayvandır ve hayni dürtüleri peşinde cinselliği aşk ile sıkça karıştırır ama çok farklıdır, en basit örnek bir el tutmak size dünyanın en güzel kadınlarıyla birlikte olmaktan milyonlarca kat mutluluk verir yaşarsanız anlıyacağınız bir şey bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 31 Temmuz 2019; 13:47:36 >

Orijinalden alıntı: kangaetemo

erkek adam erkek pesinde kosar.
    selam balım

Asus TUF Gaming A620M-PLUS Wi-Fi AMD Ryzen 5 7600 ASUS Dual RTX™ 4060 OC Edition 8GB
    Msi Mag M100R Case Kingston Fury Beast RGB EXPO 32GB 5600MT/s CL36 DDR5 Dell 23.8" G2422HS IPS 165Hz
    MSI MAG A550BN 550W 80+ Bronze Logitech G733 Wireless Headset
    Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 Asus Rog Strix RX Optic Red Switch Logitech Mouse G305+G300S+G102

• Yav napalım alüminyum sap mı gezelim? Her erkek dişiyi etkilemek için birşeyler yapar, hayvanlar da bile böyle. Sen doğanın kanuna isyan ediyon yapcak bişey yok doğamız da var biz kovalıycaz onlar kaçıcak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

aşk dediğin şey dölleme hırsıdır.
    Bak bu çok doğru. Adam kökünden çözdü gençler dağılın.

• Aynen öyle kari kız peşinden koşmak boş.Para peşinden koşun.Para olunca arkadaş da olur,sevgili de olur,mutluluk da olur.Parayi bulun kızlar zaten kendiliğinden gelecektir.Ne yapin ne edin 30 yaşindan önce birikim yapmiş olun,artik geceleri taksiye mi çikarsınız haftasonları pazarcilik mi yaparsiniz o size kalmiş.Burada ağlayanlarin çogu ekonomik ozgurlugunu kazanamamis,ailesinden aldigi harclik ve kykdan gelen 500 lirayla gecinmeye calisan tipler.Once bi kendinize bakin da ondan sonra kari kiz pesinden kosun.Sen kendine yetebiliyor musun ki hayatina birisini daha almak istiyorsun ? Kızın hicbir hesabini ödemeseniz bile tutup da kahvehaneye,parka gidecek haliniz yok.En kötü buluşmalarda bile kendi masrafiniz kemiksiz 50 lira olacak.Zaten bu durumdan dolayi bilincaltiniz sizi frenliyor,isteseniz de kariya kiza yanasamiyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İzole Bant -- 31 Temmuz 2019; 14:58:30 >

Orijinalden alıntı: İzole Bant

Aynen öyle kari kız peşinden koşmak boş.Para peşinden koşun.Para olunca arkadaş da olur,sevgili de olur,mutluluk da olur.Parayi bulun kızlar zaten kendiliğinden gelecektir.Ne yapin ne edin 30 yaşindan önce birikim yapmiş olun,artik geceleri taksiye mi çikarsınız haftasonları pazarcilik mi yaparsiniz o size kalmiş.Burada ağlayanlarin çogu ekonomik ozgurlugunu kazanamamis,ailesinden aldigi harclik ve kykdan gelen 500 lirayla gecinmeye calisan tipler.Once bi kendinize bakin da ondan sonra kari kiz pesinden kosun.Sen kendine yetebiliyor musun ki hayatina birisini daha almak istiyorsun ? Kızın hicbir hesabini ödemeseniz bile tutup da kahvehaneye,parka gidecek haliniz yok.En kötü buluşmalarda bile kendi masrafiniz kemiksiz 50 lira olacak.Zaten bu durumdan dolayi bilincaltiniz sizi frenliyor,isteseniz de kariya kiza yanasamiyorsunuz.
    Garibanlığın gözü kör olsun, aşk bile parayla. :D

• Millet can sıkıntısından ne yapçağını şaşırıyor. Evlenip çocuk yapıyor. Artık can sıkıntısı nedir bilmiyor.
    AMD RYZEN R7 3700X /Shappire Nitro Rx6700XT MSI B450 TOMAHAWK MAX/XPG Gammix D30 3200MHZ (8X2) DDR4 /CORSAİR VS650 PSU/WD BLUE 1TB 7200RPM/240GB SANDİSK ULTRA II ZALMAN Z3 PLUS
  • Aşık olmaya bakın arkadaşlar aşk en güzelidir.

• Kizlar kendilerini ulasilmaz görüyor egolari cok fazla malesef disariya çıkıyorum sirf insanlari gözlemlemek icin,bu kizlarin kendilerini birsey sanmasindan hem onlar kaybediyor hem erkekler bu kadar kasmaya gerek yok alt metine veya entrikaya 2 kisi ne istedigini acik acik soylesin mutlu huzurlu olsunlar.Kizlar ilgi ister kiskanilmak ister kiskanmak ister onu ister bunu ister benim cok bi beklentim yok ama karsimdakilerin beklentileri uçmuş halbuki ilk olan ahlak ve sevgi olduktan sonra gerisi teferruat ama ondan önce gereksiz ne varsa onu en basa aliyorlar.

• Hiç aşık olmamış insanları bu gibi konulardan tespit etmek... ve bu duruma üzülmek. Yaşamadığınız bir şeyi yok sayma cesaretini nereden buluyorsunuz, hiç anlamıyorum. Günümüz ilişkileri konusunda haklısınız ancak aşk gibi kutsal bir şey görmezden gelinemez.

İlkokuldan bu yana bircok kıza aşık oldum hocam. Üstelik çok şiddetli sevdiğim birisi vardı lisede. Şimdi onlara olan sevgimden eser yok. Diyeceksin ki demek ki gerçekten aşık olmamışsın. Lisede o kız için resmen hayata bakış açımı, yaşantımı değiştirdim sırf ona benzeyebilmek için. Ama sonuç tıpkı diğer insanların birbirlerine olan aşkları gibi zamanla azaldı sonunda da bitti işte.
    Bu bilimsel olarak da böyle. En kral aşk taş çatlasın 2 sene sürüyor. İki sene sonra aşk yerini sevgiye dostluğa bırakıyor. Bu iki sene içinde sevgililer birbirlerini tanıyamazlar. Çünkü iki tarafta karşısındakini memnun etmek için kendi yaşam tarzından taviz verir. Bu iştahlı sevgi bitince de gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalırlar. Eğer birazcık hormonlarla değil de matığımızla hareket etmeyi becerebilsek bu boşanmalar ayrılıklar hatta yasak ilişki mevzuları şiddetli geçimsizlik hiçbirisi bu kadar olmaz.

• konu başlığı şu devirde kadın kız peşinde koşanlar var ,konu içeriği sosyal medya ,terk edilme ,aşk ,dostluk vs. çorba misali :)

yahu karı kız peşinde koşmanın devri ,zamanı mı olur ?
    dünya kurulduğundan beri var olan ve olacak bir durum bu

diğer konu ise bekarlar hep cinselliği ön plana çıkartıyorlar ,zannedersin kadın ve erkekler hayatının % 99 luk zamanını hep seks ile geçiriyor

insanları 70 sene bir arada tutan tek şey sadece dostluklar değil ,bir sürü faktör var
    misal alışmak dahi büyük etkendir

horluyor diye bir kızı terk etmeye kalkarsan ,o zaman erkekler bu durumdan daha zararlı çıkar :)
    binlerce horlayan ve bunu normal karşılayan çiftler var
    horladığı için ayrılan bir tane dahi çift görmedim ama naneden sebepler yüzünden ayrılan çok kişi gördüm

hayat matematik gibi değildir ,akla hayale gelmeyen bir sürü problem vardır

sosyal medya ise artık aşk yaşamaktan ziyade ,toplu dedikodu yapma mekanları oldu
    eskiden birkaç kişi bir araya gelip dedikodu yapardı ama artık bir araya gelmeye gerek kalmadı ,tuvalette bile dedikoduya katılım olabiliyor :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.