Şimdi Ara

Şu Dakkayla Sigarayı BIRAKTIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lisede özentilikten başladım.Yaklaşık 3-4 sene oldu sigara içiyorum.Futbol oynuyorum ve fena tıkıyo.Şu dakkayla artık sigarayı bırakıyorum.Hem boşuna para hem sağlığa zarar.Body sporuylada iligleniyorum bunu yaparkende engel oluyo nefes nefese kalıyorum bağzen.En iysi bırakmak ve son sigaramı içtim artık sigarayı hayatımdan çıkartıyorum İnşallah hayırlısı olur...

• Böyle diyip 2 hafta dayanabileni görmedim
  • bi 15 dakka sonra tekel bayiyemi gitsem yoksa benzinciyemi diye düşünmeye başlarsın
  • yk kararlıyım sonucta Allah'ın bize temiz verdiği bendeni temiz gerivermek zorundayız
  • Haklısın ama açıkçası inanmıyorum insanların bu şekilde sigarayı bırakabileceğine.. Gerçi özentilikle başlandıysa bırakması daha kolay olur ama..
  • Hocam hevesini kırmayayım ama yaklaşık 5 yıldır içiyorum bu dediğin şekilde 7 8 kere bırakmışımdır 1 haftadan fazla sürmedi.
    Bunlar dışında bir kere sevdiğim kız istedi diye 2 ay içmemiştim sonra kız gitti sigara kaldı

Yani paradan,tıkanmadan filan daha geçerli bir sebep olmadan sebeplenerek bırakman çok zor.Mesela kız veya Allah göstermesin bir hastalık gibi.

İlla ki bırakmak istiyorsan bir sebep arama,ben bu ot parçasına muhtaç değilim de kır at
  • quote:

Orijinalden alıntı: violette

Lisede özentilikten başladım.Yaklaşık 3-4 sene oldu sigara içiyorum.Futbol oynuyorum ve fena tıkıyo.Şu dakkayla artık sigarayı bırakıyorum.Hem boşuna para hem sağlığa zarar.Body sporuylada iligleniyorum bunu yaparkende engel oluyo nefes nefese kalıyorum bağzen.En iysi bırakmak ve son sigaramı içtim artık sigarayı hayatımdan çıkartıyorum İnşallah hayırlısı olur...

Allah tamamına erdirsin.
    "bağzen" demişsin yanlışlıkla o yumuşak g'yi de bırak inşallah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigarayı bırakma. 1. gün
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 22 yaşındayım bugüne kadar tek birtanenin bile tadına bakmadım nasıldır bilmem benden uzak dursun.
  • ohoo ben 3 gündür içmiyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LasVegas:::

22 yaşındayım bugüne kadar tek birtanenin bile tadına bakmadım nasıldır bilmem benden uzak dursun.

Çeşit çeşidinin tadına baktım, içtim ama zevk almadım. Başımın dönmesi birçok kişinin aksine bana zevk vermiyor...

İlki küçükken (4-5 yaşlarında) babamın sigarasıydı. Kül tablasına koymuş telefonda konuşuyordu bir fırt ve devamında öksürük, göz yaşarması vs
    Aklı başımdaki ilk denemem de kız yüzündendi Bi baktım sevgilim içmeye başladı, sinirlendim bende yaktım bitane Sonra defalarca içtim ama yok bi zevk almadım...

• Dün dexterın son bölümünü izledim.

dexter sordu, Burda kimse sigara içti mi diye

Diğer eleman cevap verdi. "2010 dayız, kim sigaraya içiyor ki " diye

Bu sahne beni baya etkiledi ya hatta o anda elimde vardı. Bir garip oldum.

Bu Amerikalılar içmiyor mu sigara, paso üretip üretip türklere mi içiriyorlar ya

şimdiye kadar zaten kendime bağımlı sıfatını yakıştırmıyordum. Ama geçen garip bir şey oldu.
    Akşam yolda yürüyordum.Ve Bir an farkettim ki, elimde bir süredir, yanan sigara. Sonra düşünmeye başladım bu sigarayı ben ne zaman yaktım, Düşündüm düşündüm ama cevap yok. Sanki beynim benim müdahalem ve isteğim dışında sigarayı yakmış ve parmaklarımın arasına koymuş. refleks gibi.

• Dhqwer,

amerikaya gitmedim bilemeyeceğim ama avrupanın da bizden aşağı kalır tarafı yok, hatta portekizliler en az türkler kadar içiyor. geri kalan yerlerde sigara pahalı olduğu için insanlar tütün ve kağıt alıp kendileri sarıyor. paket sigara alıp içen kişi sayısı çok az yani. şaşırmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 20 Ekim 2010; 3:37:55 >
  • 17 Yaşındayım Lise 3 öğrencisiyim. 1 tane dahi içmedim içmemde (Ayda-yılda bir nargile içerim okadar)
  • bu da benim son paketim olacak diyorum . sonra nöbetlerim aklıma geliyor . geceleri nasıl vakit geçecek diye düşününce kendimi bakkalda buluyorum
  • hiç düşünme nöbetde naparım diye sanki her nöbet tutan sigara içiyor. bende onu düşünüyodum lan ben ne yaparım bırakınca betona nasıl giderim inşaatda naparım falan diye ama çevreme baktım sigara içmiyenler bişey yapmıyor. gayet de zaman geeçiyor. üç gün oldu bırakalı doktor kontrolünde. bir daha da ağzıma koymayacağım yüce rabbim izin verirse.
  • BENDE SENİN GİBİ SON SİĞARAMI İCMEDEN BIRAKTIM DEDİM VE 5 GÜN BOYUNCA SİĞARA İCMEDİM.6 CI GÜNDE BİR TANE İCTİM VE GÜNDE 3 4 TANE İCİYORUM İNŞ. BIRAKIRSIN DARISI İCENLERİN BAŞINA
  • futbolu bırakırsın sigarayı bırakamazsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.