Şimdi Ara

Şu boy olayı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şu an boy konusunda takıntılardayım. Merak ettiğim yaşı 25+ olup boyu 1.82 den uzun olanlar, boy uzama tablonuz nedir. Yani hangi yaşınızda kaç boylarındaydınız ve 18 yaşından sonra uzadınız mı ? Eğer uzadıysanız, uzamak için birşeyler yaptınız mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: NyTLeS

Başlık sakat

tamam
  • ben 17 yaşındayım boyun 177 idi 3 ay önce falan.işte taktım kafaya günde 1,5,2 litre süt içmeye başladım,ilaç falan aldım bitane supratall diye,ayrıca daha sağlıklı falan beslenmeye başladım ve şuan 180 yada 181 gibi bişey oldum.Tabi genlerlede alakalı herzaman söylendiği gibi,babam 190...
    Daha Fazla Göster
  • 26 yaşında 202cm boyundayım. Uzatmak hiç birşey yapmadım. Basket te oynamadım. Oynasaydım herhalde 2 10 u aşardım. Doğduğumdan beri yaşıtlarıma göre uzunmuşum. Saygılar

• up

Hiçbir dinlenme hakedilen kadar zevkli değildir.
  • Yaş 17, boy 1.85 kilo 66 memnunum panpa.

Orijinalden alıntı: Pritt31

Yaş 17, boy 1.85 kilo 66 memnunum panpa.

quote:

Orijinalden alıntı: heyyyyy

Panpi yas 95 liyim boy 1.81 tamamen ciplak

konuyu okumadanmı yorum yaptınız ?

boy uzama tablonuzu soruyorum ...
  • 25+ demişsin ama yinede atlıyım dedim 19 yaşındayım 1.89 boyum var. küçükken yüzerdim (öyle denizde çimmek değil yarı olimpik havuzda falan yani) onun etki ettiğini söylerlerdi hep bana. onun dışında hiç birşey yapmadım yan geldim yattım şimdi spor seven bi adamda değilim. 18den sonra uzadım 1.86 iken 1.89 oldum ama daha uzayacağımı sanmam (1.90 olsaydı keşke yuvaerlak hesap) tabi genlerde önemli. ailen hep kısaysa senin uzun olman zor. benim babamın amcaları annemin dedeleri falan bütün sülale maşallah sulak ortamda büyümüş o yönden şanslıyım.

lise 1 ve 2 arasında bayağı bi uzadığımı hatırlıyorum 1 senede 3 4 cm uzamıştım galiba. ama dediğim gibi yediğim içtiğimin etkisi olduğunu sanmam genlerle ilgili bişeydir.

• Yaş 14 boy 1.90

Orijinalden alıntı: BLuRuSh

Yaş 14 boy 1.90

Şu boy olayı..

Orijinalden alıntı: Shadow-YB

25+ demişsin ama yinede atlıyım dedim 19 yaşındayım 1.89 boyum var. küçükken yüzerdim (öyle denizde çimmek değil yarı olimpik havuzda falan yani) onun etki ettiğini söylerlerdi hep bana. onun dışında hiç birşey yapmadım yan geldim yattım şimdi spor seven bi adamda değilim. 18den sonra uzadım 1.86 iken 1.89 oldum ama daha uzayacağımı sanmam (1.90 olsaydı keşke yuvaerlak hesap) tabi genlerde önemli. ailen hep kısaysa senin uzun olman zor. benim babamın amcaları annemin dedeleri falan bütün sülale maşallah sulak ortamda büyümüş o yönden şanslıyım.

lise 1 ve 2 arasında bayağı bi uzadığımı hatırlıyorum 1 senede 3 4 cm uzamıştım galiba. ama dediğim gibi yediğim içtiğimin etkisi olduğunu sanmam genlerle ilgili bişeydir.

öncelikle bilgi verdiğin için teşekkürler hocam. peki 18 yaşından sonrada yüzmeye devam ettinmi ve lise 3-4 arasında tahmini uzaman ne kadar oldu. tekrar teşekkürler.

• yüzmeyi erken bıraktım 14 15 yaşından sonra yüzmemişimdir heralde. yada lise 1e kadar yüzdüm galiba tam hatırlamıyorum. fakat lise 3-4 arası fazla uzamadım hatta hiç uzamadım galiba bu son 1.86dan 1.89 olmam lise son ile üniversite başı gibi oldu galiba. çünkü en son ozaman boyuma bakmıştım.

kısacası lise 1-2 arası bayağı patlama yaşadım sonra duruldum

Orijinalden alıntı: Shadow-YB

yüzmeyi erken bıraktım 14 15 yaşından sonra yüzmemişimdir heralde. yada lise 1e kadar yüzdüm galiba tam hatırlamıyorum. fakat lise 3-4 arası fazla uzamadım hatta hiç uzamadım galiba bu son 1.86dan 1.89 olmam lise son ile üniversite başı gibi oldu galiba. çünkü en son ozaman boyuma bakmıştım.

kısacası lise 1-2 arası bayağı patlama yaşadım sonra duruldum

peki hocam çok teşekkür ederim.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.