Bildirim
Peki şu Hulk olayına bir açıklık getirelim.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
taramalı bonba varsa yenemessin _____________________________ . -
nuke atmak yasaksa 3 turda bitiririz işleriniquote:
Orijinalden alıntı: Mental Yatırım
taramalı bonba varsa yenemessin_____________________________ 
-
quote:
taramalı bonba varsa yenemessin
_____________________________ -
Bana kangallardan kurulu bir ordu verin size tüm dünyayı fethedeyimquote:
taramalı bonba varsa yenemessin_____________________________ -
Doctor Manhattan olsa bu soruyu sormazdım ama Hulk daha ön planda o yüzden diyorum.quote:
Orijinalden alıntı: LifesGood®
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Ama thor konusuna gelince Hulk,bir bölümde Thorun çekicini kaldırıyordu -
Kangal varsa, umut vardır.quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster_____________________________ (ORIGIN ID: HAAltuntaas) İşlemci: INTEL CORE i9 10900K 3.7/5.3 GHz || Ekran Kartı: MSI 3070TI Suprim X || Monitör: ASUS ROG SWIFT PG279Q /165 Hz/G-SYNC/IPS/2K/27" || Anakart: MSI Z490 CARBON WIFI || Ram: Corsair PRO SL RGB (2x8GB) 16GB DDR4 || Depolama: SAMSUNG 980 Pro 1TB SSD || Depolama2: WD CAVIAR BLACK 2 TB || Depolama3: SEAGATE BARRACUDA 1 TB || Kasa: CORSAIR GRAPHITE 780T BLACK FULL-TOWER || Güç Kaynağı: CORSAIR CX750M || Soğutma: CORSAIR H115i PRO RGB LIQUID CPU COOLER || Ses Kartı: CREATIVE SOUND BLASTER ZX || Ses Sistemi: LOGITECH Z906 5.1 500W DTS - DOLBY DIGITAL || Klavye: LOGITECH G710+ || Mouse: STEELSERIES RIVAL 700 || Kulaklık: HYPERX CLOUD 2 || Konsol: PLAYSTATION 4 PRO
PSN ID: haaltuntas || Origin ID: HAAltuntaas -
Kangal bonbası hepsini alır.quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: nitreex
Doctor Manhattan olsa bu soruyu sormazdım ama Hulk daha ön planda o yüzden diyorum.
Ama thor konusuna gelince Hulk,bir bölümde Thorun çekicini kaldırıyordu
Konuda kangallarda tek atom ya da hidrojene bakar.buda güçlü ülkelerin hepsinde olduğu için yunanistandan ilerisinde tık olmaz :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peronitX -- 27 Haziran 2012; 18:49:02 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Filmde değil çizgi filmde dahi hulk thoru dağıtıyor.Hulk cennete girip orayıda dağıtıyor cehenneme yollanınca orayıda dağıtıyor lokinin kontrolündeyken..quote:
Orijinalden alıntı: Metalwrath
Bu mesaj silindi.
arkadaşlar bir kere Hulk, Thoru öldürüyor çizgi filmde ayrıca marvel karakterinin en güçlü kahramanı zaten Thoru yenebilir mi demedim. Dünyada bir ülkede öyle birisi olsa nasl durudurulur dedim. Hulk zaten Thordan güçlü hatta Thorun çekicini kaldırmışlığı ve Thoru öldürmüşlüğü varquote:
Orijinalden alıntı: spike87
Filmde değil çizgi filmde dahi hulk thoru dağıtıyor.Hulk cennete girip orayıda dağıtıyor cehenneme yollanınca orayıda dağıtıyor lokinin kontrolündeyken..
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: XPHOS
Bana kangallardan kurulu bir ordu verin size tüm dünyayı fethedeyim
Kangallar öyle bir ırktır ki. Dünyada bir tane bile kalsa ordu kurup intikamını alır._____________________________ Diğer Üyelikleri: Mr.Shadow , BigCrunch
What motivates a man to confront the challenges that most of us would run from?
Sadece Ölüler savaşın sonunu görür. -
O değilde bu hulk neden ölümsüzquote:
Orijinalden alıntı: nitreex
arkadaşlar bir kere Hulk, Thoru öldürüyor çizgi filmde ayrıca marvel karakterinin en güçlü kahramanı zaten Thoru yenebilir mi demedim. Dünyada bir ülkede öyle birisi olsa nasl durudurulur dedim. Hulk zaten Thordan güçlü hatta Thorun çekicini kaldırmışlığı ve Thoru öldürmüşlüğü var
Alıntıları Göster
hulkın filmini unuttumda
O değilde bu hulk neden ölümsüz
hulkın filmini unuttumda
adam hem ölümsüz hem de sinirlendikçe gücü artıyo nasıl yenilcekkiquote:
Orijinalden alıntı: Guest-861129304
Hulk fiziksel olarak ölümsüz olabilir ama ya içten saldırılırsa? (Zehir,İlaç vb.)
Alıntıları Göster
_____________________________ -
yaw farz edin boyle bir silahi var iranin ya da suriyenin dusunun hulk saf degistrdi kendisini yaratan amerikaya karsi iranla bir oldu e iran bizede dusman simdi dunya bu adami nasil dururacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: EGEMERT.
Hulk fiziksel olarak ölümsüz olabilir ama ya içten saldırılırsa? (Zehir,İlaç vb.)
Ne yapmayı düşünüyorsun? Hulk karşındayken "gel bi çay içelim bilader" diyip çayına zehir mi katacaksın?
Hulk'ı hiç sevmesem de Marvel'ın en güçlü karakteri kendisi. Öfkelendikçe gücü artıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tükenmiş Kalem -- 27 Haziran 2012; 21:01:20 >_____________________________ -
Batman'i alsak tamamdır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ There are some four million different kinds of animals and plants in the world. Four million different solutions to the problems of staying alive. -
quote:
Orijinalden alıntı: pasam2012
adam hem ölümsüz hem de sinirlendikçe gücü artıyo nasıl yenilcekki
Önce yüksek dozlarda sakinleştirici verilecek.Sinirlenemeyince güçlenemeyecek.Ardından elimize alacağımız büyük boyutlarda ki bıçaklar veya elektrikli testereler vasıtasıyla tüm vücudu 5 er santim boyutlarında dilimlenecek.Ölmedi mi?O zaman etleri kıyma makinesine atacağız ve artık Hulk öldü.Thor dünyayı yıkıp dökebilir.
Not: Wolverineciyim._____________________________ 
-
Bağkurunu garanti eder ve hemen başlatır,günde 10 öğün yemeğini garanti eder,Bimden sınırsız alışveriş çekini ve Bimcell sınırsız hattı da tedarik edersen, Hulk mesaide güzel çalışır.quote:
Orijinalden alıntı: tembelizmquote:
Orijinalden alıntı: pasam2012
adam hem ölümsüz hem de sinirlendikçe gücü artıyo nasıl yenilcekki
Önce yüksek dozlarda sakinleştirici verilecek.Sinirlenemeyince güçlenemeyecek.Ardından elimize alacağımız büyük boyutlarda ki bıçaklar veya elektrikli testereler vasıtasıyla tüm vücudu 5 er santim boyutlarında dilimlenecek.Ölmedi mi?O zaman etleri kıyma makinesine atacağız ve artık Hulk öldü.Thor dünyayı yıkıp dökebilir.
Not: Wolverineciyim.
Alıntıları Göster
_____________________________ Gazeteci:Sizi vatandaşın yer sofrasında hiç göremedik ve fotoğraf çekemedik?
Necmettin Erbakan:Bir devlet lideri,vatandaşın sofrasına bir kaç çeşit daha yemek koyabiliyorsa, her gün o sofradadır aslında.
Benzer içerikler
- 35 cl kaç ml
- 2 den eksi 2 çıkarsa kaç kalır
- erdek plajı yorumlar
- arapça küfür
- yumatu açılımı
- samsung projeksiyonlu telefon
- modern combat 4
- nokia lumia 1520
- telegram indirim kanalları
- en iyi deprem uygulaması
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler