L

Teğmen
23 Aralık 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 48 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar eski günlere geri dönmek istiyorum şuan aktif 70 cap CH private serverı varmı bildiğiniz?
Merhaba arkadaşlar dün Hadesten gördüm günlük exp boost alıp 3v3 giriyor 7 dakikada bitiriyor hızlı level almak için bende smurf hesaba denedim akşam exp 300 300 gelirken şuanda boost devam etmesine rağmen 100 100 geliyor sebebi nedir?
Merhaba arkadaşlar merak ettiğim bir konu var. Lol için nasıl monitör tercih edilmeli? Pro oyuncular hangi büyüklükteki ve özellikteki monitörleri tercih ediyorlar? videolardan görüyorum bazı oyuncular ekran büyük bile olsa oyun penceresini küçük kullanıyorlar sanırım alışkanlıktan dolayı.

Sizce 60 yada 75 hz bir monitör için 5ms ve 1ms arasında fark olurmu?
Selamlar arkadaslar ben yaklasik 4 5 yildir lol oynamiyordum sezon arası donemde oyuna geri dönüş yaptım 10 seri maçımda 5win5lose ile silver2 atmıştı sezon baslayana kadar silver 5 e geriledim. Yeni sezonda
6win
4lose yaptim fakat win biten oyunumun birinde internetim kesildi lose sayıldı ardından bronze 3 e attı?
Sizce bunun sebebi nedir?
Arkadaşlar Instagramda ana sayfanızdaki akışı çoklu şekilde keşfetteki gibi görmemizi sağlayan uygulama vardı eskiden bulamıyorum. Yayın akışını takip etmekte zorlanıyorum takip sayısı arttıkca ve bir dünya reklam ıvır zıvır derken can sıkıcı olmaya başladı. Varsa bir bileniniz el atsın şu konuya
Merhaba arkadaşlar umarım konuyu doğru yere açmışımdır.

Öncelikle ben 24 yaşındayım. Geçen yıl ilk kez Motorsiklet aldım. Yamaha ybr 125 esd 2011 model. Zorunlu trafik sigortası için geçen yıl 155 lira gibi bir fiyat alınca hemen kabul ettim tabiki. Velhasıl işler farklıymış. Motorumun marka ve modeli farklı bir motorsiklet yazılmış. Nedense 1 yıldır hiç dikkat etmemiştim. 1 defa polis çevirdi onda da sıkıntı çıkmadı ama sanırım kaza gibi durumlarda bu olay bana sıkıntı olarak geri dönebilirmiş.

Bu yıl tekrardan fiyat araştırmasına girince öğrendim bu durumu. Gene aynı sigortacıya gittim ve üzerine gitmedim sonuçta ben uygun bir sigorta arıyordum ve kontrol etmedim. Hata benimdi.. Neyse bu sene fiyatlar haliyle bir hayli uçuk motoruma orjinal modeli ile sigorta yaptırmak istedim. 815 lira fiyat biçildi. nakit olarak verdim parayı. Kredi kartı daha iyi olur vs deyip mırın kırın edip kendi kartları ile çektiler çıkarttılar tam kapanış saatiydi iftar yaklaşıyordu kağıda baktım gene farklı bir motor modeli yazıyor dedim hani bu düzelecekti. Adam sonra pardon ya falan filan dedi yarın halledelim dedi ve halletti. Kendi modelime geçirince aynı sigorta şirketi 185 lira geri ödeme vermiş. Bu parayıda karttan çektikleri için geri yükleme 3 iş günü içerisinde oluyormuş falan filan.

Şimdi gelelim sorularıma.
1. Başka bir modele işlenmesi ne gibi sorunlar çıkartıyor

2.Benim motor modelim ESD olarak bitiyor Fakat yeni sigortada standart ybr 125 yazıyor bundan sıkıntı olur mu?

3.Sigortacılar Nakit para alamıyorlar mı yoksa ayak üstü kendi işlerini mi gördüler?

4.125cc lik bir motora bu denli yüksek bir fiyat çıkması normal midir? (Hiç kaza falan olmadı)

5.Siz olsanız bu durumda ne yapardınız..

Arkadaşlar Facebook Kas bilim grubuna hepinizi beklerim.

Fitness, Vücut Geliştirme, Beslenme, Sporcu gıdaları üzerine aklınıza takılan soruları grup altında sorabilirsiniz. Gelişim fotoğraflarınızı, anlık fotoğraflarınızı paylaşıp eksik ve zayıf bölgeleriniz hakkında üyelerimizden yorum yapmalarını isteyebilirsiniz.

https://www.facebook.com/groups/kasbilim/
Arkadaşlar İçeriğini Hazırlamakta olduğum Fitness Beslenme Sporcu Gıdaları üzerine makalelerimin ve videolarımın bulunacağı site için yaratıcı isim fikirlerinizi bekliyorum. Yardımcı olabilirseniz teşekkür ederim
Arkadaşlar benim Salcano Astro 212 HD bisikletim var aşağıda örnek resim koyuyorum.. Bisikletimde 2.2 lik kalın mtb lastikleri var, ben mevcut olan jantlarıma uygun olarak en düşük kaçlık lastik taktırabilirim? Bisikleti şehir içi kullandığımdan dolayı hep asfalt yolda gidiyorum ve neredeyse kaldırım bile inip çıkmıyorum bu yüzden daha rahat sürüş yapabilmem için lastikleri olabildiğince inceltip mümkünse slick yada aşağıdaki 2. resimde verecceğim örnekteki gibi bir lastik taktırmak istiyorum sizlerin önerileri neler

Son olarak bisikletimin arka hidroliği gayet sağlam çalışmakta fakat hafifçe frene dokunduğumda ilk başta bi TAK sesi gelmeye başladı diski kavrama anında bir tak sesi geliyor ama yavaşça bastığım zaman sadece. Bunu servisine yada tamirciye götürsem bana çok fazla masraf çıkartırlarmı?

Buda örnek olabilecek bahsettiğim lastik(kaçlıktır bunuda bilmiyorum)
Evet arkadaşlar hiç denk gelmedim sürekli internette görüyorum fakat markayı bilemiyorum çünkü kot pantolonun markası yazıyor atlet farklı bir marka sanırım. Bu atletin hangi mağazalarda satıldığını bilen varsa söylerse sevinirim
 Bu Atlet Hangi Mağazalarda bulunur??

Bu Atlet Hangi Mağazalarda bulunur??
Hakkında
Meslek: Personal Trainer
Forum İmzası:

Hiçbir dinlenme hakedilen kadar zevkli değildir.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.878
İkinci El Bölümü Mesajları: 13
Konularının görüntülenme sayısı: 184.653 (Bu ay: 462)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 16 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.