Şimdi Ara

Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
15
Favori
65.026
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ___Murat___

quote:

koçtaşta 250 tl'ye olan şu cihazı anlayan arkadaşlar tavsiye eder mi acaba?

http://www.koctas.com.tr/product/LT-2B-5-Filtreli-Su-Aritma-Sistemi/5699-10302/

Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar

quote:

"• 75 GPD Filmtech membran filtre
    • 280 lt. günlük kapasite
    • 5 aşama Reverse Osmosis (RO) sistem
    • Quick Shut Off valf
    • 3,2 Gallon NSF standartlarında su tankı 12 lt.
    • Krom musluk NSF onaylı
    • 10"" tek O Ring Havuz sistemi
    • 1/4 küresel vana hat alma uzatması
    • 6 metre bağlantı hortumu 1/4 6,3 mm.
    • Özel üretim Post Karbon tatlandırıcı
    • Housing filtreler
    • Kolay kurulum
    • 12 lt. tank kapasitesi
    • Pompasız
    • Membran tipi Amerikan
    • Yükseklik: 46 cm. Genişlik: 38 cm. Derinlik: 22 cm.
    • Sanayi Bakanlığı Onaylı
    Nasıl çalışır?
    • Basınçlı su, gözenekleri milimetrenin milyonda birinden daha küçük olan membran gözeneklerden geçirilerek ayrıştırır
    • Membran modülünün bir girişi, iki çıkışı bulunur
    • Basınç sayesinde membran gözeneklerden geçebilen su, arıtılmış su çıkışından, geçemeyen karışımlı su ise atık su çıkışından atılır
    • Bu işlem sırasında suda bulunan çözünmüş maddelerin % 90'ından fazlası, mikroorganizmalar ve zararlı maddelerin tamamı atık su ile dışarı atılarak sağlıklı mineral yapısıyla suyun özü elde edilir
    2 Yıl Garantili"

yok mu cevap verebilecek olan acaba?

Membranı gerçekten orjinal filmtec ise iyi fiyat, alınır..

• Merhaba,

http://www.hepsiburada.com/liste/bmb-ro-10-mineral-su-aritma-cihazi-yedek-filtre-seti-kombo-paket/productDetails.aspx?productId=bmbro-10mineral&categoryId=13003364

Yukarıdaki ürünü almıştım dün gelmiş. Akşam kurulumunu yaptım. Kurulum aşaması çok zahmetli olmadı diyebilirim. Suyun tadı öyle çok saf su tadında değilde çeşme suyu tadında. Mineral filtrenin buna belki etkisi vardır. Aslında suyun tadından çok tetkikleri önemli benim için. Genel bir tetkik yaptırmak için kurum araştırıyorum. Sonuçları aktarırım. Birde bu tip cihaz alıpta ilk kullanımda yoğun bulanık beyaz su aktığı oldumu acaba? Cihazı 1 saat 2 defa deposunu doldurup boşaltıp öyle kullanmaya başladım. Ancak musluğu açtığımda 1 2 saniye yoğun bulanık beyaz bi su geliyor. Pis bir beyaz değil aslında. Sanki hindistan cevizi filtresi suya yoğunluğunu bırakıyor gibi. Zamanla, kullandıkça geçermi sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: isacubukcu

Merhaba,

http://www.hepsiburada.com/liste/bmb-ro-10-mineral-su-aritma-cihazi-yedek-filtre-seti-kombo-paket/productDetails.aspx?productId=bmbro-10mineral&categoryId=13003364

Yukarıdaki ürünü almıştım dün gelmiş. Akşam kurulumunu yaptım. Kurulum aşaması çok zahmetli olmadı diyebilirim. Suyun tadı öyle çok saf su tadında değilde çeşme suyu tadında. Mineral filtrenin buna belki etkisi vardır. Aslında suyun tadından çok tetkikleri önemli benim için. Genel bir tetkik yaptırmak için kurum araştırıyorum. Sonuçları aktarırım. Birde bu tip cihaz alıpta ilk kullanımda yoğun bulanık beyaz su aktığı oldumu acaba? Cihazı 1 saat 2 defa deposunu doldurup boşaltıp öyle kullanmaya başladım. Ancak musluğu açtığımda 1 2 saniye yoğun bulanık beyaz bi su geliyor. Pis bir beyaz değil aslında. Sanki hindistan cevizi filtresi suya yoğunluğunu bırakıyor gibi. Zamanla, kullandıkça geçermi sizce?

Hemen suyu içmeye başlama en az 7-8 defa doldur boşalt yapmanda fayda var, elemanlardaki imalat artıklarının atılması için.. Bir tds ölçer ve ph metre satınalmanı öneririm. pH 7,5-9 aralığında olmalı ve tds 50'nin altında olmalı.. Çıkış parametreleri bu değerlere geldiği zaman gönül rahatlığıyla içebilirsin. Zaten tadının da değiştiğini farkedeceksin.. Bilgi vermesi açısından bendeki değerler şu an pH 8,3 tds 18ppm (gelen su iski suyu)

• Arkadaşlar daire girişine takılıp evin tüm su ihtiyaçlarını karşılayacak(içme suyu,bulaşık ve çamaşır makinesi vs) en iyi f/p arıtma cihazı hangisidir acaba?
  • @oaston cevap için çok teşekkürler.

herhangi bir su arıtma cihazı alınsa daha sonraki filtre değişiminde filmtech membran takılabilir mi? Eğer takılabiliyorsa neden çok daha fazla ödeyelim. Ben koçtaş'tan

şu ürünü sipariş verdim. Gelince membranın orjinal filmtech olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Orjinal değilse orjinal filmtech filtreyi nereden alabilirim ve maliyeti ne kadar olur?

Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

• quote:

@oaston cevap için çok teşekkürler.

herhangi bir su arıtma cihazı alınsa daha sonraki filtre değişiminde filmtech membran takılabilir mi? Eğer takılabiliyorsa neden çok daha fazla ödeyelim. Ben koçtaş'tan

şu ürünü sipariş verdim. Gelince membranın orjinal filmtech olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Orjinal değilse orjinal filmtech filtreyi nereden alabilirim ve maliyeti ne kadar olur?

koçtaş onlinede alışverişte %5 indirim çeki v.s facebook sayfasında var

https://www.facebook.com/Koctas/app_452920808086238?ref=ts

buradan çek bulup daha uyguna albilirsiniz

250 %5 12.5tl eder :D

• Markapondan canavar denilen modeli aldım umarım memnun kalırım ...
    Deneyimlerimi paylaşırım kullanınca ...
  • arkadaşlar ben şebekeye bağlamak icin gittigid den bir cihaz aldım dolabın icine koydum musluga gden fileksi arıtmaya arıtmadan cıkan ıda musluğun soguk girişine bağladım.
    ama suyun tadı yumuşadı ama kuf tadı vardı. bende filitreler kotu kararına vardım. bizim iş hanındaki arımacıdan 25 mikron filitre ve karbon filitre aldım. girişe 25mikron tortuyu arkasına karbon ve bir karbon
    daha bağladım şu an suyun tadı şişe su ya yakın icimi guzel yumuşak ben mennmunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakirkolsuz -- 21 Eylül 2012; 16:00:40 >
  • quote:

Kullanmaya başladınız mi? Memnun musunuz? Ne kadarda bir filtre değişiyor? Filtre ücreti ne kadar? Ücrete kurulum dahil mi yoksa kendiniz mi kurdunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://www.youtube.com/watch?v=b95_B01mcZA
    Arkadaşlar yukarıdaki video DR MEHMET ÖZ'E ait izleyin bütün arıtma sistemleri hakkında yorumları mevcut..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesimk06

quote:

Kullanmaya başladınız mi? Memnun musunuz? Ne kadarda bir filtre değişiyor? Filtre ücreti ne kadar? Ücrete kurulum dahil mi yoksa kendiniz mi kurdunuz?

Kullanmaya başladım. Gayet güzel bir ürün, malzeme kalitesi gayet iyi. Membran filtrenin üzerinde lifetech yazıyor filmtech yazmıyor ama made in usa yazıyor. Suyun tds degeri 22 ve icimi gayet güzel. Bu is için dünya para bağlamaya gerek yok demekki diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: isacubukcu

Merhaba,

399 tl ye metrodan alınabilirdi...world kart varsa 25 tl puan alırdın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yesimk06

quote:

Kullanmaya başladım. Gayet güzel bir ürün, malzeme kalitesi gayet iyi. Membran filtrenin üzerinde lifetech yazıyor filmtech yazmıyor ama made in usa yazıyor. Suyun tds degeri 22 ve icimi gayet güzel. Bu is için dünya para bağlamaya gerek yok demekki diye düşünüyorum.

Ne kadarda bir filtre değişiyor? Filtre ücreti ne kadar? Ücrete kurulum dahil mi yoksa kendiniz mi kurdunuz? almayı düşünüyorum.damacanadan fenalık geldi.

• Metro Market 11-18 Ekim e-Broşüründeki ilan.

• Bu cihazdan birkaç arkadaşım kullanıyor.İzmir Gaziemir'de üretiliyor.Kurulum ücreti 50.00 TL alıyorlar.Benim araştırmalarımdan ve sorduğum arkadaşlardan anladığım pahalı olanlardan bir farkının olmayışı.Daha önce Metrodan 240.00 TL ye almışlar.Ben de 240.00 TL'ye düşmesini bekliyorum.Düşer mi bilinmez.Zira son zamlarla fırsat bu fırsat her şeye zam geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancantürk

Metro Market 11-18 Ekim e-Broşüründeki ilan.

ters os mos olanlar sudaki bütün mineralleri temizliyor yararlı olanları da yani. o yüzden tavsiye edilmiyor.
    yanlış mi biliyorum?

• Bu ürünlerde sular molekül bazında süzülür ve daha sonraki filtreler ile suda olması gereken faydalı yapılar tekrar eklenir..(kalite bu noktada önemli)

Bu ürünleri alırken dikkat edeceğiniz hususlar;

1- Membran amerikan malı olmalı.(bu teknoloji nasa için üretildi, kaynağı orası)
    2- Suyunuzun basıncı osmos için yeterli değilse motorlu olanı alın
    3- Depo tankı sağlıklı olmalı
    4- Filtreler düzenli olarak değişmeli ve yedek parça sıkıntısı yaşatmamalı

Görünüş olarak aynı olabilirler ama bazılarının kesinlikle farkları olduğundan şüphem yok..

Bu ürünlerin bir avantajıda sadece içme değil yemek, çay gibi kullanımlarda da hem lezzet hem tasarruf sağlamaları..

Ben her eve tavsiye ederim, hastalıkların yüzde 80 i su yoluyla bulaşıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancantürk

Metro Market 11-18 Ekim e-Broşüründeki ilan.

Yedek filtre lazımdı bana, yedeklerin fiyatı çok uygun. Teşekkürler.
  • BMB nin üstteki sistemi 5 aşamalı ... ve 50 tl montaj fiyata dahil değil ...
    Ben aynı markanın 8 aşamalı modelini markapon sitesinden aldım 499 tl montaj ve kargo dahil idi ... Oldukça memnunuz 20 gün oldu gün geçtikçe suyun tadı daha güzelleşti diyebilirim ...
    Yaptığım hesaba göre 1 yılda kendini amorti ediyor ki damacanada çaya kullansanız bile meyve sebze yıkama ve yemekte kullanım avantajı da var bunun ...
    Filtre değişim vakti yaklaşınca 2 takım sipariş etmeyi düşünüyorum, kendim montajını yaparım ... Ki 3 yıllık kullanıma tekabul eder, oda bence yeterli olur fiyat performans açısından ...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.