Şimdi Ara

Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
16
Favori
64.644
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ne alacagimi sasirdim..1300 tl verip bms mi alalim anlamadim..cok para 1300 bence..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caution

    Ne alacagimi sasirdim..1300 tl verip bms mi alalim anlamadim..cok para 1300 bence..

    bms dediğin cihaz ters osmos sa 250 tllik cihazla 1300 tl lik cihaz arasında mebran filtre dışında fark yok dünyada 3-4 mebran filtre üreticisi var bunlar arsındada suyun filtrelemesinde büyük farklar yok
  • yıllar önce pazarlamacılar düdüklü tencere satardı kapı kapı dolaşıp. çok lazım gibi herkes de alırdı sonra tozlu raflarda yerini alırdı. nedense aklıma geldi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: çaylak alpi

    merhabalar adım alper ankarada yaşıyorum RAINSOFT firmasının ECOSOFT isimli cihazıyla ilgili bilgisi olan varmı acaba ürünün peşin fiyatı 1300 tl civarında forumda bu cihazdan hiç bahsedilmiyor iyimidir kötümüdür bilgi yok yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler

    Bu konuyla ilgili bilgisi olan yokmu acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: çaylak alpi

    merhabalar adım alper ankarada yaşıyorum RAINSOFT firmasının ECOSOFT isimli cihazıyla ilgili bilgisi olan varmı acaba ürünün peşin fiyatı 1300 tl civarında forumda bu cihazdan hiç bahsedilmiyor iyimidir kötümüdür bilgi yok yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler

    Bu konuyla ilgili bilgisi olan yokmu acaba
  • Fırsatlardan ziyade sizlere espring su arıtma cihazının en iyisi olduğunu hatırlatmak isterim.Sadece kendisinin sahip olduğu patentlerin sayısı çok fazla.Karbon filtresi ile birlikte UV ışığın birlikte kullanıldığı ilk ve tek cihaz.Forumlarda bakıyorum da kullanıcıların yanlış montajından ya da yanlış bilgilendirilmesinden dolayı insanların gereksiz yere kafası karıştırılıyor.Kesinlikle yer kaplamıyor.Ara bakıma kesinlikle hiç ihtiyacı yok.Bittiği zaman kartuşu yenile yeterli.SU israfı yok.Reçine gibi saçma sapan yöntemlerle suyu tatlandırma yok.Kalsiyum, Magnezyum gibi yararlı maddeleri kesinlikle arıtmıyor.Kurşun ve cıva dahil 140 dan fazla kirletici maddeyi diğer karbon bazlı sistemlerden çok daha etkin bir şekilde yok eder.Partikülleri 0.2 mikrona kadar azaltır.
    Suyun tadını, kokusunu ve duruluğunu geliştirir.
    Hastalığa neden olan ve suda yaşayan bakterileri ve virüsleri % 99.99 dan fazla oranda yok ederek suyun kalitesini ve güvenliğini bir kat daha geliştirir.
    Dünyanın lider su arıtma uzmanları tarafından verilen bağımsız, üçüncü taraf onayına sahiptir. e-Spring performans beyanları yüksek düzeyde itibar sağlayarak ürüne olan güveni artırmaktadır.
    Daha az yer kaplayarak büyük rahatlık sağlar.
    Şık görünüşü ürünün albenisini artırır.
    Düşük kartuş değiştirme maliyeti ürünün değerini yükseltmektedir. Litre başı maliyet daha düşüktür.
    Hem zamanı hem de kaç litre su kullanıldığını izler, tüketicilere kalan filtre ömrünü ve çalışma durumunu tam ve doğru olarak gösterir.
    Filtre değiştirildikten sonra sistem kendini otomatik olarak ayarlar.
    UV lambası ile birim arasında kalın tel bağlantılarına gerek kalmaz (A.B.D. patentli özellik) Güvenilir operasyon; karmaşık elektrik bağlantılarını elimine eden sistem, kartuşun dayanıklı olmasını ve kolay ve güvenilir şekilde çıkarılıp takılmasını sağlamaktadır.
    Anlaşılması kolay simgeler/ grafikler kullanarak kalan Filtre ömrünü ve sistemin durumunu gösterir. Kurulma esnekliği birimin en uygun yere kurulmasına olanak verir.
    Kurulma gereksinimine uyum sağlamak için borular kesilebilir. Kompakt birim pek çok musluğa kolayca bağlanabilir.İş sağlık olunca kesinlikle en iyisi espring.




  • bu lifetech markayı alan birinin şikayet var da cihazın bakteri urettigini soledigini okumuştum..
  • Geçtiğimiz hafta yaşadığımız bir olayı paylaşmak istiyorum. Burda konusulan cihazları bilmem, sistemlerinden anlamam ama sadece paylaşmak istedim.

    Bir yakınımın iş yerinde perşembe akşamı yangın cıktı. Ertesi gun itfaye raporunda yangının sebebinin su arıtma cihazı olduğu yazıyordu. Marka modelini hatırlamıyorum ama kötü sans iste, gece cihaz patlamıs ve mutfakta her taraf kül, muayehane olarak kullanılan ev şuan kullanılamaz durumda. Allahtan pilastik cok is çıkartarak yandıgı için ve yangın saat 23 sularında çıktığın için olen yada yaralanan olmadı. Ya orası ev olarak kullanılsaydı yada gece daha gec saatlerde olsaydı..

    Sadece diyeceğim fikrimce tabi alınacak cihaz ne olursa olsun ya mümkün oldugunca fişte birşey bırakmamalı, ya tesisat ile ilgili yapılması gerekli güvenlik gerekleri yerine getirilmeli ( kaçak akım rölesi vs.) vede yine mümkün oldugunca fiyatı ucuz diye kalitesiz mallar alınmamalı.. Sonucları bizim yaşadıgımız gibi vahim olabiliyor..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: svevo

    Lütfen okuyunuz.

    http://www.annelikokulum.com/2012/07/damacana-ve-aritma-sulari-hakkinda-cok.html

    Kendi sektöründeki hileleri doğru bir şekilde anlatmış fakat kimya ve arıtma sistemleri üzerine bilgisinin yetersiz olduğu belli.

    İşin sadece inorganik (mineral) kısmından bahsetmiş halbuki son kriz suyun hijyeninden ortaya çıkmıştı, yazıda suyun mikrobiyolojisine dair bir cümle göremedim, bakanlık suyun mineral oranlarından bahsetmediki, damacana sularda hastalık yapıcı(dışkıda bulunan) koliform ve e.coli tespit edildiğini açıkladı.

    Ayrıca sektörüne rakip olduğu için doğal olarak kötüleme psikolojisiyle sadece arıtma piyasasının gerçekten bir satış yanlışı olan pazarlama hileleri açığını kullanabilmiş. Yazıdaki bir ikilem de gözden kaçmıyor, bir yandan saf su çıkardığı için arıtma sistemleri tavsiye edilmezken öte yandan vücuda gerekli kalsiyumun bir çay kaşığı yoğurttan alınması tavsiye edilmiş..

    Son olarak şahsen denetimsizliğin standart olduğu bir ülkede tanımadığım ellerden binde bir bile olsa BPA, koliform ve e.colili su alacağıma kendi elimle ürettiğim saf H20'yu tüketmeyi tercih ederim..




  • Taksit ve kargo bedava imkanlarından dolayı hepsiburadadan BMB RO-10 + Mineral Su Arıtma Cihazı + Yedek Filtre Seti (KOMBO PAKET) aldım.
    Filtresi BMB firmasının kendi üretimleri imiş. Yada uzak doğudan getirip kendi markalarını yapıştırıyorlar bilemiyorum. Geldiğinde suyu analiz ettirip duruma göre filmtec membran alıp takacağım. (nerde analiz ettirebilirim?) Sizleri de bilgilendiririm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isacubukcu

    Taksit ve kargo bedava imkanlarından dolayı hepsiburadadan BMB RO-10 + Mineral Su Arıtma Cihazı + Yedek Filtre Seti (KOMBO PAKET) aldım.
    Filtresi BMB firmasının kendi üretimleri imiş. Yada uzak doğudan getirip kendi markalarını yapıştırıyorlar bilemiyorum. Geldiğinde suyu analiz ettirip duruma göre filmtec membran alıp takacağım. (nerde analiz ettirebilirim?) Sizleri de bilgilendiririm.




    http://www.markapon.com/firsat/ro10-su-aritma-cihazi/3555
    canavar modeli markaponda aynı fiyata.




  • Markapon dan alım işlemi yapılamıyor. Tükenmiş sanırsam uzun süre önce.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isacubukcu

    Markapon dan alım işlemi yapılamıyor. Tükenmiş sanırsam uzun süre önce.

    yoo yapılıyor.
    http://www.markapon.com/firsat/ro10-su-aritma-cihazi/15527
  • alla alla haketen ne fark var verdiğim iki link arasında ilkinde alınmıyor. ama ilkine 1125 den 499 oldu yazıyor. ikincisi 850 den düşmüş yazıyor.
    http://www.markapon.com/firsat/ro10-su-aritma-cihazi/3555
    http://www.markapon.com/firsat/ro10-su-aritma-cihazi/15527
  • evet sonradan verilen link ile alınabiliyor. Zaten hepsiburadaki ile aynı cihaz fakat markapon da birkaç filtre fazla var hepsiburada da yedek filtre var birkaç filtre eksik.
  • koçtaşta 250 tl'ye olan şu cihazı anlayan arkadaşlar tavsiye eder mi acaba?

    http://www.koctas.com.tr/product/LT-2B-5-Filtreli-Su-Aritma-Sistemi/5699-10302/



    quote:

    "• 75 GPD Filmtech membran filtre
    • 280 lt. günlük kapasite
    • 5 aşama Reverse Osmosis (RO) sistem
    • Quick Shut Off valf
    • 3,2 Gallon NSF standartlarında su tankı 12 lt.
    • Krom musluk NSF onaylı
    • 10"" tek O Ring Havuz sistemi
    • 1/4 küresel vana hat alma uzatması
    • 6 metre bağlantı hortumu 1/4 6,3 mm.
    • Özel üretim Post Karbon tatlandırıcı
    • Housing filtreler
    • Kolay kurulum
    • 12 lt. tank kapasitesi
    • Pompasız
    • Membran tipi Amerikan
    • Yükseklik: 46 cm. Genişlik: 38 cm. Derinlik: 22 cm.
    • Sanayi Bakanlığı Onaylı
    Nasıl çalışır?
    • Basınçlı su, gözenekleri milimetrenin milyonda birinden daha küçük olan membran gözeneklerden geçirilerek ayrıştırır
    • Membran modülünün bir girişi, iki çıkışı bulunur
    • Basınç sayesinde membran gözeneklerden geçebilen su, arıtılmış su çıkışından, geçemeyen karışımlı su ise atık su çıkışından atılır
    • Bu işlem sırasında suda bulunan çözünmüş maddelerin % 90'ından fazlası, mikroorganizmalar ve zararlı maddelerin tamamı atık su ile dışarı atılarak sağlıklı mineral yapısıyla suyun özü elde edilir
    2 Yıl Garantili"





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___Murat___ -- 12 Eylül 2012; 18:10:18 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

    quote:

    Orijinalden alıntı: römercan

    Ters osmos filtreli tercih etmeyin saf suya dönüştüren arıtmalar mineralleri yok eder ve hiçbir işe yaramaz içtiğiniz su 1500 lüklerden var evde marka felan vermeyeceğim karbon filtre ve ultraviole ışın kullanıyor her türlü deneyi yaptım elektroliz de dahil mineralleri en iyi koruyan bu şuan ve biraz araştırma yaparak daha sağlıklı arıtma kullanmanızı öneririm.

    Bu arada arıtma suyun tadını başta sevmeyeceksiniz ama hangimize sebzenin tadı hamburgerden iyi geliyor ki ? Sağlık önde gelir

    hangisi bu demişsin ama? ayrıca mineralleri yok eder diyorsun da öyle kaybedilecek birşey yok diye çok yerden duydum. Yediğin içtiğin başka herşey de var mineral..

    son 15 günde yurtdışında 3 şehir gezdim.

    gördüğüm; bizim içtiğimiz içme suları (damacanaların) 1,5 litresi 0.25-0.30 euro. taş çatlasın 0.50 euro.

    ama içinde mineral, kalsiyum, vs. bulundurulan suların sadece yarım litrelikleri bile metrolardaki otomatlarda, sokaklardaki büfelerde, süpermarketlerde 1,5-2 euro arasında değişiyor.

    "adamlarda bira ve şarap sudan ucuz" ve "sularının tadı da bozuk bunların" diyordum ki, meğer biz çok saf ve faydasız su içiyormuşuz.

    ve evet, içine ilave madde eklendiğinde yada olan mineraller çıkartılmadığında tadları aynen bizim çeşme sularımıza benziyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ___Murat___

    koçtaşta 250 tl'ye olan şu cihazı anlayan arkadaşlar tavsiye eder mi acaba?

    http://www.koctas.com.tr/product/LT-2B-5-Filtreli-Su-Aritma-Sistemi/5699-10302/



    quote:

    "• 75 GPD Filmtech membran filtre
    • 280 lt. günlük kapasite
    • 5 aşama Reverse Osmosis (RO) sistem
    • Quick Shut Off valf
    • 3,2 Gallon NSF standartlarında su tankı 12 lt.
    • Krom musluk NSF onaylı
    • 10"" tek O Ring Havuz sistemi
    • 1/4 küresel vana hat alma uzatması
    • 6 metre bağlantı hortumu 1/4 6,3 mm.
    • Özel üretim Post Karbon tatlandırıcı
    • Housing filtreler
    • Kolay kurulum
    • 12 lt. tank kapasitesi
    • Pompasız
    • Membran tipi Amerikan
    • Yükseklik: 46 cm. Genişlik: 38 cm. Derinlik: 22 cm.
    • Sanayi Bakanlığı Onaylı
    Nasıl çalışır?
    • Basınçlı su, gözenekleri milimetrenin milyonda birinden daha küçük olan membran gözeneklerden geçirilerek ayrıştırır
    • Membran modülünün bir girişi, iki çıkışı bulunur
    • Basınç sayesinde membran gözeneklerden geçebilen su, arıtılmış su çıkışından, geçemeyen karışımlı su ise atık su çıkışından atılır
    • Bu işlem sırasında suda bulunan çözünmüş maddelerin % 90'ından fazlası, mikroorganizmalar ve zararlı maddelerin tamamı atık su ile dışarı atılarak sağlıklı mineral yapısıyla suyun özü elde edilir
    2 Yıl Garantili"




    yok mu cevap verebilecek olan acaba?




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.