Şimdi Ara

Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
15
Favori
65.026
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: real_agabey

quote:

Orijinalden alıntı: schumy1356

quote:

Orijinalden alıntı: real_agabey

Benim sorunum kireç ve klor fazlasıyla.
    Daire su girişine takılan modellerde kullanılan kristal sağlığa zararlımıdır.

Daire ana girişine takılan kristal diye adlandırdığınız madde silifozdur ve insan sağlığına zararlı değildir. Ama tek başına silifoz klor ve kireçle ilgili sorunları ortadan kaldırmaz.

http://www.hepsiburada.com/liste/bmb-1000-nano-ev-ana-giris-su-aritma-sistemi/productDetails.aspx?productId=hrbmb-1000&categoryId=13003364&SKU=HRBMB-1000&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dhrbmb-1000%26fh_lister_pos%3d5%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dbmb%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dsearch

O probleminizle ilgili de belirttiğim ürün işinizi tamamiyle görecektir.

Öncelikle ilginize teşekkür ederim.
    Su saatinin olduğu yerde bahettiğiniz ürünü montajlama şansım yok.
    Benim bahsettiğim ürünü ise sağlıkla ilgili en ufak şüphe varsa çamaşır ve bulaşık makinası önüne yoksa ana girişe taktırmayı düşünüyorum.

Evinizin tesisatının içerisinde bir adet vana varsa oraya da takabilirsiniz.

Önceden de dediğim gibi tortu, klor, organik kimyasallar ve kireçle ilgili bütün problemlerinizi silifoz veya polifosfat çözemez. Sağlığa zararlı da değildir, silifoz havuz sektöründe de sıklıkla kullanılan bir ürün. Öyle olsaydı havuza giren herkeste sorunlar yaşanabilirdi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schumy1356 -- 7 Aralık 2012; 17:05:04 >

• Bebegimizde oldugu icin ekstra duyarliyiz. Malesef onerdiginiz urunu kullanma sansim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Waterlife aritma cihazi kullanan varmi aramizda arkafaslar

1 ay deneme suresi varmis

Bmb ile arasinda kaldim

aynen bende yorumlara bakarak ikisinin arasında kaldım. daha önceden waterlife i biliyorum. kullanan yakınlarım var. çok pahalı ama kontrollerini 6 ayda bir kendileri yapıyor. filtre değişimlerini de kendileri yapıyor. tezgahı kendileri deliyor. taşınma durumunda ücret almadan kendileri gelip taşıyor. kısacası hiçbirşeyine karışmıyorsunuz. filtresi filmtec mi hiçbir bilgim yok. pompası var zannedersem. 5 filtreli. http://forum.donanimhaber.com/m_59019028/tm.htm edindiğim bilgiler buradan.

BMB nin sivas ta kurulumunu yapan var mı acaba? filtreleri filmtec in mi? amerkikan malı mı?

aslında damacanadan en iyisi olurdu ama gördüklerim duyduklarım içimi bulandırıyor. millet benzin bidonu olarak kullanıyor muş. geçenlerde bir evde sigara izmaritlerini atmışlar içip içip. cık cık. bu damacanalar nasıl temizleniyor o da meçhul Allah Allah ne yapcaz yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatpo -- 9 Aralık 2012; 23:39:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fatpo

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Waterlife aritma cihazi kullanan varmi aramizda arkafaslar

1 ay deneme suresi varmis

Bmb ile arasinda kaldim

aynen bende yorumlara bakarak ikisinin arasında kaldım. daha önceden waterlife i biliyorum. kullanan yakınlarım var. çok pahalı ama kontrollerini 6 ayda bir kendileri yapıyor. filtre değişimlerini de kendileri yapıyor. tezgahı kendileri deliyor. taşınma durumunda ücret almadan kendileri gelip taşıyor. kısacası hiçbirşeyine karışmıyorsunuz. filtresi filmtec mi hiçbir bilgim yok. pompası var zannedersem. 5 filtreli. http://forum.donanimhaber.com/m_59019028/tm.htm edindiğim bilgiler buradan.

BMB nin sivas ta kurulumunu yapan var mı acaba? filtreleri filmtec in mi? amerkikan malı mı?

aslında damacanadan en iyisi olurdu ama gördüklerim duyduklarım içimi bulandırıyor. millet benzin bidonu olarak kullanıyor muş. geçenlerde bir evde sigara izmaritlerini atmışlar içip içip. cık cık. bu damacanalar nasıl temizleniyor o da meçhul Allah Allah ne yapcaz yahu.

Sivas'ta yetkili teknik servisimiz mevcut. Kurulum için onlar size yardımcı olacaklardır ürünü satın almanız halinde. Filmtec membran ise herkesin dilinde dolaşan bir şehir efsanesinden öte değildir. Evet Filmtec kalitelidir ama şebeke suyunda veya çok kötü olmamak şartıyla kuyu suyunda bütün membran filtreler aynı arıtma kapasitesini gösterebilmektedir. Bizim ürettiğimiz filtreler de Amerikan çarşaflıdır, dow firmasından aldığımız çarşaflarla BMB adına üretim yaptırmaktayız.

Burada bakmanız gereken şey filtrelerin fiyatlarıyla beraber değişim süreleri olacaktır. Normal şartlar altında bizim ürünlerimizde her sene tüm filtreleri (membran dahil) değiştirmeniz gerekmekte. Bu süre size kısa gelebilir fakat bunun mantığını da şu şekilde açıklayabilirim;

Membran filtreyi 2 yıla kadar kullanabilirsiniz fakat bunu sağlayabilmek için cihazın atık su oranını yükseltip membran filtreye daha az yüklenmeniz gerekir ki bunu yaptığınızda ayda minimum 15 TL daha fazla su parası ödersiniz. 15X12 = 180 TL yılda daha fazla su parası ve daha fazla israf demektir. Yani 2 senede 1 kere filtre değiştiriyorsunuz ama o para sizden zaten çıkıyor. Ayrıca 6 ayda 1 ödemeniz gereken ön filtre maliyetini de eklemiyorum buna.

Ayrıca bakmanız gereken başka bir özellik de su kalitesi. Sizden kurulumda para alınmıyor, taşınmada para alınmıyor veya hediyeler veriliyor diye alacağınız cihazın su kalitesini göz ardı etmemeniz gerekiyor.

Yukarıda bahsetmiş olduğunuz üründe suya mineral kazandıran malesef hiçbir filtre yok. Post karbon filtre adıyla bahsedilen filtre tamamiyle tank içerisinde bekleyen suyun tadında değişiklik olmasın diye sisteme eklenmiş ve bütün su arıtma cihazlarında standart olarak kullanılan bir filtre. Yani Amerikan Filmtec de olsa, x bir markanın filtresi de olsa mineral olarak çok yüksek oranda su elde edemiyorsunuz 5 aşamalı sistemlerde. Su sağlıksız değildir ama mineral istiyorsanız da 7 veya 8 aşamalı bir cihaz almanız gerekmekte kısacası.

Filtre değişimlerinizi sizin için biz takip ediyoruz. Online servis programımız sayesinded ürününüzün kurulumndan 1 sene sonrasında sizi arayıp filtre değişimiyle ilgili bilgilendiriliyorsunuz. O kadar zor birşey değil bunu yapmak, ama tabi binlerce müşteriniz olunca profesyonel çözümler üretmeniz gerekiyor.

Damacana olayına da hiç girmek istemiyorum. İnsanların bilinçlenebilmesi için illaha ki birine ciddi bir zarar gelmesi bekleniyor sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schumy1356 -- 10 Aralık 2012; 8:38:15 >

• Ayrıca Waterlife konusunda arkadaşın yazdığı yorum çok inandırıcı.

"Bunun yanı sıra Türk Hava Kuvvetleri,Kartal Belediyesi,Ardeşen Belediyesi,Kumluca Belediyesi,Akyurt Belediyesi,METRO Gross Marketleri(ki kendi mağazasında 800TL ye çin malı arıtma satıyor),FULL Benzin istasyonları,TOTAL,Petrol Ofisi,Samanyolu TV,ZAMAN Gazetesi,Sürat Kargo,Çalık Holding,Rodi Mood,ARÇELİK (Avcılar Fabrk.) daha hatırlayamadığım birçok firmada görmeniz mümkündür. "

Metro'da satılan ürünün fiyatını buradan görebilirsiniz. Arkadaşın ne kadar inandırıcı ve güvenilir olduğu çok açık ortada. Waterlife gibi iyi firmaların böyle işbilmez kişilerle çalışması gerçekten fiyasko.
  • Uzak durun kardeşim tamamen duzmece
  • bu cihazların işe yaradığından şüpheliyim
  • BMP markasını kullanan biri olarak söylüyorum gayet güzel arkadaşlar. Düzmece falan değil. Denemeden bilmeden yorum yapıp kimseyi yanlış yönlendirmeyin. 1 yıl önce Metro'dan almıştım ve damacana derdinden kurtulduk bunun sayesinde. Su sebili için sebil üstü tankı var. Otomatik olarak dolduruyor. Suyun tadına gelirsek, benim çok hoşuma gidiyor. Tabi bu göreceli bir durum. Yani cihazlar işe yarıyor. Fabrikası İzmir - Sarnıç'da gidip bizzat kendim gördüm hatta tankı oradan almıştım. İzmir'de olanlar gidip bilgi alabilirler fabrikadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technosoft

Uzak durun kardeşim tamamen duzmece

Neyi düzmece yahu :) Ya da şöyle sorayım düzmece olacak neyi var ki bu sistemlerin ?
    Tıp doktoruyum ben ve bir süredir evimde arıtma sistemi kullanıyorum ...
    Bu sistemlerin yaptığı suyu en basit tabiri ile süzmek ... Yani bunun düzmece olacak bir tarafı yok herşeyden önce ...
    Kurulumdan sonra iki kez arıtmadan çıkan suyu analiz ettirdim ... PH ve sertlik olarak ideal sınırlarda çıktı ve hiçbir mikroorganizma üremedi, yani verdiği suyun içinde hiçbir mikrop yok ... Benimde istediğim bu zaten daha başka ne beklenir ki su arıtma cihazından ? Şifalı, sihirli, kısmet açan renkli su mu bekliyorsunuz da düzmece dediniz :)
  • 1 ay kadar oldu kullanıyorum. bence parasını hak eden bir. ürün 5 filtre den süzülüp gelen suyun içimi hafif ve yeterli.

sadece kurarken hortum klips leri hoşuma gitmedi. iki sefer taktım su sızdırdı. son denemede oldu şimdi sorun yok.

kurulumu ücretsiz olaydı eyiydi..
  • quote:

Neyi düzmece yahu :) Ya da şöyle sorayım düzmece olacak neyi var ki bu sistemlerin ?
    Bu sistemlerin yaptığı suyu en basit tabiri ile süzmek ... Yani bunun düzmece olacak bir tarafı yok herşeyden önce ...
    Kurulumdan sonra iki kez arıtmadan çıkan suyu analiz ettirdim ... PH ve sertlik olarak ideal sınırlarda çıktı ve hiçbir mikroorganizma üremedi, yani verdiği suyun içinde hiçbir mikrop yok ... Benimde istediğim bu zaten daha başka ne beklenir ki su arıtma cihazından ? Şifalı, sihirli, kısmet açan renkli su mu bekliyorsunuz da düzmece dediniz :)

Hocam dünya sağlık örgütünün gene uzmanların bir sürü açıklaması var. Bizim evede geldiler. Bardaklara su koyup elektirik verdiler sonrada çıkan manzaraya siz bunu içiyorsunuz dediler. Musluktan 20 senedir su içiyorum. O gösterdiği şeyi içşem ikinci gün hakkı rahmetime kavuşurdum. Suyun içinde elektirikle tepkimeye giricek birşey kalmadıki kendi arıttığı su tertemiz kaldı. Büyükşehirler özelleşmiş su şirketlerine suyu sağlıklı içilebilir şekilde arıtıp teslim ediyor. İçersiniz içmezsiniz ayrı konu. En iyi arıtma cihazıları bile 2 nci aydan sonra kaliteli arıtma yapamıyor yaptığınız anlık test ne kadar gerçekçi. Su arıtma cihazının pazarlamacılarıda cihazlarıda hepsi dümen. İçtimde tadı çok güzeldi yok çayda çok güzeldi. Ya tadına bakarak birşeyin güzel olduğuna nasıl karar verilebilir bu kadar düz mantıkmı olur. İnsan vucudunun yüzde 70 i su hocam zaten . Bizim için olmazsa olmaz. Yaşlılara çoçuklara içirmeyin kemik erimesine yol açıyor diye bas bas bağırıyolar. İçtiğin sudaki mineralleri besinleri filtreledikten sonra bunun bir doktor olarak nasıl sağlıklı olduğunu söyleyebilirsiniz. Kafadan atmıyorum biraz araştırma yapmak yeterli. Burda 100 yorumun 70 i satıcılardan veya yandaşları tarafından yapılıp insanlar kandırılıyor. Adam babasının malı gibi savunup sonrada ya benim bir alakam yok ben firmayı tanımıyorum diyor pişkince ve bunada inanılıyor.

Buda kendi çektiğim foto

Saf su elektirikle tepkimeye girmez Bardaklarda kirli diye gösterilen şey vücüdumuza lazım olan minerallerin elektirikle tepkimesinden ortaya çıkıyor. Pazarlamacılarda bu kötü görüntüyü haa bak sen görmüyorsun ya sineye çekip içiyorsun diyor. Lan ben bunu 20 senedir içiyorum. Çıkarkende evde çoçuğunuz var ben gerekli uyarıları yaptım benden çıktı artık mesuliyet sizin diyerek veya demeye çalışarak resmen sizi zan altında bırakıp zayıf noktanızdan vuruyorlar. Bu benim tabi şahsi görüşüm tabi ben evime sokmam. Gelip burdada satıcıyla üreticiylede polemiğe girmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalçın Ç. -- 7 Ocak 2013; 10:25:51 >

• quote:

quote:

Hocam dünya sağlık örgütünün gene uzmanların bir sürü açıklaması var. Bizim evede geldiler. Bardaklara su koyup elektirik verdiler sonrada çıkan manzaraya siz bunu içiyorsunuz dediler. Musluktan 20 senedir su içiyorum. O gösterdiği şeyi içşem ikinci gün hakkı rahmetime kavuşurdum. Suyun içinde elektirikle tepkimeye giricek birşey kalmadıki kendi arıttığı su tertemiz kaldı. Büyükşehirler özelleşmiş su şirketlerine suyu sağlıklı içilebilir şekilde arıtıp teslim ediyor. İçersiniz içmezsiniz ayrı konu. En iyi arıtma cihazıları bile 2 nci aydan sonra kaliteli arıtma yapamıyor yaptığınız anlık test ne kadar gerçekçi. Su arıtma cihazının pazarlamacılarıda cihazlarıda hepsi dümen. İçtimde tadı çok güzeldi yok çayda çok güzeldi. Ya tadına bakarak birşeyin güzel olduğuna nasıl karar verilebilir bu kadar düz mantıkmı olur. İnsan vucudunun yüzde 70 i su hocam zaten . Bizim için olmazsa olmaz. Yaşlılara çoçuklara içirmeyin kemik erimesine yol açıyor diye bas bas bağırıyolar. İçtiğin sudaki mineralleri besinleri filtreledikten sonra bunun bir doktor olarak nasıl sağlıklı olduğunu söyleyebilirsiniz. Kafadan atmıyorum biraz araştırma yapmak yeterli. Burda 100 yorumun 70 i satıcılardan veya yandaşları tarafından yapılıp insanlar kandırılıyor. Adam babasının malı gibi savunup sonrada ya benim bir alakam yok ben firmayı tanımıyorum diyor pişkince ve bunada inanılıyor.

Buda kendi çektiğim foto

Saf su elektirikle tepkimeye girmez Bardaklarda kirli diye gösterilen şey vücüdumuza lazım olan minerallerin elektirikle tepkimesinden ortaya çıkıyor. Pazarlamacılarda bu kötü görüntüyü haa bak sen görmüyorsun ya sineye çekip içiyorsun diyor. Lan ben bunu 20 senedir içiyorum. Çıkarkende evde çoçuğunuz var ben gerekli uyarıları yaptım benden çıktı artık mesuliyet sizin diyerek veya demeye çalışarak resmen sizi zan altında bırakıp zayıf noktanızdan vuruyorlar. Bu benim tabi şahsi görüşüm tabi ben evime sokmam. Gelip burdada satıcıyla üreticiylede polemiğe girmem.

Selam güzel söylüyorsun çeşmeden akan suyun icinde neler var neler yok hic kimseye makmadan tahlil yaptırdınmı böbrek yetmezligi olan kimselerin cogu sulardan meydana gelen hastalıklardan senelerden beri damacana su kullanıyoruz ondada neler var neler su membagında temiz ama taşınırken veya dagıtılırken araclarda sıcaklıgın 70 dereceye kadar cıktıgı ortamda damaca veya plastik sişedeki bütün kimyasallar suya geciyor bizde o suyu kana kana iciyoruz .ceşme suyuna gelince cogu apartmanlarda depo var bu depoların bazıları sac depolar ve ici pas camur pislik icinde o suyu icmek bir tarafa yıkanmak bile zararlı .hatta dogru bildigimiz suyu kaynatında icin dedikleri bile yanlış bir uygulama oldugunu yeni ögrendik.piyasada arıtma işi uzmannı cok az iyi araştırmak lazım satıcıların cogunun sattıgı malın nasıl calıştıgını nasıl arıtma yaptıgını bilmedigi ortada bir şey uydurmuşlar bardakda suyu gösteriyorlar sanki yeni buluş yapmışlar gibi peki diyorsun suyun icinde ne var söyle bakalım ses yok.arıttıkları suyu gösteriyorlar bunun icinde ne yok diyorsun ses yok .ama benim nacizane tavsiyem kötü suyu icip kanser olacagıma iyi suyu iciyim eksik mineralleride yiyecek ve iceceklerden alayım.saygılarımla

• bu mineral isi tekrar tekrar konusuldu

RO cok zararlı partikulleri suzuyor, bunun yanında faydalı minerallerinde %95ini suzdugunude makalelerde gorebilirsiniz

fakat hala en iyi filtreleme sistemi oldugu gercegini degistirmez

mineral konusunu mineral filtre ile halletmek mumkun
    bunun haricinde mineraller vucuda sadece su yoluyla alınmıyor yedigimiz ictigimiz herseyde mineral var...
  • cihazları pazarlayanların yaptıkları şaklabanlıklar olabilir, ama bu beni ilgilendirmiyor ...
    Ters ozmos sistemi nasa tarafından geliştirilmiş bilimsel olarak kanıtlanmış bir metod su arıtımı için ...
    Sudaki yararlı mineraller de arıtılıyor kısmı evet doğru ama sudan gelecek mineral emin olun diğer yollardan besinlerden aldığımız mineralin yanında çok çok cüzi bir miktar ...
    Kısaca şöyle söyleyeyim bol mineralli kaynak suyu içseniz bile 1 aylık içtiğiniz su ile alacağınız magnezyum yarım kilo kirazda mevcut ... Hemen tüm mineraller için bu geçerli ...
    Kısaca mineralsiz su sağlıksız sudur diyen de şaklabandır aslında ... Ayrıca 7-8 aşamalı olanlar suya mineralde ekliyor ... Mineral eksikliği bakımından suyun risk teşkil etmesi ancak bebek ve yaşlılarda söz konusu olabilir o da genellikle iyi beslenemeyen, beslenme sorunu olan toplumlarda ...
    Velhasıl su arıtma cihazını üretenler, pazarlayanlar, reklamını yapanlar şaklaban, dolandırıcı vs olsalar bile ters ozmos sistemi içme suyu için çok sağlıklı ve güvenilir bir yöntemdir bundan emin olabilirsiniz ...

• quote:

Orijinalden alıntı: TuzsuzDELiBEKiR

cihazları pazarlayanların yaptıkları şaklabanlıklar olabilir, ama bu beni ilgilendirmiyor ...
    Ters ozmos sistemi nasa tarafından geliştirilmiş bilimsel olarak kanıtlanmış bir metod su arıtımı için ...
    Sudaki yararlı mineraller de arıtılıyor kısmı evet doğru ama sudan gelecek mineral emin olun diğer yollardan besinlerden aldığımız mineralin yanında çok çok cüzi bir miktar ...
    Kısaca şöyle söyleyeyim bol mineralli kaynak suyu içseniz bile 1 aylık içtiğiniz su ile alacağınız magnezyum yarım kilo kirazda mevcut ... Hemen tüm mineraller için bu geçerli ...
    Kısaca mineralsiz su sağlıksız sudur diyen de şaklabandır aslında ... Ayrıca 7-8 aşamalı olanlar suya mineralde ekliyor ... Mineral eksikliği bakımından suyun risk teşkil etmesi ancak bebek ve yaşlılarda söz konusu olabilir o da genellikle iyi beslenemeyen, beslenme sorunu olan toplumlarda ...
    Velhasıl su arıtma cihazını üretenler, pazarlayanlar, reklamını yapanlar şaklaban, dolandırıcı vs olsalar bile ters ozmos sistemi içme suyu için çok sağlıklı ve güvenilir bir yöntemdir bundan emin olabilirsiniz ...

Size katılıyorum ben 3 aydır kullanıyorum almadan evvel cok araştırdım sorularıma beni tatmin eden ve mantıklı ve dogru cevap veren işin uzmanını buldum şimdi cok memnunum ara sıra suyun analizini yaptırıyorum güzel cıkıyor günde 1 tane maden suyu iciyorum mineral takviyesi icin arıtmada 8 filitre oldugu icin mineral takviyesi yapıyor .saygılarımla

• quote:

quote:

Buda kendi çektiğim foto

technosoft bey, sizin evinizin su boruları hijyenik olabilir, şehir şebekenizden gelen suyunuz da temiz olabilir, içtiğiniz su temiz sağlıklı ve güvenilir olabilir ama herkesin öyle değil. ayrıca kapı kapı dolaşan da var, dolaşmayan da var. bu sizin için bir ölçü yada tercih ise tabi. arıtma olayı tüm dünyada kullanılan bir sistem. gerek avrupa gerek amerika gerekse arap ülkelerinde arıtma işi en baştan şebekelerden yapılıyor. keşke arıtmaya gerek duyulmasaydı. keşke damacanalara güven olsaydı.

• Arkadaşlar arıtma suya karşı değilim ancak bu konuda işin uzmanlarının belirttiği bir husus var. Devamlı aynı suyu içmeyin bir iki ayda içtiğiniz suyu değiştirin dediklerini tv den izledik. Ayrıca yine bazı uzmanların belirttiği bir görüş te sudaki minarellerin kanımıza sadece sudan alınabileceğidir. Diğer gıdalardan kana faydalı olan minerallerin sadece su dan alınabildiği bir tespit yapılmıştır. Gıdalardan alınan minerallerin kana aktarılmadığı bir görüş sözkonusudur. Bence temiz, doğal bol mineralli sular ülkemizde hala daha mevcuttur. Ben şahsen fırsat buldukça bu suları kullanma gayreti içersindeyim. Ama şüphesiz evlerimizdeki akan musluk sularına da güvenmek yalnış olur kanatindeyim.
  • Ben 5 yıldır kullanıyorum, tamir kısmı ile ilgili de kendi çapımda usta oldum. Tüm kardeşlerime satın alıp taktım. Bir kaç ay önce Amerikadaydım ve neredeyse her evde bu cihazdan var.
    Tavsiyem sakın gidip markalılara para vermeyiniz. İçindeki filtreler kaliteli olduktan sonra tüm parçalar aynıdır. En önemli kısım Membran ve Filmtec marka çok çok iyidir.Bunun dışında ön filtreleride kaliteli markalar kullanırsanız atık su da azalırken membran ömrü ve suyun kalitesi artar.
    Asıl mesaj yazma nedenim şu yazıydı:

Prof. Dr. Osman Müftüoğlu / Yaşasın Hayat / Sayfa:47
    Normal bir erişkinin günde 1.5-2 litre suya ihtiyacı vardır. Susamak, vücudun suya ihtiyacı olduğunun göstergesidir. Ancak susamasanız bile günde 6-8 bardak su içmeniz önerilir. Sporcuların, sıcak yerlerde ya da yüksek rakımda yaşayanların suya daha fazla ihtiyacı vardır.

İçeceklerimizin çoğunun ana maddesi sudur. Ancak alkol ve kafeinli içecekleri bunun dışında tutmak gerekir. Çünkü bu içecekler idrar söktürücü özellikleri nedeniyle, vücudun su ihtiyacını karşılamaktan çok, vücuttan su atılmasına neden olurlar. En iyisi vücudun su ihtiyacını diğer içeceklerle değil, temiz suyla karşılamaktır.

Temiz su içmek süratle artan çevre kirliliği koşullarında son derece önemli hâle gelmiştir. Tükettiğiniz suyun, kaynağından size ulaştığı süreye kadar temiz olup olmadığını, hijyenik koşullarda bulunup bulunmadığını kontrol edin. Kullandığınız suyun doğal kaynak suyu mu, özel yöntemlerle temizlenip yumuşatılmış şehir suyu mu olduğunu araştırın. Yetkililer tarafından kontrollerinin düzenli olarak yapılıp yapılmadığı konusunda da uyanık bulunun.

Evlere monte ettireceğiniz "reverse osmosis" su arıtma sistemiyle şehir suyunu arıtarak elde edeceğiniz suyu güvenle içebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fktanik -- 26 Ocak 2013; 10:05:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Too-Xaris

quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

Bu damacana skandali çıktıktan sonra Ahaberde galiba program vardi bu tip arıtma cihazlarinin sadece para tuzagı oldugunu söylüyordu ordaki uzmanlar.
    Nekadar dogru bilmiyorum bu konuyu. bende ciddi şekilde düşünüyordum ama vazgeçtim almaktan.

ustat haberlerde kim konusmussa bence yalan konuşmuş. bende inanmıyordum arıtma cıhazının ışe yarayacagını. 10 ay once edırneye zıyaretıne gıttıgım bır arkadasımda gordum. ıstanbula donunce hemen aldım. damacanalara veda edeli uzun zaman olldu.10 aydır mıs gıbı su ıcıyorum. kesınlıkle ıse yarıyor. kayın pedere, kardeşime de aldırdım.
    buda aldıgım urun.
    http://urun.gittigidiyor.com/ev-dekorasyon-bahce/reverse-osmosis-pompali-su-aritma-cihazi-tds-58799181
    satıcısı 10 numaradır. tavsye ederım. belki dıger satıclarda ıyıdır ama hep bu satıcıdan aldım. desteği cok ıyıdır.

verdiniz likte urun satilmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: balıkonur

quote:

Orijinalden alıntı: Too-Xaris

quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

Bu damacana skandali çıktıktan sonra Ahaberde galiba program vardi bu tip arıtma cihazlarinin sadece para tuzagı oldugunu söylüyordu ordaki uzmanlar.
    Nekadar dogru bilmiyorum bu konuyu. bende ciddi şekilde düşünüyordum ama vazgeçtim almaktan.

ustat haberlerde kim konusmussa bence yalan konuşmuş. bende inanmıyordum arıtma cıhazının ışe yarayacagını. 10 ay once edırneye zıyaretıne gıttıgım bır arkadasımda gordum. ıstanbula donunce hemen aldım. damacanalara veda edeli uzun zaman olldu.10 aydır mıs gıbı su ıcıyorum. kesınlıkle ıse yarıyor. kayın pedere, kardeşime de aldırdım.
    buda aldıgım urun.

satıcısı 10 numaradır. tavsye ederım. belki dıger satıclarda ıyıdır ama hep bu satıcıdan aldım. desteği cok ıyıdır.

verdiniz likte urun satilmiyor

279TL.

POMPALI olanı öneririm. İstediğin zaman pompasını devre dışıda bırakabilirsin. Ufak 8 TL'ye bir parça alısrın. Çok basit

PARÇA BU

Bu arada alacağınız kişiye Filmtec Membran ile göndermesini rica ederseniz belki fark almadan değiştirir.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.