Şimdi Ara

Şu 4 kitap hakkında fikirlerinizi alabilir miyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1- Stephen King - Hayvan Mezarlığı
    2- Andy Meier - Marslı
    3- Scott Lynch - Locke Lamora’nın Yalanları(Centilmen Piçler Serisi 1.kitap)
    4- Anthony Doerr - Göremediğimiz Tüm Işıklar

İnternetten alacağım ama toplam fiyat fazla geldiği için en az birini elemem lazım. Seçiminiz hangisi olurdu? Kitapların konularına ve yorumlarına baktım hepsi hoşuma gitti. Ben seçim yapamadım. Sizin de bu kitaplardan herhangi biriyle ilgili görüşünüzü alabilir miyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theJuDGe_41 -- 11 Şubat 2015; 22:41:40 >

• 1 ve 2 numara benimde alınacaklar listemde o yüzden onları almanı tavsiye ederim. Özellikle Marslı'yı kesinlikle okumalısın (okumalıyım:)

3 ve 4 numaradan birini elicek olursam 3'ü elerdim heralde, konularına baktıgım kadarıyla.
  • Sadece 1 ve 2'yi okudum ve kesinlikle öneririm.
  • Ben de 1 ve 2'yi okudum. Özellikle Marslı'yı çok beğendim.
  • Yukarı

Daha fazla yoruma ihtiyacım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theJuDGe_41 -- 12 Şubat 2015; 22:26:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayvan Mezarlığı , okuduğum ilk S. King kitabıdır. Cidden okurken ürperiyor insan.
    Marslı , bir bilimkurgu başyapıtıdır zaten . Kurgusu mükemmeldir.
    3 numarayı okumadım ama internetteki yorumlara bakılırsa güzele benziyo
    Göremediğimiz Tüm Işıklar da çok sürükleyici bir kitaptır . Konusu çok ilgi çekicidir.

Seçim sana kalmış ama eleyecek olsam 3 ü elerdim . Diğer 3 kitap cidden çok kalitelidir . Şiddetle tavsiye ediyorum :))
  • hocam sadece 1 nolu kitabı okudum ama gerçekten çok başarılı bir gerilim kitabı şiddetle tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayvan mezarlığı okuduğum ilk Sai King kitabıydı, tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.