Şimdi Ara

Sturm Graz Maçı Uyduda Şifresiz ( TNT )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
4.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Değerli İzleyicimiz,

Perşembe günü Galatasaray maçının şifresiz yayınlanacağını bildirir, aşağıda TNT kanalının frekansları bilgilerinize sunulmuştur.

TNT’yi; normal anten, uydu anteni (Türksat 2A-42 Doğu 11.804 MHz,dikey,24.444 Msym/s,5/6), kablolu yayın S31 ve D-Smart 21. kanal’dan izleyebilirsiniz.

İYİ SEYİRLER!

Uydusu olan arkadaşların dikkatine !

• Yok bea inanmayın şifre girecekler yine. Panatinaikos maçından önce reklamlarda şifresiz diye bağırdılar, maç başladı tak şifre. Neyse ki anteni hazırlamıştım karasal yayından izliyorum. Uydudan izleyecekler başka bir çözüm bulsunlar bence.
  • alisamiyendeki maçı tnt veriyorr ilginçç baktılar gs onune gelene 3 atıyor maçlar zevkli gs maçını veriyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaMpAgE

Yok bea inanmayın şifre girecekler yine. Panatinaikos maçından önce reklamlarda şifresiz diye bağırdılar, maç başladı tak şifre. Neyse ki anteni hazırlamıştım karasal yayından izliyorum. Uydudan izleyecekler başka bir çözüm bulsunlar bence.

Katılıyorum.İnsanı enayi yerine koyuyorlar.Bu kez yemem.
  • Gerçekten şaka gibiler. Allah bunlara 1 gram karakter ar namus şeref vermemiş. Sitelerinin ana sayfasında kocaman kocaman yazıyorlar herkese bedava herkse şifresiz diye. Maç başlarken şifreye giriyor ve belkide yüzbinlerce Galatasaraylı belkide TV başında ki milyonlar koşa koşa derneklere kahvelere gidiyor. Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın...
  • He şifresiz TNT...
  • Şifreyi çok rahat bulabilirsiniz forumda.
    Geçen maçta vermişlerdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 TV Georgia (şampiyonlar ligi)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben her ihtimale karşı karasal anteni kuracağım
  • Geçen maçta son 30 dakikasına yetiştim. Şifreyi ayarlama v.s. derken son 10 dakika izledim.

quote:

Orijinalden alıntı: TarkanBassoy

Ben her ihtimale karşı karasal anteni kuracağım

Ben her ihtimale karşı şimdiden başlayacağım
  • Çatal değilde kaşıkla deneyeceğim bu kez. Hd kalitesine döner belki
  • saat kaçta?
  • quote:

Orijinalden alıntı: De-Niro

Çatal değilde kaşıkla deneyeceğim bu kez. Hd kalitesine döner belki

• quote:

Orijinalden alıntı: De-Niro

Çatal değilde kaşıkla deneyeceğim bu kez. Hd kalitesine döner belki

• arkadaslar yayın akısına baktım ama yazmıyor maçı bi yanlısınız olmasın

2009-10-1 Tarihli TNT yayın akışı
    TNT Yayın Akışı - Ertesi Günün Programı TNT Yayın Akışı - TNT izle
    06:00 tom and jerry
    06:30 johnny bravo,
    07:00 foster’s home,
    07:30 ben10
    08:00 juniper lee,
    08:30 frasier,
    09:00 party of five / aile bağlari,
    10:00 northern exposure / kuzey yildizi,
    11:00 diagnosis murder/ kanit peşinde ,
    12:00 days of our lives,
    13:00 home & away / yakin ve uzak,
    13:30 the guardian,
    14:30 hustle,
    16:30 ben 10,
    16:50 the powerpuff girls,
    17:10 tom and jerry ,
    17:30 juniper lee,
    18:00 party of five/ aile bağlari,
    19:00 northern exposure / kuzey yildizi,
    20:00 house,
    21:30 grace of my heart / kalbimin sesi,
    23:30 cold feet
    00:30 macgyver

• 00:30 MAC GYVER Angus Macgyver sıradan bir ajan değil… Sessiz, sakin ve disiplinli bir şekilde görevini yerine getirirken asla silah kullanmıyor çünkü onun en büyük silahı aklı. Fizik, kimya, matematik ve teknoloji konusundaki yetkinliği ile cebindeki İsviçre çakısı her türlü kapı için bir anahtara dönüşüyor.

01:30 THE GUARDIAN Başarılı avukat Nick Fallin`in bir hata ile hayatınn alt üst olmasının ardından, her dava ile değişen hayata bakışı...

02:30 ANLATAMADIM MI? (Analyze That) İlki kadar başarılı bir komedi. Mafya babası Paul Vitti hapisten çıkartılıyor. Ama bir şartla: Eski psikiyatristinin gözetiminde olacak! Psikiyatristinin önerileriyle namuslu bir hayat kurmayı dener, tüm denemelerinde başarısız olur ve en iyi yaptığı şeye geri döner.

04:30 LAW AND ORDER / 10. Sezon Suçun işlenmesinden adaletin kararına kadar bir olayın baştan sona ele alınışı Law & Order ile TNT`de...

05:30 CYBILL Shepherd, dizide Hollywood’da bir kariyer hayali kuran orta yaşlı kadın oyuncu Cybill Sheridan’ı canlandırıyor. Cybill’in büyük hayalleri olduğu kadar büyük sorumlulukları da var. Nihayetinde iki çocuk, iki eski koca ve alkolik kız arkadaşı ile hayallerini gerçekleştirebilmek pek kolay değil.

06:00 TOM & JERRY Unutulmaz karakterler Tom ve Jerry’nin maceraları haftaiçi her gün TNT`de… Kendince bir yaşam sürmek isteyen fare Jerry’e azılı düşmanı kedi Tom nefes aldırmıyor. Tom, bu akıllı fareyi yakalayabilmek için bin bir türlü tuzak kursa da Jerry aklıyla onu alt edebilmeyi başaracak. Gerçek kedi fare oyunu buna denir.

06:30 JOHNNY BRAVO Johnny ve annesi, Amerika`da, bakımlı bir bahçesi olan şirin bir evde yaşamaktadırlar. Johnny bir yetişkin vücudunun içindeki beş yaşındaki bir çocuktur.

07:00 FOSTER`S HOME 8 yaşında, akıllı ve utangaç bir çocuk olan Mac ve onun hayali arkadaşı Bloo`yla tanışın. Bu iki ayrılması güç arkadaş, hayatlarının en güzel dönemini yaşıyorlardı. Ta ki, Mac`in annesi onun artık hayali bir arkadaşa sahip olmak için çok büyüdüğünü söyleyene kadar...

07:30 BEN 10 Ben 10 yaşında bir çocuktur.Herşey Ben`in bileğine kendini kilitleyen Omnitrix isimli garip bir cihaz ile başlar.Sahibine farklı güçler kazandıran bu `saat` sayesinde Ben, farklı yeteneklere sahip acayip karakterlere dönüşebilir.Sahip olduğu bu güçlerle hem yanlışları düzelten hem de dünyayı kurtaran bir kahramandır.

08:00 JUNIPER LEE Juniper Lee, dışarıdan bakıldığında 11 yaşında tipik bir kızdır. Arkadaşlarıyla eğlenir, kardeşleriyle uğraşır ve ev ödevleri yüzünden endişelenir. Ama kader June’a azıcık farklı bir el dağıtmıştır. Kuşaklardır, ailesinin bir üyesi her tarafta saklanmakta olan kötülük ve karmaşa ile savaşması için gizli bir sorumluluğa sahip olarak doğar.

08:30 FRASIER Tüm zamanların en iyi sit-com`larından biri. Radyoda psikiyatrik tavsiye programı sunan Dr. Fraiser`ın hayatı, huysuz babası Martin`in yanına taşınmasıyla paramparça oluyor.

09:00 AİLE BAĞLARI (Party of Five) Anne ve babalarının ani ölümünden daha kötü ne olabilirdi ki... Nick ve Diana Salinger feci bir trafik kazasında hayatlarını kaybedince, geride beş çocuk yapayalnız kalır. Beraber tüm zorlukları göğüslemek zorunda kalan bu beş kardeş, bir yandan ailelerinden kalan restoranı işletmek, bir yandan okulla ilgili dertlerini çözmek ve en önemlisi birbirleriyle geçinmek zorundadır.

10:00 KUZEY IŞIKLARI (Northern Exposure) Joel Fleischman tıp eğitimini yeni bitirdi. Eğitim için aldığı burs karşılığında Alaska’da dört yıl çalışmak zorunda olan Joel dikkatsizliğinin bedelini ödeyecek. Görev yeri Alaska’da 215 nüfuslu “dünyanın öteki ucundaki” Cicely isimli kasaba… Joel hem bu kasabada kendine yer bulmaya çalışacak hem de bu kasabanın kendine has doğasına ayak uydurmaya… Nihayetinde buradaki yaşamın doğası Manhattan ile karşılaştırılamaz. Altın Küre ve Emmy ödüllü dizide Doktor Joel Fleischman’ı Rob Morrow canlandırıyor.

11:00 KANIT PEŞİNDE (Diagnosis Murder) Community General Hospital’da görev yapan Dr. Mark Sloan, emniyet müdürlüğü için çalışır. Oğlu Steve Sloan ise babasının çalıştığı birimde görev yapmaktadır. Bu baba ve oğul Dr. Jesse Travis ve Dr. Amanda Bentley ile beraber sıradışı cinayet davalarını polisin aydınlatmasına yardım ederler. Los Angeles’ın en azılı katillerinin izini süren güçlü bir ekibin hikâyesi.

12:00 FIRTINALI GÜNLER (Days of Our Lives) İki büyük aile, Hortonlar ve Brady`lerin çok katmanlı hikayeleri... Romantizm, macera, gizem, komedi ve hüzün bir arada. Türünün öncülüğünü yapan bu dizi, 1965`ten bu yana performans ve bireysel başarı dallarında kırk kez Emmy`ye aday gösterildi.

13:00 YAKIN VE UZAK (Home & Away) TNT gündüz ekranı kuşağında yer alan Home and Away, “şehrin” (Sydney) hemen kuzeyindeki Summer Bay adlı hayali bir sahil kasabasında yaşanan olaylar...

13:30 THE GUARDIAN Başarılı avukat Nick Fallin`in bir hata ile hayatınn alt üst olmasının ardından, her dava ile değişen hayata bakışı...

14:30 LOST SPECIAL (Tale of Survival) Bu ada farklı… Özel… Kazazedeler hayatta kalmaya çalışıyor… Bu bir oyun değil. Uçağın düşüşünü, adayı, geride bıraktıkları hayatı düşünmedikleri bir gün yok. Hayatta kalanların bazıları bunun bir kaza olduğunu düşünüyor. Bazıları ise bir kader… Bazıları ise neye inanacağını şaşırmış durumda. Belki de hayatta gerçekten tesadüf diye bir şey yoktur ve tüm bu olanların bir nedeni vardır… Ve elbette bir sonucu… Ben’in yaşamı Jack’in ellerindedir. Bu gerçek “diğerlerinin” ellerini kollarını bağlayacaktır.

15:30 HUSTLE Hapisten yeni çıkan Mickey Stone’un evliliği çatırdamış olmasına rağmen sırtını dayayabileceği güçlü bir ailesi var... Bu aile - çocuk kadar masum görünen deneyimli Albert ve Ash ile güzel ve açıkgöz Stacie- Mickey’in aynı zamanda suç ortakları...

16:30 BEN 10 Ben 10 yaşında bir çocuktur.Herşey Ben`in bileğine kendini kilitleyen Omnitrix isimli garip bir cihaz ile başlar.Sahibine farklı güçler kazandıran bu `saat` sayesinde Ben, farklı yeteneklere sahip acayip karakterlere dönüşebilir.Sahip olduğu bu güçlerle hem yanlışları düzelten hem de dünyayı kurtaran bir kahramandır.

16:50 THE POWERPUFF GIRLS Profesör Utonium mükemmel küçük bir kız yaratabilmek için bir çok malzemeyi biraraya getirdi: Şeker, baharat ve güzel olan her şeyi! Fakat bir gün kaza ile bu malzemelere Chemical X`i karıştırınca, yalnızca bir tane değil tam 3 tane mükemmel ve güçlü kız yaratır.

17:10 TOM & JERRY Unutulmaz karakterler Tom ve Jerry’nin maceraları haftaiçi her gün TNT`de… Kendince bir yaşam sürmek isteyen fare Jerry’e azılı düşmanı kedi Tom nefes aldırmıyor. Tom, bu akıllı fareyi yakalayabilmek için bin bir türlü tuzak kursa da Jerry aklıyla onu alt edebilmeyi başaracak. Gerçek kedi fare oyunu buna denir.

17:30 JUNIPER LEE Juniper Lee, dışarıdan bakıldığında 11 yaşında tipik bir kızdır. Arkadaşlarıyla eğlenir, kardeşleriyle uğraşır ve ev ödevleri yüzünden endişelenir. Ama kader June’a azıcık farklı bir el dağıtmıştır. Kuşaklardır, ailesinin bir üyesi her tarafta saklanmakta olan kötülük ve karmaşa ile savaşması için gizli bir sorumluluğa sahip olarak doğar.

18:00 AİLE BAĞLARI (Party of Five) Anne ve babalarının ani ölümünden daha kötü ne olabilirdi ki... Nick ve Diana Salinger feci bir trafik kazasında hayatlarını kaybedince, geride beş çocuk yapayalnız kalır. Beraber tüm zorlukları göğüslemek zorunda kalan bu beş kardeş, bir yandan ailelerinden kalan restoranı işletmek, bir yandan okulla ilgili dertlerini çözmek ve en önemlisi birbirleriyle geçinmek zorundadır.

19:00 KUZEY IŞIKLARI (Northern Exposure) Joel Fleischman tıp eğitimini yeni bitirdi. Eğitim için aldığı burs karşılığında Alaska’da dört yıl çalışmak zorunda olan Joel dikkatsizliğinin bedelini ödeyecek. Görev yeri Alaska’da 215 nüfuslu “dünyanın öteki ucundaki” Cicely isimli kasaba… Joel hem bu kasabada kendine yer bulmaya çalışacak hem de bu kasabanın kendine has doğasına ayak uydurmaya… Nihayetinde buradaki yaşamın doğası Manhattan ile karşılaştırılamaz. Altın Küre ve Emmy ödüllü dizide Doktor Joel Fleischman’ı Rob Morrow canlandırıyor.

20:00 LOST / 3. Sezon Bu ada farklı… Özel… Kazazedeler hayatta kalmaya çalışıyor… Bu bir oyun değil. Uçağın düşüşünü, adayı, geride bıraktıkları hayatı düşünmedikleri bir gün yok. Hayatta kalanların bazıları bunun bir kaza olduğunu düşünüyor. Bazıları ise bir kader… Bazıları ise neye inanacağını şaşırmış durumda. Belki de hayatta gerçekten tesadüf diye bir şey yoktur ve tüm bu olanların bir nedeni vardır… Ve elbette bir sonucu… Ben’in yaşamı Jack’in ellerindedir. Bu gerçek “diğerlerinin” ellerini kollarını bağlayacaktır.

21:00 LOST SPECIAL (THE ANSWER) Bu ada farklı… Özel… Kazazedeler hayatta kalmaya çalışıyor… Bu bir oyun değil. Uçağın düşüşünü, adayı, geride bıraktıkları hayatı düşünmedikleri bir gün yok. Hayatta kalanların bazıları bunun bir kaza olduğunu düşünüyor. Bazıları ise bir kader… Bazıları ise neye inanacağını şaşırmış durumda. Belki de hayatta gerçekten tesadüf diye bir şey yoktur ve tüm bu olanların bir nedeni vardır… Ve elbette bir sonucu… Ben’in yaşamı Jack’in ellerindedir. Bu gerçek “diğerlerinin” ellerini kollarını bağlayacaktır.

22:00 UEFA MAÇI: GALATASARAY-SK STURM GRAZ

00:00 GÖZÜ TAMAMEN KAPALI (Eyes Wide Shut) Cruise. Kidman. Kubrick... Dr. Bill ve karısı Alice, New York`un seçkin bir semtinde yedi yaşındaki kızları Helen ile mutlu bir şekilde yaşarken Dr. Bill`in cinsellik ile ardı ardına keşfettiği yeni şeyler dengesini alt üst eder buna karısı Alice`in bir deniz subayını arzuladığını itiraf etmesi de dahildir. Dr. Bill`in gerçeklere kapalı gözleri açılır ve cinselliğin sınırlarını öğrenmek için yapacağı yolculuk onu hedonizm ile maskelenmiş sınırsız cinsellikler yaşanan bir yer altı dünyasına götürecektir. Bu macera evliliği, kariyeri ve saygınlığı sorgulayan Stanley Kubrick imzalı bir başyapıt.

02:30 COLD FEET Üç çift ve büyük bir arkadaşlık hikâyesi... Adam Williams ve Rachel Bradley bir yıldır birliktedir, Jenny ve Pete Gifford çifti ise daha yeni çocuk sahibi olmuştur ve ikinci bir çocuk hayali kuran Karen ve David Marsden ise çoktan bir çocuk sahibi olmuştur...

03:30 MAC GYVER Angus Macgyver sıradan bir ajan değil… Sessiz, sakin ve disiplinli bir şekilde görevini yerine getirirken asla silah kullanmıyor çünkü onun en büyük silahı aklı. Fizik, kimya, matematik ve teknoloji konusundaki yetkinliği ile cebindeki İsviçre çakısı her türlü kapı için bir anahtara dönüşüyor.

04:30 THE GUARDIAN Başarılı avukat Nick Fallin`in bir hata ile hayatınn alt üst olmasının ardından, her dava ile değişen hayata bakışı...

05:30 CYBILL Shepherd, dizide Hollywood’da bir kariyer hayali kuran orta yaşlı kadın oyuncu Cybill Sheridan’ı canlandırıyor. Cybill’in büyük hayalleri olduğu kadar büyük sorumlulukları da var. Nihayetinde iki çocuk, iki eski koca ve alkolik kız arkadaşı ile hayallerini gerçekleştirebilmek pek kolay değil.

• akşam ki maçın şifresi nedir şimdiden girelim...
  • geçen son saniye de şifre girdiler ya
    ben ne diyim doğan
  • şifreyi değiştirip girecekler.şifreyi bulmak zor,bulsan bile ilk yarıyı pert edecek.bunlarda namuz şeref kalmamış.karasal yayında tnt çekmiyor zaten
  • ya bugunde ankaraya yolculugum var inşallah yetişirim
  • Yahu milli maçlara bile şifre koyan bir ülkede yaşıyoruz,nasıl bir mantıktır bu?Bizim takımlarımızı desteklememiz ve maçlarını seyretmemiz nasıl oluyor da lig statüsüne eş değer kılınıyor? Şu şifre olayını kim çıkardıysa lanet olsun ona
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.