Şimdi Ara

Sturm Graz Maçı Uyduda Şifresiz ( TNT ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
4.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sansalvador@ Eyvallah kardeş bissleri kaydettim
  • inşallah şifreler değişmez ağız tadıyla bir maç izleriz.
  • o şifrelerle 1-2 saat önce deneme yaptılar...şifre girdi...bi film vardı...şifreyi girdim olmadı...ama dediğiniz gibi akşam inşallah şifre girmez...

bi de ekşi sözlükde geçen maç sonunda girilen entry lerden biri:

17 eylül 2009 panathinaikos galatasaray maçı'nın öncesinde yayınladıkları avanak apti'yi maçı uydu üzerinden izlemek isteyenlere ithaf ettiğini düşündüğüm kanal. santra vuruşu yapılmadan önce maçı şifrelemek insana apayrı bir haz veriyor olsa gerek.

bakalım bugün hangi filmi bize reva görcekler...
  • Arkadaşlar biss key girin izleyin..

BACD19A00320092C
  • Bizim vericiler tam karşıdaki tepede antensiz çekiyor tnt
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.E.A.

Şimdi ben de yazdım bakalım ne cevap gelecek. Ayrıca son dakikada şifreleyecekseniz bis keylerine zaman nerede buluruz diye de sordum..

Değerli İzleyicimiz,

Perşembe günü Galatasaray maçının şifresiz yayınlanacağını bildirir, aşağıda TNT kanalının frekansları bilgilerinize sunulmuştur.

TNT’yi; normal anten, uydu anteni (Türksat 2A-42 Doğu 11.804 MHz,dikey,24.444 Msym/s,5/6), kablolu yayın S31 ve D-Smart 21. kanal’dan izleyebilirsiniz.

İYİ SEYİRLER!

• quote:

quote:

Şimdi ben de yazdım bakalım ne cevap gelecek. Ayrıca son dakikada şifreleyecekseniz bis keylerine zaman nerede buluruz diye de sordum..

Değerli İzleyicimiz,

Perşembe günü Galatasaray maçının şifresiz yayınlanacağını bildirir, aşağıda TNT kanalının frekansları bilgilerinize sunulmuştur.

TNT’yi; normal anten, uydu anteni (Türksat 2A-42 Doğu 11.804 MHz,dikey,24.444 Msym/s,5/6), kablolu yayın S31 ve D-Smart 21. kanal’dan izleyebilirsiniz.

İYİ SEYİRLER!

dediğim gibi herkese aynı cevabı gönderiyorlar.
    inş. şifre girmezlerde çatalıydı bissiydi şuyuydu buyuydu uğraştırmazlar.

• yaw arkadaşlar bu bissleri nereye yazacaz ben uydudan hiç anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_GS

yaw arkadaşlar bu bissleri nereye yazacaz ben uydudan hiç anlamıyorum.

uydu alıcısının markası ve modeli nedir?
  • Arkadaşlar TNT Biss Keylerini vermiyor. Şu an en güncel Biss budur değişirse buraya yazarım. Ayrıca bence uyduya şifre girmeyecek bu kadar mailden sonra sitelerindeki yazıya rağmen şifre girerse 7 düvelden giderler.

000000 00 BACD19A00320092C
  • quote:

Orijinalden alıntı: aMiraL*

quote:

Olimpia AF-8200CI
  • quote:

quote:

Next-Next Star - Y 5000 XCI banada yardımcı olabilirmisin ?
  • quote:

quote:

pm
  • saat 1330 gibi TNT geçen maçın şifresini değiştirdi bulan arkadaşlar bu gece paylaşırsa iyi olur
  • şok şok şokkkkk macın şifreli olacağını öğrenen bir grup galatasaray taraftarı tnt nin binasına saldırdı bina ağır hasar görerken yaralı olmaması sevindirici oldu bu arada olaydan sonra acıklama yapan tnt genel müdürü hasan doğan yapılan bu saldırıyı kınadıklarını ayrıca uydudan tahmini 1 hafta yayın yapılamıycağını uydu vericilerinin hasar gördüğünü belirti kaynak: HABERTURK
  • Sunny AT-14000 FTA uydu alıcısına biss keyleri nasıl girebilirim? İnternette sarı-mavi tuş vs. demişler ama yapamadım. Bilen biri açıklayabilir mi?
  • TNT web sayfasından çağrı merkezinin telefonunu alıp aradım. Şifreyi sordum.
    Akşamki maçın şifresiz olacağını söylediler.

şifre girmeyecez diyorlar ama bakalım. eğer şifre girip bizim maç keyfimizin içine ederlerse mail yağmuruna tutalım şunları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: droll

Uydudan izleyecek arkadaşlar 1 adet çatalı hazır etsinler 5 dişli olursa iyi olur.

Kenardan ortaya doğru bükerek bir çatal hazırlarsanız Hd kalitesinde izleyebilirsiniz.

Arkadaşım bu işlemi nasıl yapacağız, çatalı nereye takacağız, bizim büyük tv bozuldu 37 ekranda izleyeceğim, seyyar anten girişi var o girişe mi takacağız nasıl olacak açıklarsan çok iyi olur teşekkürler.
  • Aldığım bilgilere göre uyduda şifre girmeyecekler bu kez arkadaşlar. Eğer girerlerse bizde onlara gireriz. Yani şifre
  • Ayrıca uğraşmayın biss keyle falan. En kral yöntem aşağıda

Sturm Graz Maçı Uyduda Şifresiz ( TNT )
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.