Şimdi Ara

Sturm Graz Maçı Uyduda Şifresiz ( TNT ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
4.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkadaşlar az önce TNT hattını aradım 0 212 347 66 00
    geçen maç gibi mi olacak şifresiz demiştiniz maç başlarken şifre girdi şimdi de öyle mi olacak dedim

geçen maç yasal neden lerle şifrre girdik bu gün kesinlikle şifre olmayacak dediler
    uyduda
    karasal yayından bahsetmiyorum
    o zaten şifresiz

başka bir forumdan alıntı.

hadi bakalım görecez.
  • Benim aldığım bilgilerden biride buydu Amiral. Büyük ihtimalle şifre girmeyecek uyduda. Umarım dediklerini yaparlar da millet geçenki pana maçı gibi rezil olmaz.
  • aydın doğanın eline düşersek dert yandığımız digiturku mumla arıycas heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: De-Niro

Benim aldığım bilgilerden biride buydu Amiral. Büyük ihtimalle şifre girmeyecek uyduda. Umarım dediklerini yaparlar da millet geçenki pana maçı gibi rezil olmaz.

her maçtan önce aynı şeyi yapıyorlar. her maçtan önce aynı sorun "acaba şifreli mi şifresiz mi olacak"
    bir maçıda söyle arkamıza yaslanıp çayımız kolamız önümüzde seyredemiyoruz ya.
  • Ben dıgıturk kullanıcısyım.Normal uyduda var.Konuyu okudum Biss keyler filan yazıo.Bu biss keyleri nerden ve nasıl girebilrm anlatabilrmsnz? Uydu alıcım dıgıturkn verdiği Alıcı.Modeli DCR DT 9001B CI.Yardımcı olursanız sevinirm
    Teşekkürler
  • Arkadaşlar ne kadar doğru bilemiyorum ama TNT müşteri hizmetlerini aradım. Adam geçen maçta öyle bir sorun yaşandı ama bu maçta yaşanmayacak, rahatlıkla izleyebilirsiniz dedi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sansalvador

Arkadaşlar TNT Biss Keylerini vermiyor. Şu an en güncel Biss budur değişirse buraya yazarım. Ayrıca bence uyduya şifre girmeyecek bu kadar mailden sonra sitelerindeki yazıya rağmen şifre girerse 7 düvelden giderler.

000000 00 BACD19A00320092C

Bu next 5500 de olursa Allah razı olsun
  • Paylaşım için teşekkürler inş. doğrudur değiştirmezler.
  • ya lanet olsun ya bugun kurtlar vadiside varmıs anlasılan ben kahveye tv de babama off yaa offfffffffffffffffff
  • İnşallah değiştirmezler karasal anteni ayarlayamadım
  • Dünyada ki tüm bissleri girdim. Ulen bi şifreye girsin var ya. TNT yi C4 ile havaya uçururum
  • Arkadaşlar. AKşam üstü attığım ve çok ağır bi şekilde eleştirdiğim açık dille yazdığım mailin cevabı geldi...

Dedim ki, geçen yaptığınız olaydan sonra milyonlarca kişi kulağınızı çınlattı milyonlarca bela okundu. Umarım bu sefer akıllanmışsınızdır yazdım. Aynen bu cevap geldi

quote:

Değerli İzleyicimiz,

Perşembe günü Galatasaray maçının şifresiz yayınlanacağını bildirir, aşağıda TNT kanalının frekansları bilgilerinize sunulmuştur.

TNT’yi; normal anten, uydu anteni (Türksat 2A-42 Doğu 11.804 MHz,dikey,24.444 Msym/s,5/6), kablolu yayın S31 ve D-Smart 21. kanal’dan izleyebilirsiniz.

İYİ SEYİRLER!

• TNT'de çalışan yakınım var,maç şifresiz...Herkese iyi seyirler.
  • Arkadaşlar şifresiz diyolarda şifre girerlerse diye?

GoldMaster uydu alıcısına biss key nasıl girilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaresiz

TNT'de çalışan yakınım var,maç şifresiz...Herkese iyi seyirler.

TNT benim amcanımoğlunun. Maçı biz veriyoruz sen ne diyorsun
  • fener maçının şifresni paylaştılar demin

biss sifresi: KEY:1212121212121212

ICTIMAI TV TURKSAT:11554-2916-H
  • Leo Franco

Sabri - Emre Aşık - Servet - Hakan Balta

Ayhan - M. Topal

Keita - Elano - Arda

Baros

GS TV'de kadro açıklandı arkadaşlar...

Çok iyi bi kadro. M.topal dışında. Gelsin goller
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaguar19

fener maçının şifresni paylaştılar demin

biss sifresi: KEY:1212121212121212

ICTIMAI TV TURKSAT:11554-2916-H

Bu 2 Biss'ten biri. Ama gerek yok TNT şifresiz Biss'siz olarak verecek

000000 00 1212121212121212

001FFF 00 1212121212121212
  • Uyduda şifre girecek yer yok şifreyi verseniz kaç yazar. zaten la liga yı falanda izleyemiyoruz şifreden dolayı. Uydu cihazı yok ki. Profilo nun uydu cihazı dahili olan tv si var bizde ondada şifre yeri yok işte .
  • Karasalda şu anda yayını kesmişler. Krasalda olimpiakos maçını izlediğim frekansta abzürt şeyler yazıyor yayın yok sinyal yok gibi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.