arkadaşlar az önce TNT hattını aradım 0 212 347 66 00 geçen maç gibi mi olacak şifresiz demiştiniz maç başlarken şifre girdi şimdi de öyle mi olacak dedim
geçen maç yasal neden lerle şifrre girdik bu gün kesinlikle şifre olmayacak dediler uyduda karasal yayından bahsetmiyorum o zaten şifresiz
başka bir forumdan alıntı.
hadi bakalım görecez.
Benim aldığım bilgilerden biride buydu Amiral. Büyük ihtimalle şifre girmeyecek uyduda. Umarım dediklerini yaparlar da millet geçenki pana maçı gibi rezil olmaz.
aydın doğanın eline düşersek dert yandığımız digiturku mumla arıycas heralde
quote:
Orijinalden alıntı: De-Niro
Benim aldığım bilgilerden biride buydu Amiral. Büyük ihtimalle şifre girmeyecek uyduda. Umarım dediklerini yaparlar da millet geçenki pana maçı gibi rezil olmaz.
her maçtan önce aynı şeyi yapıyorlar. her maçtan önce aynı sorun "acaba şifreli mi şifresiz mi olacak" bir maçıda söyle arkamıza yaslanıp çayımız kolamız önümüzde seyredemiyoruz ya.
Ben dıgıturk kullanıcısyım.Normal uyduda var.Konuyu okudum Biss keyler filan yazıo.Bu biss keyleri nerden ve nasıl girebilrm anlatabilrmsnz? Uydu alıcım dıgıturkn verdiği Alıcı.Modeli DCR DT 9001B CI.Yardımcı olursanız sevinirm Teşekkürler
Arkadaşlar ne kadar doğru bilemiyorum ama TNT müşteri hizmetlerini aradım. Adam geçen maçta öyle bir sorun yaşandı ama bu maçta yaşanmayacak, rahatlıkla izleyebilirsiniz dedi...
quote:
Orijinalden alıntı: sansalvador
Arkadaşlar TNT Biss Keylerini vermiyor. Şu an en güncel Biss budur değişirse buraya yazarım. Ayrıca bence uyduya şifre girmeyecek bu kadar mailden sonra sitelerindeki yazıya rağmen şifre girerse 7 düvelden giderler.
000000 00 BACD19A00320092C
Bu next 5500 de olursa Allah razı olsun
Paylaşım için teşekkürler inş. doğrudur değiştirmezler.
ya lanet olsun ya bugun kurtlar vadiside varmıs anlasılan ben kahveye tv de babama off yaa offfffffffffffffffff
İnşallah değiştirmezler karasal anteni ayarlayamadım
Dünyada ki tüm bissleri girdim. Ulen bi şifreye girsin var ya. TNT yi C4 ile havaya uçururum
Arkadaşlar. AKşam üstü attığım ve çok ağır bi şekilde eleştirdiğim açık dille yazdığım mailin cevabı geldi...
Dedim ki, geçen yaptığınız olaydan sonra milyonlarca kişi kulağınızı çınlattı milyonlarca bela okundu. Umarım bu sefer akıllanmışsınızdır yazdım. Aynen bu cevap geldi
quote:
Değerli İzleyicimiz,
Perşembe günü Galatasaray maçının şifresiz yayınlanacağını bildirir, aşağıda TNT kanalının frekansları bilgilerinize sunulmuştur.
TNT’yi; normal anten, uydu anteni (Türksat 2A-42 Doğu 11.804 MHz,dikey,24.444 Msym/s,5/6), kablolu yayın S31 ve D-Smart 21. kanal’dan izleyebilirsiniz.
İYİ SEYİRLER!
TNT'de çalışan yakınım var,maç şifresiz...Herkese iyi seyirler.
TNT'de çalışan yakınım var,maç şifresiz...Herkese iyi seyirler.
TNT benim amcanımoğlunun. Maçı biz veriyoruz sen ne diyorsun
fener maçının şifresni paylaştılar demin
biss sifresi: KEY:1212121212121212
ICTIMAI TV TURKSAT:11554-2916-H
Leo Franco
Sabri - Emre Aşık - Servet - Hakan Balta
Ayhan - M. Topal
Keita - Elano - Arda
Baros
GS TV'de kadro açıklandı arkadaşlar...
Çok iyi bi kadro. M.topal dışında. Gelsin goller
quote:
Orijinalden alıntı: jaguar19
fener maçının şifresni paylaştılar demin
biss sifresi: KEY:1212121212121212
ICTIMAI TV TURKSAT:11554-2916-H
Bu 2 Biss'ten biri. Ama gerek yok TNT şifresiz Biss'siz olarak verecek
000000 00 1212121212121212
001FFF 00 1212121212121212
Uyduda şifre girecek yer yok şifreyi verseniz kaç yazar. zaten la liga yı falanda izleyemiyoruz şifreden dolayı. Uydu cihazı yok ki. Profilo nun uydu cihazı dahili olan tv si var bizde ondada şifre yeri yok işte .
Karasalda şu anda yayını kesmişler. Krasalda olimpiakos maçını izlediğim frekansta abzürt şeyler yazıyor yayın yok sinyal yok gibi