ben maçıwww.isteizle.com dan satın aldım... bakalım benim icinde bi deneyim olcak. nasıl yayın...
cesmede yazlıkyatım halen. herkes gitti.. bende tek basima bi yere gitmek istemiyorum. Digiturktede cikmiyo TNT.. tek care buydu.
quote:
Orijinalden alıntı: Kaan Aras
şifreyi değiştirip girecekler.şifreyi bulmak zor,bulsan bile ilk yarıyı pert edecek.bunlarda namuz şeref kalmamış.karasal yayında tnt çekmiyor zaten
karasal da en iyi tnt çekiyorda neden hep gs nin maçlari şifresiz oluyor adam gibi fenerin maçini bi izleyemedim evimde
quote:
Orijinalden alıntı: YoungAnıL
quote:
Orijinalden alıntı: Kaan Aras
şifreyi değiştirip girecekler.şifreyi bulmak zor,bulsan bile ilk yarıyı pert edecek.bunlarda namuz şeref kalmamış.karasal yayında tnt çekmiyor zaten
karasal da en iyi tnt çekiyorda neden hep gs nin maçlari şifresiz oluyor adam gibi fenerin maçini bi izleyemedim evimde
TNT kanalı yetkilisi liğ radyoda açıklama yaptı..şifresiz maç yayınında fenerbahçe hiçbir kanalla anlaşmamış..galatasaray TNT ile anlaşmış o yüzden gs nin maçları şifresiz yayınlanıyo...
geçen haftaki şifrelerle demin pert oldu...haberiniz ola arkadaşlar...deneme yaptılar...şifre girdi...
biraz önce mail gönderdim maç şifreli mi şifresiz mi diye mailde yazanlara bakılırsa maç şifresiz olacak; ama geçen maçta da aynısını yapmışlardı.
Değerli İzleyicimiz,
Perşembe günü Galatasaray maçının şifresiz yayınlanacağını bildirir, aşağıda TNT kanalının frekansları bilgilerinize sunulmuştur.
TNT’yi; normal anten, uydu anteni (Türksat 2A-42 Doğu 11.804 MHz,dikey,24.444 Msym/s,5/6), kablolu yayın S31 ve D-Smart 21. kanal’dan izleyebilirsiniz.
İYİ SEYİRLER!
quote:
Orijinalden alıntı: aMiraL*
biraz önce mail gönderdim maç şifreli mi şifresiz mi diye mailde yazanlara bakılırsa maç şifresiz olacak; ama geçen maçta da aynısını yapmışlardı.
Değerli İzleyicimiz,
Perşembe günü Galatasaray maçının şifresiz yayınlanacağını bildirir, aşağıda TNT kanalının frekansları bilgilerinize sunulmuştur.
TNT’yi; normal anten, uydu anteni (Türksat 2A-42 Doğu 11.804 MHz,dikey,24.444 Msym/s,5/6), kablolu yayın S31 ve D-Smart 21. kanal’dan izleyebilirsiniz.
İYİ SEYİRLER!
Geçen de öyle demiştiniz ama yine maç saati şifre koydunuz diye ekleseydin keşke.
quote:
Orijinalden alıntı: Lightandwithlove
quote:
Değerli İzleyicimiz,
İYİ SEYİRLER!
Geçen de öyle demiştiniz ama yine maç saati şifre koydunuz diye ekleseydin keşke.
yazdım zaten mesajımın ilk başına ama diğer forumlarda da gördüğüm kadarıyla herkese aynı cevabı atıyorlar. giden mailleri okuduklarına bile şüpheliyim şahsen.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Lightandwithlove
quote:
Değerli İzleyicimiz,
İYİ SEYİRLER!
yazdım zaten mesajımın ilk başına ama diğer forumlarda da gördüğüm kadarıyla herkese aynı cevabı atıyorlar. giden mailleri okuduklarına bile şüpheliyim şahsen.
Daha fazla sormaya gerek yok.Alın normal bir anten zaten 3-4 tl birşey.Diğer maçları da Tnt vericek galiba o yüzden her maçta bu şekilde kasmaya gerek yok.
Şimdi ben de yazdım bakalım ne cevap gelecek. Ayrıca son dakikada şifreleyecekseniz bis keylerine zaman nerede buluruz diye de sordum..
Yahu insanı sinir ediyorlar. Ne bu saçmalık anlamadım gitti. Şifre değiştiyse bide. O kadar biss le falan uğraştım. Arabayı tetikte tutayım bari. Maçta şifre girerse son gaz derneğe basacam
Adamların şifresiz dedikleri durum karasal yayında şifre olmayacaktır. Uyduya şifre koyarlar yine... Kelime oyunu yapıyorlar.
Azerilerde Galatasaray ve Fenerbahçe Komandosunun yayını kanalımızda diyorlar ama. Maç saati uyduda yayını kesiyorlar. Maçı yine yayınlıyorlardır ama yerel yayından maçı veriyorlardır.
Buyrun bu da Biss'ler. Nolur nolmaz şifre falan girer.
Biss değişirse maç anında biss'i nerden bulacaz ki öyle hemen :S
Uydudan izleyecek arkadaşlar 1 adet çatalı hazır etsinler 5 dişli olursa iyi olur.
Kenardan ortaya doğru bükerek bir çatal hazırlarsanız Hd kalitesinde izleyebilirsiniz.
arkadaşlar tnt nin sitesinde her türlü izleniyo diyo yani d-smartı bile uyduyla karasalla eş tutuyo şifre falan girmicek benim görüşüm bu korkmaya gerek yok
quote:
Orijinalden alıntı: sansalvador
Buyrun bu da Biss'ler. Nolur nolmaz şifre falan girer.