Şimdi Ara

STSL 19. Hafta | Osmanlıspor FK - Galatasaray | 23 Ocak Cumartesi, 19.00 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
790
Cevap
1
Favori
11.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: boun1631

1- Bir kişinin yaptığını herkese mâl etme. (Ettiğin hakareti kastediyorum)
    2- Zamanında senin takımının taraftarı nasıl dalga geçtiyse sen de şimdi sesini çıkarmayacaksın o zaman.

Siz derken o ve onun gibi trolleyenleri kastediyorum normal taraftara durup dururken niye laf edeyim holigan değiliz sonuçta.
  • Burak Yılmaz için West Ham'dan sonra Shanghai Shenhua da Galatasaray'a teklif yaptı.
  • 7+ olur gibi baksana hatalara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uwais kullanıcısına yanıt
    Şangay yapıştırır helalinden bir 15 milyon artık.
  • Hakan'ı stopere çekip sol beke Carole'i alsa bu golleri yemezdik.
  • Osmanlının 2. golünde tehlikeli hareketten net faul var
  • bilal kısa girmeli hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo Nesil

quote:

Orijinalden alıntı: Don McLean

Olm hiç mi utanmanız yok sizin koca sezon derbi kazanamadınız buna küçümsediğin ts dahil.Kime anlatıyoruz yüzsüzsünüz olm siz yüzsüz,görmemişsiniz.

başımızda demirören gibi başkan olduktan sonra hiç bir derbiyi kazanamazdık zaten o konuda haklsını...

eh artık demirören olmadığına göre... dalga geçmek sonuçta bizimde hakkmız demi?

Geçen sene başınızda demirören mi vardı birader :d gerçi haklisin geçen sene ibb'yi yenmiştiniz. demirören döneminde hiç derbi kazanamadığınız zaman olmuştu :d

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: boun1631

1- Bir kişinin yaptığını herkese mâl etme. (Ettiğin hakareti kastediyorum)
    2- Zamanında senin takımının taraftarı nasıl dalga geçtiyse sen de şimdi sesini çıkarmayacaksın o zaman.

Siz derken o ve onun gibi trolleyenleri kastediyorum normal taraftara durup dururken niye laf edeyim holigan değiliz sonuçta.

kıvırma şimdi. siz derken genelleme yapmışsın burda.(derbi kazanamadınız diye)
  • Muslera 2. golde o tekmeyi yese sezonu kapatırdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ImPerspektif

Balta - Semih - Sabri

Bu defans hattı ile gol yememek mucize olurdu. 90. dakikaya kadar rahat maç izlemek haram bize.

Carole Donk denayer linnes
    Bilal selçuk Sneijder
    Sinan Yasin
    Burak

Bu kadroyla çıkıp Osmanlı sporu yenmek çok mu zor ??? Semih Sabri baltayı görmek istemiyorum Yasin ne kadar kötü olursa olsun olcandan iyi ilerde

• Maça DENGE geldi.
  • böle defans olurmu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pabliato

quote:

Orijinalden alıntı: Neo Nesil

quote:

Olm hiç mi utanmanız yok sizin koca sezon derbi kazanamadınız buna küçümsediğin ts dahil.Kime anlatıyoruz yüzsüzsünüz olm siz yüzsüz,görmemişsiniz.

başımızda demirören gibi başkan olduktan sonra hiç bir derbiyi kazanamazdık zaten o konuda haklsını...

eh artık demirören olmadığına göre... dalga geçmek sonuçta bizimde hakkmız demi?

Geçen sene başınızda demirören mi vardı birader :d gerçi haklisin geçen sene ibb'yi yenmiştiniz. demirören döneminde hiç derbi kazanamadığınız zaman olmuştu :d

arkadaşın yazdığı: buna küçümsediğin ts dahil

geçen sezon tsyi yenmiştik fakat o derbi değil gözümde...

geçen sezon evet genç kadromuz vardı... ama bu sezona bir bak bakalım 2de 2

• Şu önümüzdeki 3-4 hafta puan kaybedersek %100 havluyu bırakırız. Ufak bir şansımız varsa o da bu maçları kazanıp rakiplerin Trabzon, Kasımpaşa, Başakşehir, Antalya maçlarının olduğu bu haftalarda puan kaybetmelerini beklemektir.
  • quote:

hangi koca sezon o?
  • Oynucağınız oyunun içine ediyim ya canlıdan üst alcaktım anında gol oldu, pardon sayı mı oldu deseydim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olcan bu maç kayıplarda

• Beyler selçuğu gören edeniniz var mı hani toparlanmıştı süperdi xelçuktu yine bitti mi gazınız
  • Lawal mıçtı maçın içine. Her topu alıyo indiriyo vuruyo.. Top göstermedi bize

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.