Şimdi Ara

Street Fighter mı Tekken mi? (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
124
Cevap
0
Favori
4.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

Benim abimi yenmek için Adam 50 kere Jeton almış Yinede yenememiş ...Bide anlatıyo Biz oynarken Sf2 den sonra şeyler çıktı Street fıghter 2.75 .2.80 gibisinden onlarıda çok oynamış..Ama ben onları hiç oynamadım Oynayan varmı.?

ben oynadım çoğu dandik. orjinal street figters gibisi yoktur. Abinlede netten oynamak isterim ustayımdır.

aynı şekilde mortal kombat ve king of figters serilerinde de rakip tanımam
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeTaLiTY

quote:

Benim abimi yenmek için Adam 50 kere Jeton almış Yinede yenememiş ...Bide anlatıyo Biz oynarken Sf2 den sonra şeyler çıktı Street fıghter 2.75 .2.80 gibisinden onlarıda çok oynamış..Ama ben onları hiç oynamadım Oynayan varmı.?

ben oynadım çoğu dandik. orjinal street figters gibisi yoktur. Abinlede netten oynamak isterim ustayımdır.

Hocam o eskiden oynarmış şimdi oynayamazki Atari salaonlarına beni götürsün diye yalvarırdım Babamdan para alırdım Abime verirdim 1 şartla benide yanında götür..Maksat atari salonunun yerini öğrenmek Ama hakkaten yani müthiş oynarmış tabi şimdi 10 sene geçmiş aradan nasıl oynasın

• Bunlari Bosverin En iyisi Mortal Combat Serileri

Ama bunlarin arasidan Tekken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fero411 -- 25 Nisan 2006; 19:27:48 >
  • TARTIŞILMASIZ TEKKEN TEKKEN ÇOK KAPSAMLI SAÇMALIK yok YAŞASIN TEKKEN
  • Tabiki Samurai Shodown
  • kesinlikle tekken
  • Only TeKKen!!!
    Başka Oyun Tanımam.

Faworim Jin Kazama.
  • Tekken dünkü çocuk

Street Fighter bir efsanedir
  • Valla Street fighter yıllardır oynanabilirlik acısından cazibesini kaybetmemiş ender oyunlardan hala zevkle oynayabiliyorum Tekken se klasik bi vakit sonra bayan bi oyun
  • tekken
  • resmen elma ile armut sorusu
    ama bence tekken gerisi faso fiso
  • quote:

quote:

bu netten oynama olayı nası oluyo bilen varsa bi anlatabilirmi be.

• bu arada hala tekken diyenler bu işi bilmiyo bence o kadar diyorum.azmı gördüm ataride tekken tuşlarını kıran adamlar.king of ustaların oyunudur herkes oynayamaz.bütün düğmelere basınca hareket yapmıyo tekken gibi.
  • ben şahsen 1994 yıldan beri tekken oynadıgım için ve jugle olayına kasan bie şahsiyet olarak( yıllardan beri) kusura bakmasın kimse laf kondurtmama tekkenime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth! -- 1 Temmuz 2008; 13:16:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yagami

dediğin gibi king of ta iyidir. sende ustaysan kapışırız senle

netten oynamak çok kolay. istersen imzamdaki linke bak
  • Tekken 5 de BRuce LEe yi ne hale getirmişler yaw İğrenç bi tip yapmışlar
  • quote:

quote:

dediğin gibi king of ta iyidir. sende ustaysan kapışırız senle

netten oynamak çok kolay. istersen imzamdaki linke bak

kapışırız valla güzel de olur ama benim önce bilgisayara atari kolu bağlamam lazım.çıldırıyorum klavyeyle oynanmıyo.çok pahalıymış diyolar.bakıcaz artık.
    sitedeki kombolar baya güzel.eskisi gibi atari salonuda yok.yeni kof ları bulmak da cok zor ataride.netten kapışırız artık bi ara inşallah

• sen street fighter le tekken i mi kıyaslıyosun bea tekken tabiki street fighter tekkenin yanında sonda 0 kalır
  • quote:

kapışırız valla güzel de olur ama benim önce bilgisayara atari kolu bağlamam lazım.çıldırıyorum klavyeyle oynanmıyo.çok pahalıymış diyolar.bakıcaz artık.
    sitedeki kombolar baya güzel.eskisi gibi atari salonuda yok.yeni kof ları bulmak da cok zor ataride.netten kapışırız artık bi ara inşallah

hocam hazır olduğun zaman pm at oynarız valla iyi olur. kof, mortal ,sanurai, street

• Atari salonunda ne bulursam oynarım bu aralar eski günleri yad etmeye gidiyorum metal slug filan güzel neyse dagıtmayım

Bence MORTAL KOMBAT serisi
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.