Şimdi Ara

Street Fighter mı Tekken mi? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
124
Cevap
0
Favori
4.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tekken Bir Numaradır Street Fighter Yanına Bile Yaklaşamaz...
  • eagen sana katılıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eagen

Tekken Bir Numaradır Street Fighter Yanına Bile Yaklaşamaz...

beat'em updan zevk alamayanlar(oynamayı bilmeyenler strateji kuramayanlar langır lungur oynayanlar) temsil ediyosun.street fighter
  • valla ikiside süper ama tekken biraz daha zevkli
  • quote:

Orjinalden alıntı: nemesis returned

quote:

beat'em updan zevk alamayanlar(oynamayı bilmeyenler strateji kuramayanlar langır lungur oynayanlar) temsil ediyosun.street fighter

+1
  • kesinlikle tekken daha zevklı
  • TEKKEN'i TEK GEÇERİM...

Bu kadar kısa sürede iki mesaj atamazsınız.

Geri git ? : : Pencereyi kapa ?
  • Tekken Tag
  • quote:

quote:

Tekken 3 te yapmadığım hareket yoktu tüm adamlarda tüm kombolarını biliyordum...

Street Fighter çok b..tan bir oyun...Tekken in adı yeter Süper Derim....

Sanki Strateji oynuyorsunda Konuşuyorsun...AOF desen anlayacağımda SF ne alaka

• street fighter, çocukluğunum oyunu. atari salonlarında az jeton harcamadım onun için
    tabi tekken her yönden geliştirildi,öne çıktı.
  • quote:

quote:

quote:

Tekken 3 te yapmadığım hareket yoktu tüm adamlarda tüm kombolarını biliyordum...

Street Fighter çok b..tan bir oyun...Tekken in adı yeter Süper Derim....

Sanki Strateji oynuyorsunda Konuşuyorsun...AOF desen anlayacağımda SF ne alaka

işte problem orda sen strateji sadece tür adında strateji geçen oyunlar sanıyorsun.Street fgihtr da bütün haraketleri istediği yapan herkes başarılı olamazzzz

• street fighter hem kafa hem bilek işidir öyle bir düğmeye basmaya on hareket yapmaz tekken beş dakkada bitiyo bence zevkli değil BİR ÇANAKKALE BİRDE STREET FİGHTER GEÇİLMEZ
  • Tekken de ki tuş combinasyonlarını herkes kullanamaz...

Kullanmayı bilmeyenler Tekkene Laf Söyler İşte...
  • quote:

Tekken de ki tuş combinasyonlarını herkes kullanamaz...

Kullanmayı bilmeyenler Tekkene Laf Söyler İşte...

yokcanım ben zamanında mortal kombat trlogyde oynadım otnaan bilir ordaki fatalty+brutality+comboları yapmak harbi paket ister tekkende zorda vuruş hissi falan güzel değil çekmiyor yani beni
  • walla yorumlar çok iyi ama ne street fighter nede tekken bence mortal kombat'ın yerini kesinlikle hiçbir kavga oyunu tutamaz...
  • ya bi mortal eksikti
    Street Fıghter dövüş oyunlarının babasıdır tekken ve mortal kombatta anası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sars -- 19 Mart 2005, 4:17:20 >
  • ikisi arasında SF, genelleme yaparsak DoA
  • sars demişsin ki:

quote:

street fighter hem kafa hem bilek işidir öyle bir düğmeye basmaya on hareket yapmaz tekken beş dakkada bitiyo bence zevkli değil BİR ÇANAKKALE BİRDE STREET FİGHTER GEÇİLMEZ

Usta öylede sanki Tekken kafa ve bilek işi değil.Tekken 5 dakka da bitiyor demişsin de usta Street Fighter de aynı baba.Yani bana göre de Street Fighter 5 dakka da bitiyor.Adamın üstüne git büyük el,küçük ayak ve bir de aduket at bir de çelme tak rakibe böyle geç.Her oyunun kolay yönleri vardır.Hatta ve hatta Mortal Kombat da aynı diyebilirim.Mortal Kombat Trology,Mortal Kombat 3 ve Mortal Kombat 3 Ultimate'de sadece çelmeyle oyunun sonlarına gelebilirsin.Oyunun sonunda da koşma ve aparkatı kullanarak oyunu bitirebilirsin.Her oyunun kolay yönleri vardır.

Ama benim demem o ki bu oyunlar ayrı dövüş oyunlarıdır karşılaştırma yapmak biraz saçma olur.

Mesela Tekken ve Dead or Alive'yi karşılaştırsak daha iyi olur.Çünkü bu oyunlar aynı kulvarda koşuyor.Ya da Tekken'le Soul Blade'yi karşılaştırsak daha iyi olur.Street Fighter'le de King Of Fighters ya da Rival School ya da bunlara benzer oyunları karşılaştırsak daha iyi olur.

Ama görüntü olarak bakın derseniz:Tekken'in grafiği daha iyi BENCE.

Ayrıca Tekken diğer dövüş oyunlarına nazaran daha zor ve komboları karışık.Tekken'in sevilmemesinin en büyük nedeni komboların zorluluğu...

• Street Fighter
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mill

sars demişsin ki:

quote:

street fighter hem kafa hem bilek işidir öyle bir düğmeye basmaya on hareket yapmaz tekken beş dakkada bitiyo bence zevkli değil BİR ÇANAKKALE BİRDE STREET FİGHTER GEÇİLMEZ

Usta öylede sanki Tekken kafa ve bilek işi değil.Tekken 5 dakka da bitiyor demişsin de usta Street Fighter de aynı baba.Yani bana göre de Street Fighter 5 dakka da bitiyor.Adamın üstüne git büyük el,küçük ayak ve bir de aduket at bir de çelme tak rakibe böyle geç.Her oyunun kolay yönleri vardır.Hatta ve hatta Mortal Kombat da aynı diyebilirim.Mortal Kombat Trology,Mortal Kombat 3 ve Mortal Kombat 3 Ultimate'de sadece çelmeyle oyunun sonlarına gelebilirsin.Oyunun sonunda da koşma ve aparkatı kullanarak oyunu bitirebilirsin.Her oyunun kolay yönleri vardır.

Ama benim demem o ki bu oyunlar ayrı dövüş oyunlarıdır karşılaştırma yapmak biraz saçma olur.

Mesela Tekken ve Dead or Alive'yi karşılaştırsak daha iyi olur.Çünkü bu oyunlar aynı kulvarda koşuyor.Ya da Tekken'le Soul Blade'yi karşılaştırsak daha iyi olur.Street Fighter'le de King Of Fighters ya da Rival School ya da bunlara benzer oyunları karşılaştırsak daha iyi olur.

Ama görüntü olarak bakın derseniz:Tekken'in grafiği daha iyi BENCE.

Ayrıca Tekken diğer dövüş oyunlarına nazaran daha zor ve komboları karışık.Tekken'in sevilmemesinin en büyük nedeni komboların zorluluğu...

aboooo bu kadar lafa ne gerek vardı. Tekken zor gelmiyo kolay geliyo STREET FİHGTER 1 NUMARA bu arada soul colibur2 de güzel

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.