Şimdi Ara

Street Fighter mı Tekken mi? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
4.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya tabiki de street fighter bu dövüş oyunları furyasının başlangıcını street fighter yapmıştır. sen şimdi kalkıp tekken i street fighter l kıyaslarsan böyle abuk subuk şeyler ortaya çıkar.. tekkeni ancak ex serileriyle kıyaslaman gerek ama orda bile dağlar kadar fark var
  • tekken
  • street fighter. hala netten oynarım italyan ve almanlarla.
  • SELAM SENİN SORDUGUN SORU ŞU ANLAMA GELİYOR FERRARİMİ LAMBORGİHİNİ Mİ? KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİR AMA BANA SORARSAN TEKKEN
  • bnce karakterler felan street fighter seni baska dünyalara götürüo street fighterda stres atıosun ama tekkende güzel tabi bu bnm görüşüm

ZEVKLER VE OYUNLAR TARTISILMAZ HERKESİN GÖRÜŞÜ FARKLI

• kapışmak kelimesi deyince king of fighters tan başka bi oyun tanımam.street fighter bunların babasıdır.her atarici için geçiş yolu olmuştur sf.önce teknik hareketleri orda öğrenir ordan king of a terfi edilirdi.
    bu arada tekken le street fighter ı karşılaştıran arkadaş çok ayıp etmiş bence sf ye.
  • Street fighter tabiki. tekkenin yavaşlığımı gaza getirdi sizi street figtercılarda sn msn önemlidir tekken dahabi langudulungudu adam yerden kalkacaktıda neydide bi kere yere düşen adama saygı var be sf de
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dragon_34

bence tekken
    adamım dogru soylüyo bencede tekken harika benden sana tawsıye
  • tabii ki tekken...
    street fighter ın da hakkını vermek lazm bu olayı onlar baslattı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: redhotrider

tabii ki tekken...
    street fighter ın da hakkını vermek lazm bu olayı onlar baslattı...
    olsun ama ne biliyim tekkenin yapimi bi daha güzel geliyo oyun baya bi güzel yani street fighter a 1000 basar bence
  • quote:

olsun ama ne biliyim tekkenin yapimi bi daha güzel geliyo oyun baya bi güzel yani street fighter a 1000 basar bence

yuh diyorum 1000 basarmış

• beyler bence bu oyunları karşılaştırmak gayet normal. kimse ikisi birbrinden farklı demesin ikiside beat em up türünde klasikler ama benim şahsi fikrim streef fighter olacaktır en önemlisi tekkenden çok daha önce çıkmış ve tam bir klasik olmuştur gerçi tekkende çıktığı zaman klasikler arasında yerini almıştır ama ben street fighter diyorum yaa en başta bu oyunun benim için çok hatırası var 90lı yıllarda en çok oynadığım oyundur kendileri çokta iyi oynarım yani bence street fighter

• İkiside birbirinden çok ayrı oyunlar.Ama bence Tekken daha güzel.
  • Street Fighter

Ex-Ex2 Plus'da benimle kapışmak isteyenler warsa beklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple -- 25 Nisan 2006; 15:58:12 >
  • Abi Street Fıghter 2 nin Üstüne Dünyada Oyun gelmedi gelemez Efsaneee İştee..GElmiş Geçmiş Gelecek Oyun dünyasının Kral Oyunu Street Fıghterdır...En yakın rakibi de Mortal Kombat tabiki
  • quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

Abi Street Fıghter 2 nin Üstüne Dünyada Oyun gelmedi gelemez Efsaneee İştee..GElmiş Geçmiş Gelecek Oyun dünyasının Kral Oyunu Street Fıghterdır...En yakın rakibi de Mortal Kombat tabiki
    aslında arkadaş baya bi haklı
  • direk tekkeni tek geçerim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Ulan dünyada Street Fighter kadar oynanan oyun mu var, hala oynuyorum, eyt be ne günlerdi, Mavi Kenle en sondaki ataride habire kendi rekorumu kırardım, bütün çocuklar başıma toplanırdı...
    Tekken i hiç sevemedim, 3. boyuta girince iş sıçıo bence...
    King of Fighter s da çok güzel ama SF 2.5 yerini hiç birşey tutamaz...

+10000
    sf ce
  • Benim abimi yenmek için Adam 50 kere Jeton almış Yinede yenememiş ...Bide anlatıyo Biz oynarken Sf2 den sonra şeyler çıktı Street fıghter 2.75 .2.80 gibisinden onlarıda çok oynamış..Ama ben onları hiç oynamadım Oynayan varmı.?
  • quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

Abi Street Fıghter 2 nin Üstüne Dünyada Oyun gelmedi gelemez Efsaneee İştee..GElmiş Geçmiş Gelecek Oyun dünyasının Kral Oyunu Street Fıghterdır...En yakın rakibi de Mortal Kombat tabiki

+1
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.