bencede mortal kombat ı fazla dıslamıssınız bu saydıgınız oyunların hepsını sewerdım MK ıda, ama MK ta finish him yapmak gıbı bı sey yok ya bence turunde tek oldugu ıcın mortal en guzelı tekken ıse daha gercekcı dıger dovuz oyunlarından , SF ıse ayrı bı tat ama hıc yazan olmamıs gercı bende adının yazılısını unuttum sımdı 'gayl' dıye bı adam wardı bayılıyodum adama
Street figter ex plus ustune dovus oyunu tanimam cok zekliydi.
Tekken fazla gercekci sıkıyor insani. Mortal Kombat 3 Trilogy guzeldi. King of Fighters seriside guzel.
istanbulda oturan ve kendine güvenen sf ex ciler le bi yer bulup turnuva yapalım atari salonunda. ödüllü olsun. KAtılımda 1 , 2 ytl falan olsun toplanan parayla turnuva birincisine bişey alırız. Kendine güvenen varsa gelsin. Beni keni seçmişken kimseye yenilmem o kadarını sölim(oryu manyaa yaparım adamı) varsa kendine güvenen yapsın organizasyonu..
quote:
Orjinalden alıntı: sendelse
istanbulda oturan ve kendine güvenen sf ex ciler le bi yer bulup turnuva yapalım atari salonunda. ödüllü olsun. KAtılımda 1 , 2 ytl falan olsun toplanan parayla turnuva birincisine bişey alırız. Kendine güvenen varsa gelsin. Beni keni seçmişken kimseye yenilmem o kadarını sölim(oryu manyaa yaparım adamı) varsa kendine güvenen yapsın organizasyonu..
Ben katilirim.Benim adamim Zangief.Aslinda hepsiyle super oynarim ama bu adamin hareketleri super .Hele bir hareketi var halay cekermis gibi yapiyo ya adamin yuzune yuzune vuruyo teppigi :).
Kendine fazla guvenme sendelse alirim jetonunu one gore
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme